false
Natterman Bronchicum Hoestsiroop
100ml
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Geneesmiddelen
  4. Luchtwegen & Verkoudheid
  5. Natterman Bronchicum Hoestsiroop

Natterman Bronchicum Hoestsiroop

100ml

Productinformatie

Natterman Bronchicum Hoestsiroop werkt verlichtend en verzachtend bij hoestklachten. De kruidentincturen in de hoestsiroop bevorderen het ophoesten van longslijm en hebben een hoeststillende en verzachtende werking.

Natterman Bronchicum Hoestsiroop werkt verlichtend en verzachtend bij hoestklachten voor kinderen vanaf 12 jaar en voor volwassenen. De siroop onderdrukt de hoest. Bij de verpakking is een handig maatbekertje met deelstrepen toegevoegd om de dosering van 5 ml per keer juist af te kunnen meten. De kruidentincturen, o.a. tijmkruid, primulawortel, grindeliakruid en pimpinellawortel, alsmede anijsolie, eucalyptusolie, menthol en saponine in de hoestsiroop hebben een hoeststillende en verzachtende werking. Tevens bevordert het ophoesten van longslijm (= expectorerende werking).

De voordelen van Natterman Bronchicum Hoestsiroop:• Ter verlichting van hoestklachten
• Hoeststillend, expectorerend en verzachtend
• Te gebruiken vanaf 12 jaar.

Gebruiksaanwijzing en dosering:
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 5 ml per keer, enkele malen per dag, maximaal 5 maal per dag. Neem geen dubbele dosis om een vergeten dosis in te halen. Gebruik dit geneesmiddel altijd precies zoals beschreven in deze bijsluiter.

EAN code: 8713304946005, 8712172017664, 8717154530001

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.

Download de bijsluiter

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan een van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-8758000 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Geneesmiddelen
  4. Luchtwegen & Verkoudheid
  5. Natterman Bronchicum Hoestsiroop
Trekpleister logo

back to top