false
Multi-Gyn LiquiGel
30ml
  1. Home
  2. Beauty en Verzorging
  3. Lichaamsverzorging
  4. Intiemverzorging
  5. Multi-Gyn LiquiGel

Multi-Gyn LiquiGel

30ml

Productinformatie

Multi-Gyn LiquiGel werkt direct bevochtigend. Het optimaliseert de conditie van de vagina en stimuleert de eigen natuurlijke vochtigheid van de vagina.

Multi-Gyn LiquiGel voorkomt irritatie en conditioneert het vaginale weefsel.

Hoe gebruik je Multi-Gyn LiquiGel?
• In geval van vaginale droogheid: breng Multi-Gyn LiquiGel tenminste 2x per dag of zo vaak als nodig in ruime hoeveelheid in- of aan.
• Ter voorkoming van vaginale droogheid of irritatie veroorzaakt hierdoor: breng Multi-Gyn LiquiGel 1x per dag in ruime hoeveelheid in of aan gedurende een periode van minimaal 5 dagen.
• Ter bevordering van de natuurlijke vochtigheid van de vagina: breng Multi-Gyn LiquiGel dagelijks in voor het slapen.

In geval van droogheid van de uitwendige schaamstreek (vulva) kan MultiGyn LiquiGel met de vinger worden aangebracht. Voor de interne toepassing kan de speciale inbrengcapsule worden gebruikt. Raadpleeg voor verdere gebruiksinstructies de bijsluiter in de verpakking.

Multi-Gyn:
• Stimuleert een gezonde vaginale flora
• Is natuurlijk, veilig, zonder conserveermiddelen of hormonen
• Geen resistentie of bijwerkingen
• Tast condooms niet aan
• Kan naast medicatie gebruikt worden
• Veilig tijdens zwangerschap of borstvoeding

EAN code: 8714207420302

Medische informatie

Te gebruiken bij

Vaginale droogheid tijdens en na de menopauze, als gevolg van hormonale veranderingen, medicijnen en stress, tijdens geslachtsgemeenschap, als gevolg van vaginale atrofie en irritaties en/of ongemakken veroorzaakt door vaginale droogheid.

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Beauty en Verzorging
  3. Lichaamsverzorging
  4. Intiemverzorging
  5. Multi-Gyn LiquiGel
Trekpleister logo

back to top