false

Mooie huid

Elke dag mooi met Trekpleister


Het is belangrijk om de huid gezond te houden. Het liefst zien we er stralend en niet al te gerimpeld uit. Er zijn duizenden gezichtsproducten die dit beloven, maar wat werkt? Huidverzorgingsproducten helpen een gezonde huid gezond te houden en geven een vermoeide huid of een huid met een verminderde conditie een duwtje in de goede richting. Benieuwd hoe jij jouw huid mooi kunt houden? Lees dan snel verder.

Wist je dat…

Vitamines van groot belang zijn voor een gezonde en mooie huid? Zo bevatten spruitjes, voor velen een 'jeugdtrauma', meer vitamine C dan sinaasappels. Vitamine C is onder meer nodig voor de vorming van bindweefsel en dit zorgt voor een stevige huid.

Stap voor stap naar een mooiere huid


Wakker worden
Het is belangrijk om 's morgens de huid goed te reinigen. Was jij jouw gezicht het liefst met een plens water, dan is een reinigingsgel geschikt. Heb jij een droge huid, dan kan een reinigingsmelk uitkomst bieden. Dit product kan je zonder water gebruiken. Sluit de reiniging altijd af met een tonic of lotion. Dit product werkt de laatste restjes vuil (en reinigingsmelk) weg en zorgt ervoor dat de poriën sluiten.

Stralend de dag door
Een dagcrème hydrateert de huid en met een SPF is jouw huid ook nog beschermt tegen schadelijke invloeden van de zon.

Frisse huid, schone huid
Na een dag stralen verwijder je 's avonds het vet en vuil van de huid met bijvoorbeeld een micellair water of een reinigingsmelk of -tonic. Voor het verwijderen van jouw oogmake-up kan je het beste speciale reinigers gebruiken. Deze zijn geschikt voor de tere huid rond de ogen en er speciaal voor gemaakt om make-up los te weken.

Slapend mooi worden
's Nachts herstelt de huid en kan het meer voedingsstoffen opnemen. Gebruik daarom een nachtcrème zodat je er in de ochtend stralend uit ziet!

Relevante producten

Trekpleister logo

back to top