false
Nailner Active Cover Kalknagelbehandeling en Nagellak
30ml + 8ml
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Voet
  4. Kalknagels
  5. Nailner Active Cover Kalknagelbehandeling en Nagellak

Nailner Active Cover Kalknagelbehandeling en Nagellak

30ml + 8ml

Productinformatie

Nailner Active Cover Kalknagelbehandeling en Nagellak behandelt kalknagels effectief en bedekt de kalknagel direct. Bij de behandeling krijg je een nagellak in de kleur Natural Nude. Medisch hulpmiddel.

Nailner Active Cover regelt de micro-omgeving van je nagel door aanzuring van het nagelbed. Nailner Active Cover bevat zure stoffen die in je nagel kunnen dringen, zodat deze van binnenuit en buitenaf wordt behandeld. Nailner Active Cover verlaagt de pH-waarde van je nagel en creëert zo een omgeving die ongunstig is voor schimmelontwikkeling. De beschadigde nagel heeft echter tijd nodig om helemaal uit te groeien.

Nailner Active Cover Kalknagelbehandeling en Nagellak is klinisch bewezen.

Hoe gebruik je Nailner Active Cover Kalknagelbehandeling en Nagellak?
1. Breng Nailner Active Cover dagelijks aan, bij voorkeur na het douchen. Voor het aanbrengen je nagel reinigen en eventuele nagellak verwijderen.
2. Schud het flesje goed voor gebruik. Bestrijk het hele oppervlak van je nagel met het kwastje. Zorg dat je een voldoende dikke laag Nailner Active Cover aanbrengt.
3. Laat je nagel drogen. Dit duurt 3 tot 5 minuten. Tijdens het drogen ontstaat een rubberlaagje, wat geleidelijk aan verdwijnt. Wacht 5 minuten voordat je je sokken en schoenen aantrekt voor het beste effect.
4. Het gevormde deklaagje is waterbestendig en bestand tegen normale wrijving. Het laagje kan aan de uiteinden van de nagel iets loslaten. Dit heeft geen gevolgen voor de effectiviteit.
5. Verwijder na 24 uur het laagje. Dit lukt het best door het aan het einde van of aan de rand van je nagel los te pellen. Rol het laagje verder los totdat het helemaal van je nagel verwijderd is. Breng nu een nieuw laagje aan, volgens de hierboven beschreven methode. Was je handen goed na het afpellen van het oude en aanbrengen van het nieuwe laagje.
6. Sluit het flesje goed af na gebruik.

De gratis meegeleverde ademende nagellak kan op de gezonde nagels aangebracht worden, zodat alle nagels er hetzelfde uitzien. De nagellak bevat ongeveer 540 toepassingen.

Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

EAN code: 7350068603082

Functionele Naam
Active Cover

Specificatie van de inhoud
kalknagelbehandeling + nagellak

Product omschrijving
Nailner Active Cover 27.2 gram

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Inhoud (Netto)
1 stuks

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Bewezen effectief tegen kalknagels. Bedekt verkleuring direct. Normaliseert de nageldikte.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Gebruiksaanwijzing: 1. Het flesje goed schudden voor gebruik. Elke 24 uur 1x aanbrengen (bij voorkeur na het douchen). Droogt in enkele minuten. Het laagje is waterbestendig.
2. Dringt volledig door in de nagel en is daar 24 uur effectief, zodat de nagel vervolgens weer gezond kan aangroeien.
3. Het oude laagje verwijderen alvorens een nieuw laagje aan te brengen. Een hoekje van het laagje losmaken en voorzichtig van de nagel afrollen. Gaat het makkelijkst onder warm water/onder de douche. In een paar seconden klaar. Aangeraden wordt de behandeling gedurende de aangroeiperiode van de nagel (6-12 maanden) voort te zetten.

Indien gewenst kan Nailner Ademde Nagellak op de gezonde nagels worden aangebracht zodat alle nagels er hetzelfde uitzien.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Flesje goed gesloten houden. Bewaren tussen de 5°C en 25°C.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten zicht en bereik van kinderen bewaren.

Gebruiksbeperkingen

Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Waarschuwing: Het gebruik van het product staken in geval van een allergische reactie of irritatie. Dit product niet gebruiken als u allergisch bent voor een of meerdere van de ingrediënten. Diabetici met voetproblemen en personen met slechte bloedsomloop dienen voor gebruik van Nailner Active Cover hun arts te raadplegen.

Samenstelling

Ingrediënten: Water, polyurethaan, azijnzuur, polysorbaat 80, cetylacetaat, geacetyleerde lanoline-alcoholen, verzachtende middelen, viscositeitsmodificator, kleurstoffen, benzyl alcohol & andere conserveermiddelen, dennennaaldolie, biotine.

Toedieningsvorm

Nagellak

Richtlijnen

CE

Contactinformatie

Contactnaam

Trimb Healthcare

Communicatieadres

Barbara Strozzilaan 201 1083 HN, Amsterdam Nederland

Contact type

Licentiehouder

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Voet
  4. Kalknagels
  5. Nailner Active Cover Kalknagelbehandeling en Nagellak
Trekpleister logo

back to top