false
Nicorette Fresh Fruit 2 Mg Kauwgom
30 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Stoppen met roken
  5. Nicorette Fresh Fruit 2 Mg Kauwgom

Nicorette Fresh Fruit 2 Mg Kauwgom

30 stuks

Productinformatie

Nicorette Fresh Fruit 2 Mg Kauwgom is geschikt voor rokers die hun zin in roken op een flexibele manier willen kunnen bedwingen, waar en wanneer ze dit nodig hebben. De kauwgom bevat nicotine voor therapeutisch gebruik.

De nicotinekauwgom bevat minder nicotine dan een sigaret, maar voldoende om je te helpen je onthoudingsverschijnselen onder controle te houden.

Hoe gebruik je Nicorette Fresh Fruit 2 Mg Kauwgom?
Het is belangrijk dat je de kauwgom correct gebruikt door de juiste kauwtechniek toe te passen: kauw langzaam gedurende 10 seconden en ''parkeer'' de kauwgom daarna 1 minuut lang tussen tandvlees en wang. Herhaal dit ongeveer 30 minuten lang.

RVG-UAD 32548

Toepassingsvorm
kauwgom

EAN code: 3574661243580, 8710145381682

Functionele Naam
Suikervrij Nicotine Kauwgom

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Mogelijk

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Mogelijk

Product omschrijving
Nicorette Nicotine Kauwgom Suikervrij 2 mg Freshfruit 30 Stuks Doos

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Inhoud (Netto)
30 stuks

Registratie Nummer
32548

Afleverstatus
Product is beschikbaar in elke willekeurige winkel met of zonder gekwalificeerd personeel

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Hulpmiddel bij het stoppen met roken.

Dosering
1 kauwgom, naar behoefte

Maximale dosering
14 kauwgoms

Leeftijd
vanaf 18 jaar

Gebruiksadvies
niet innemen i.c.m. zure dranken langzaam en met tussenpozes kauwen tot sterke smaak, parkeer achter kies, herhaal zodra specifieke smaak is verdwenen, na ong. 30 minuten smaak verdwenen

Contra-indicatie
Ernstige hartaandoening, recente hersenbloeding, ontsteking mond, keel of slokdarm.

Gebruik tijdens zwangerschap
Overleg arts

Gebruik tijdens borstvoeding
Overleg arts

Niet te gebruiken bij

Hart of vaatklachten, allergische reacties, lever- of nieraandoening, diabetes, overactieve schildklier, tumor bijniermerg, maagzweer, slokdarmontsteking. Intolerantie bepaalde suikers. Niet i.c.m. bepaalde andere geneesmiddelen.Niet langer dan 6 maanden gebruiken.

Risicowaarschuwing
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 18 jaar of zonder overleg met arts bij ontstekingen in mond, keel of slokdarm. Maximaal 6 maanden gebruiken zonder overleg met arts. Geen koffie, vruchtensap of frisdrank drinken gedurende 15 minuten voor en tijdens gebruik. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Bij gebruik van medicijnen als theofylline, antidepressiva, antipsychotica, bètablokkers, medicijnen tegen hartritmestoornissen of tegen kanker. Bij zwangerschap of het geven van borstvoeding. Bij (ernstig) astma of COPD, hartaandoeningen en/of diabetes. Bij eerdere stoppogingen zonder resultaat.

Op thuisarts.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 565 (tegen lokaal tarief) Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en feestdagen van 9.00 tot 18.00. Livechat is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.30 beschikbaar. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

    

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Voedingswaardeclaim

suikervrij

Gezondheidsclaim

Bij stoppen met roken#Nicorette wordt gebruikt om de sterke behoefte aan nicotine die mensen kunnen krijgen bij het stoppen met roken, te bestrijden.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Oromucosaal gebruik.
BELANGRIJK: Nicorette kauwgom moet gekauwd worden op een bijzondere manier om effect te hebben. Volg daarom de gebruiksinstructies hieronder vermeld (± 30 minuten per kauwgom):
Langzaam en met tussenpozen kauwen
Begin opnieuw te kauwen als de smaak afneemt
De specifieke smaak treedt op
“Parkeer” de kauwgom achter een kies

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren beneden 25°C.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Buiten het zicht en het bereik van kinderen houden. Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Doseringrestrictie

Direct stoppen U neemt één Nicorette kauwgom wanneer u de behoefte voelt om te roken. U mag maximaal 14 kauwgommen per dag gebruiken. Het risico om weer te gaan roken, is de eerste 3 tot 4 maanden het hoogst. Stop het gebruik van Nicorette dus niet te vlug tijdens deze kritische periode. Eerst minderen, dan stoppen Eerst minderen: Vervang zoveel mogelijk uw sigaret door een kauwgom. Dan stoppen: Als u er klaar voor bent, kunt u volledig stoppen met roken.

Gebruiksbeperkingen

Niet gebruiken na: zie verpakking. Nicorette Freshfruit 2 mg mag niet worden gebruikt wanneer u: - overgevoelig bent voor nicotine of voor één van de hulpstoffen; - een ernstige hartaandoening heeft (een recent hartinfarct; hartritmestoornissen; beklemmend, pijnlijk gevoel op de borst (angina pectoris); of een zogenaamde Prinzmetal angina); - recent een hersenbloeding (beroerte) heeft gehad; - een ontsteking in de mond, keel of slokdarm heeft.

Samenstelling

Samenstelling:Elke kauwgom bevat nicotineresinaat, overeenkomend met 2 mg nicotine.,Bevat smaakstoffen en xylitol (E967).

Toedieningsvorm

kauwgommen

Contactinformatie

Contactnaam

Johnson & Johnson Consumer B.V.

Communicatieadres

Computerweg 14, 3821 AB Amersfoort

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Stoppen met roken
  5. Nicorette Fresh Fruit 2 Mg Kauwgom
Trekpleister logo

back to top