false
Medisana ND 850 UV-nageldroger
25,3cm x 22,1cm x 11,3cm
  1. Home
  2. Elektronica en Media
  3. Overige
  4. Overige
  5. Medisana ND 850 UV-nageldroger

Medisana ND 850 UV-nageldroger

25,3cm x 22,1cm x 11,3cm

Productinformatie

Thuis, maar toch (semi-)professioneel je nagels behandelen? Met de Medisana ND 850 UV-nageldroger droog je je verstevigde nagels en laat je je kunstnagels optimaal uitharden.

De ND850 is ideaal voor het uitharden van bewerkte nagels met materialen zoals gel en acryl. Deze professionele nageldroger werkt met uv-licht. Hiermee harden je nagels op de juiste manier uit tot een stevig geheel.

De reflecterende binnenkant zorgt ervoor dat het uv-licht je nagels aan alle kanten bereikt, waardoor je nagels niet alleen snel, maar ook gelijkmatig over het gehele oppervlak uitharden. Je kunt de ingebouwde timer instellen op 120 seconden of continu branden.

Het apparaat staat altijd stevig door de vier rubberen antislipvoetjes en werkt op vier uv-lampen van 9 watt die je gemakkelijk zelf vervangt.

Specificaties van de Medisana ND 850 UV-nageldroger:
• Voor het snel drogen of uitharden van gel- of acrylnagels en nagels behandeld met lak of coating
• Reageert met uv-licht
• Instelbaar in 2 tijden: 120 seconden of continu
• Binnenzijde is rondom reflecterend
• Geschikt voor zowel natuurlijke nagels als kunstnagels
• Werkt op vier uv-lampen met elk een vermogen van 9 watt
• Met handleiding
• Inclusief 3 jaar garantie

Hoe gebruik je de Medisana ND 850 UV-nageldroger?
Verwijder de blauwe beschermfolie op de onderzijde wanneer je het apparaat nog niet eerder gebruikt hebt.
1. Steek de stekker in een stopcontact. Tip: let voor de tijdinstelling op de instructies van de fabrikant van de acrylvloeistof of de gel.
2. Selecteer of je de lampen in permanente werking of voor 120 seconden wilt gebruiken:
a. Stel de kantelschakelaar op de positie I ('ON'). De uv-buislampen worden ingeschakeld en branden in permanente werking.
b. Stel de kantelschakelaar op positie II ('Timer on') en druk eenmaal op de rode tijdkeuzetoets. Na afloop van de 120 seconden gaan de lampen automatisch uit.
Voor het opnieuw inschakelen van de lampen druk je opnieuw.

Om het apparaat na gebruik uit te schakelen, stel je de kantelschakelaar op positie O ('OFF') en trek je de netstekker uit het stopcontact.

EAN code: 4015588994999

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Elektronica en Media
  3. Overige
  4. Overige
  5. Medisana ND 850 UV-nageldroger
Trekpleister logo

back to top