false
Neutral Wit Vloeibaar Wasmiddel
1L
 1. Home
 2. Huis en Schoonmaak
 3. Wassen en Schoonmaken
 4. Wasmiddel
 5. Neutral Wit Vloeibaar Wasmiddel

Productinformatie

Neutral Wit Vloeibaar Wasmiddel is effectief tegen vuil en vlekken en mild van samenstelling om het risico op huidirritatie te verminderen.

Het ruiken van de geur van frisse en schone was is een van de beste momenten die er is. En ook wanneer je een gevoelige huid hebt, wil je dit moment blijven creëren. Neutral Wit Vloeibaar Wasmiddel helpt hierbij. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en vermindert het risico op huidreacties. Het wasmiddel is geschikt voor de witte was.

De parfumvrije formulering maakt je kleding effectief schoon en is bovendien mild voor je kleding en voor je huid. Het wasmiddel bevat 0% parfum en 0% kleurstof. Uiteraard is het wasmiddel ook dermatologisch getest en goedgekeurd. Neutral Wit Vloeibaar Wasmiddel verwijdert vlekken effectief door krachtige enzymen en houdt de kleur van je was langer stralend.

Het wasmiddel is goed voor 20 wasbeurten.

De voordelen en kenmerken van de Neutral Wit Vloeibaar Wasmiddel:
• Effectief tegen vuil en vlekken, voor een schone en frisse witte was
• Neutral Wit Vloeibaar Wasmiddel bevat 0% parfum en 0% kleurstof
• Mild van samenstelling om het risico op huidirritatie te verminderen
• Het wasmiddel is dermatologisch getest en goedgekeurd
• Verwijdert vlekken effectief, zelfs op lage temperaturen (30 graden)
• Neutral Wit Vloeibaar Wasmiddel houdt je was langer stralend schoon

Over Neutral
Wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, mag dit geen belemmering zijn om van het leven te genieten. Neutral heeft zich daarom gespecialiseerd in producten die het risico op huidirritatie verminderen.

Alle producten van Neutral bevatten daarom ook geen toevoegingen, waaronder parfum en kleurstoffen. Deze stoffen verhogen het risico op huidirritatie namelijk. Bovendien zijn de ingrediënten die Neutral gebruikt milieuvriendelijk, waardoor ze worden aanbevolen door diverse organisaties uit onder andere Noorwegen en Denemarken. Neutral is mild en hierdoor geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.

EAN code: 8710447488010

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P102: Buiten het bereik van kinderen houden.
P305: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.
P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.
P337: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.
P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.
P351: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.

H2.2-zinnen
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke benaming

WHITE WASH. VLOEIBAAR WASMIDDEL

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: 15-30%: niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen., 5-15%: anionogene oppervlakte-actieve stoffen, zeep., <5%: enzymen, fosfonaten., aqua, C12-15 pareth-7, sodium laureth sulfate, propylene glycol, TEA-cocoate, sodium DTPMP, triethanolamine, sodium cocoate, trisodium citrate, protease, amylase, mannanase

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Voeg 12ml extra toe voor zeer vieze was of bij hard water. Doseer in de lade van de wasmachine of in een doseerbol in de trommel. Voor de specifieke wasvoorschriften van het product verwijzen we je door naar de verpakking.

Belangrijk

Samenstelling

Ingrediënten: 15-30%: niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen., 5-15%: anionogene oppervlakte-actieve stoffen, zeep., <5%: enzymen, fosfonaten., aqua, C12-15 pareth-7, sodium laureth sulfate, propylene glycol, TEA-cocoate, sodium DTPMP, triethanolamine, sodium cocoate, trisodium citrate, protease, amylase, mannanase

Richtlijnen

E Mark

Contactinformatie

Contactnaam

Unilever Nederland B.V.

Communicatieadres

Postbus 160 3000 AD Rotterdam

Contact type

Consumentenservice

Reviews

Neutral Wit Vloeibaar Wasmiddel heeft als beoordeling 4.1 van de 5 door 89.
Rated 4 van de 5 door uit Goed product! Ik kreeg dit product van neutral om te testen. Ik gebruik dit wasmiddel voor de kleertjes van mijn dochtertje. Fijn in gebruik. Natuurlijk product. Jammer dat er geen fris luchtje aan zit maar daardoor wel prettig voor het babyhuidje. Zeker een aanrader. Wast goed schoon!
Datum plaatsing: 2020-01-16
Rated 4 van de 5 door uit Schoon zonder irritatie Ik heb dit product ontvangen van Neutral om te testen. Het wasmiddel geeft schone en frisse was zonder dat het een geur achterlaat. Daarnaast heb ik snel last van jeuk bij bepaalde wasmiddelen, hier heb ik bij dit wasmiddel geen last van.
Datum plaatsing: 2020-01-16
Rated 4 van de 5 door uit neutrale geur Ik heb dit product van unilever gekregen om te testen. HEt is een fijn wasmiddel en doordat er geen toevoegingen zijn is dit fijn om te gebruiken voor de was van mijn dochter met haar eczeem.
Datum plaatsing: 2020-01-16
Rated 5 van de 5 door uit Goed wasmiddel Ik heb dit product ontvangen van neutral om te testen. Het is een goed wasmiddel, maakt de was goed schoon en fris! Geen geur dus dat mis ik wel, maar voor huidproblemen een aanrader omdat het niet irriteert.
Datum plaatsing: 2020-01-16
Rated 4 van de 5 door uit Neutral wasmiddel wit Ik heb dit product van Neutral gekregen om te testen. Het maakt mijn was goed schoon en de fles is door het grote handvat handig in gebruik. Zelf heb ik geen last van huidirritatie, maar ik kan me voorstellen dat dit fijn wasmiddel is als je daar last van hebt óf eens wat anders wilt dan de soms wat sterk geparfumeerde andere wasmiddelen.
Datum plaatsing: 2020-01-15
Rated 4 van de 5 door uit Fijn wasmiddel Ik heb dit product ontvangen van Unilever om te testen. Fijn wasmiddel, ik gebruik deze al een langere periode. Omdat het wasmiddel parfumvrij is gebruik ik er een wasverzachter bij voor de geur en dit gaat prima samen. Zuinig in gebruik.
Datum plaatsing: 2020-01-15
Rated 3 van de 5 door uit Prima wasmiddel Ik heb dit product gekregen om te testen voor Neutral. Ik heb geen gevoelige huid, dus ik mis ‘de heerlijke wasgeur’. De was wordt wel goed schoon en de fles is handig in gebruik. Ik vind het product aan de dure kant.
Datum plaatsing: 2020-01-15
Rated 4 van de 5 door uit goed schoon Ik mocht dit product testen van unilever. als men een allergie of gevoelige huid hebt, is dit heel fijn. Wasmiddel doet goed zijn werk. Ik zelf mis een lekker geurtje aan het wasgoed, maar dat is neutral natuurlijk juist niet..
Datum plaatsing: 2020-01-15
Rated 4 van de 5 door uit Fijn product! Ik heb dit product gekregen om te testen en ik ben er tevreden mee. Het bevat geen parfum dus fijn als je hiervoor een allergie hebt. Verder is het een zacht product voor je witte was
Datum plaatsing: 2020-01-15
Rated 3 van de 5 door uit Prima wasmiddel Dit product heb ik getest voor Neutral. Ik vind het een prima wasmiddel voor de witte was. De fles heeft een handig formaat. Goed voor de witte was van de kinderen of beddengoed. Wel wat aan de dure kant.
Datum plaatsing: 2020-01-14
Rated 4 van de 5 door uit wasmiddel Ik heb dit product van Neutral ontvangen om te testen. het wast goed en de was komt fris uit de wasmachine. fijn voor de babywas en handig in een schenkfles.
Datum plaatsing: 2020-01-14
Rated 3 van de 5 door uit Fijn wasmiddel! Ik heb dit product ontvangen van neutral om te testen. Het is een fijn wasmiddel wat goed schoon maakt maar ik mis wel een lekker geurtje eraan. Wel ideaal voor mensen die hier niet tegen kunnen.
Datum plaatsing: 2020-01-14
Rated 4 van de 5 door uit Parfumvrij wasmiddel Ik mag dit product van Neutral testen. Ideaal wasmiddel en zacht voor de huid. Bevat geen parfum en kleurstoffen dus prettig voor wanneer je een allergie hebt. Dan zeker aan te bevelen.
Datum plaatsing: 2020-01-13
Rated 4 van de 5 door uit Neutral White Wash Vloeibaar Wasmiddel Ik heb dit product ontvangen van Neutral om te testen. Dit wasmiddel heeft geen parfum en daardoor heeft het geen overheersende geur, wast goed schoon en is handig in gebruik. Fijn voor mensen met allergie
Datum plaatsing: 2020-01-13
Rated 5 van de 5 door uit Fijn wasmiddel Ik heb dit wasmiddel van Neutral gekregen om te testen. Fijn wasmiddel zonder veel gekke dingen erin. Werkt perfect.
Datum plaatsing: 2020-01-13
Rated 4 van de 5 door uit Schone was Dit product ontvangen van Neutral om te testen. Zelf vind ik het een handige fles om te gebruiken door het handvat. Mijn was wordt goed schoon. Helaas geen lekker geurtje, maar het is ook niet dat mijn was vreemd ruikt. Het is een goed product.
Datum plaatsing: 2020-01-12
Rated 4 van de 5 door uit Neutral voor de huid Ik heb dit product ontvangen van Neutral om te testen. Ik heb zelf een vrij gevoelige huid, zeker in de winter. Het is heel fijn om met Neutral je bedden goed te wassen voor de huid. Geen jeuk of rode vlekken na het slapen. Het voelt even goed lekker fris terwijl er geen geur aan zit.
Datum plaatsing: 2020-01-12
Rated 4 van de 5 door uit Fijn wasmiddel voor de witte was Ik heb dit wasmiddel van Neutral gekregen om te testen. Het is speciaal bestemd voor de gevoelige huid. Ik heb nu 3x met dit wasmiddel gewassen, o.a. mijn beddengoed en t-shirts. Het wast goed schoon, mijn t-shirts blijven mooi en ik heb geen last van iets. Ook mijn beddengoed voelt heerlijk aan en ik slaap prima!.
Datum plaatsing: 2020-01-12
Rated 4 van de 5 door uit geurloos Ik heb dit artikel van Neutral gekregen om te testen; fijne wasmiddel, geschikt voor de gevoelige huid. Vuil en vlekken worden goed verwijderd. Was ruikt neutraal doordat er geen parfum is toegevoegd. Ook is het beter voor het milieu en dit product is een aanrader!
Datum plaatsing: 2020-01-12
Rated 5 van de 5 door uit Heerlijke wasmiddel Ik heb dit product van Neutral ontvangen om te testen. Product maakt goed schoon, de was wordt mooi wit het heeft een neutrale geur. Voor mensen die overgevoelig zijn of een allergie hebben is dit een heel fijn product! Ook is het beter voor het milieu.
Datum plaatsing: 2020-01-10
Rated 4 van de 5 door uit Goéd produkt Gekregen om te testen via unilever goed produkt wel wat duur.
Datum plaatsing: 2020-01-10
Rated 5 van de 5 door uit schone witte was Ik heb dit product van Unilever ontvangen om te testen. Het is een fijn wasmiddel dat goed schoon wast en het wit behoudt. Het heeft geen geur en wekt daardoor geen allergieën op. Vooral fijn om te gebruiken voor de witte was van mijn jonge kinderen.
Datum plaatsing: 2020-01-10
Rated 4 van de 5 door uit Neutral wasmiddel Ik heb dit product van Neutral ontvangen om te testen. Ik heb zelf geen last van een gevoelige huid of allergieën, dus dit kan ik niet testen, maar het product schijnt hier wel geschikt voor te zijn. Het is verder een fijn wasmiddel en de was wordt goed schoon. Persoonlijk heb ik alleen wel de voorkeur aan een wasmiddel met geur.
Datum plaatsing: 2020-01-10
Rated 5 van de 5 door uit ongeparfumeerde schone witte was Ik heb dit product van Neutral ontvangen om te testen. Product maakt goed schoon, de was wordt mooi wit het heeft een neutrale geur. Voor mensen die overgevoelig zijn of een allergie hebben is dit een heel fijn product omdat het ongeparfumeerd is. Ook is het beter voor het milieu, dus daarom ook een aanrader.
Datum plaatsing: 2020-01-09
Rated 4 van de 5 door uit Neutral wasmiddel wit Ik heb dit product van Neutral ontvangen om te testen. Wast goed schoon. Ik gebruik normaal wasmiddel met een geur en dat mis ik nu wel, maar voor mensen met een gevoelige huid is dit een fijn product .
Datum plaatsing: 2020-01-09
Rated 3 van de 5 door uit Fijn wasmiddel zonder parfum Getest voor Neutral. Ideaal voor mensen met een allergische reactie omdat er geen parfum in zit. Was wordt mooi schoon. Persoonlijk mis ik wel de schone geur aan de was.
Datum plaatsing: 2020-01-09
Rated 5 van de 5 door uit Fijn product Ik heb dit product ontvangen van Neutral om te testen. Het is een fijn wasmiddel dat goed schoonmaakt, ook bij lage temperaturen. Ook de grootte van de verpakking is prettig.
Datum plaatsing: 2020-01-08
Rated 5 van de 5 door uit fijn product Ik heb dit wasmiddel van Neutral gekregen om te testen. Het is een goed wasmiddel zonder de boventoon van allerlei onnodige geuren. Neutral is echt geurloos en parfum vrij. Goed voor mensen met een allergie.
Datum plaatsing: 2020-01-08
Rated 4 van de 5 door uit Fris Ik test dit product voor Neutral. FIjn wasmiddel voor als je allergieen hebt. De was wordt goed schoon.
Datum plaatsing: 2020-01-06
Rated 4 van de 5 door uit Schoon Ik heb dit product van Unilever ontvangen om te testen. Het wasmiddel doet wat het moet doen. Het maakt mijn was goed schoon. Het heeft (uiteraard) een neutrale geur. Ik zelf vind het lekkerder als mijn was een geurtje heeft, maar dat is natuurlijk smaakafhankelijk.
Datum plaatsing: 2020-01-06
 • y_2021, m_1, d_18, h_21
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.12
 • cp_2, bvpage2n
 • co_hasreviews, tv_0, tr_89
 • loc_nl_NL, sid_4513251, prod, sort_[SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_trekpleister
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
 • CLOUD, getContent, 128ms
 • REVIEWS, PRODUCT

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is op dit moment niet mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Wel kun je je bestelling thuis laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
 1. Home
 2. Huis en Schoonmaak
 3. Wassen en Schoonmaken
 4. Wasmiddel
 5. Neutral Wit Vloeibaar Wasmiddel
Trekpleister logo

back to top