false
Natterman Extra Sterk Bronchicum
100ml
  1. Home
  2. Geneesmiddelen
  3. Luchtwegen & Verkoudheid
  4. Natterman Extra Sterk Bronchicum

Natterman Extra Sterk Bronchicum

100ml

Productinformatie

De hoestsiroop bevat codeïne dat een hoestprikkel dempende werking heeft en kruidentincturen voor de verzachtende werking.RVG-UAD 26446=03732

Toepassingsvorm
siroop

EAN code: 8713304946012, 8712172018432, 8717154530018

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Ter verlichting van droge hoestklachten.

Dosering
20 ml, afhankelijk leeftijd

Maximale dosering
80 ml

Leeftijd
vanaf 12 jaar

Gebruiksadvies
Juiste hoeveelheid afmeten in bijgeleverde maatbeker

Contra-indicatie
Overgevoelig voor een van de stoffen in dit geneesmiddel. Kinderen jonger dan 12 jaar, borstvoeding, diabetici, verminderde ademhalingsreserve, leverfunctiestoornis, beschadiging of letsel aan schedel.

Gebruik tijdens zwangerschap
Overleg arts

Gebruik tijdens borstvoeding
Nee

Niet te gebruiken bij

Kan het reactievermogen beïnvloeden. Niet i.c.m. middelen met remmende werking op zenuwstelsel. Niet bij fructoseintolerantie, glucose-galactosemalabsorptie syndroom en sucrase-isomaltase deficiëntie. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.

Risicowaarschuwing
Als er verstopping, misselijkheid, braken, duizeligheid, hartkloppingen en jeuk optreden na gebruik: direct stoppen met innemen. Dit middel niet gebruiken bij ophoesten slijm en niet langer dan 2-3 dagen. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar, astma/COPD, een hersenziekte, epilepsie of slechte leverfunctie, bij zwangerschap of borstvoeding. Overleg eerst met arts als u andere medicijnen gebruikt of als het gaat om een andere aandoening dan hoest. Dit middel kan versuffend werken pas op met autorijden en machinebediening. Geen alcohol bij gebruiken. Dit middel bevat alcohol. Dit middel kan soms verslavend werken.

Actief bestanddeel

Codeïnefosfaat

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Als het gaat om kinderen jonger dan 3 maanden. Bij een hoest die al langer dan 3 weken bestaat of als vermoedelijke bijwerking van een medicijn (bijv. bepaalde bloeddrukverlagers). Bij ongerustheid over de hoest.

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan een van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-8758000 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel..

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Geneesmiddelen
  3. Luchtwegen & Verkoudheid
  4. Natterman Extra Sterk Bronchicum
Trekpleister logo
back to top