false

Maak kans op een Max Factor beautypakket!

Wil jij een Max Factor beautypakket met alle favorieten van Lieke van Lexmond t.w.v. €400.- winnen? Bij besteding van €10.- in de winkel of online maak je kans op het Max Factor beautypakket!

Jouw actiecode
Heb je €10.- besteed in de winkel? Dan ontvang je een 2e kassabon met daarop een unieke actiecode. Bewaar je kassabon goed, want zonder originele kassabon kom je niet in aanmerking voor de prijs. Koop je online? Dan is het ordernummer van de bestelling jouw unieke actiecode.

Doe mee
Vul hieronder jouw actiecode en gegevens in en wie weet win het Max Factor beautypakket t.w.v. €400.-! De actie loopt van 17 t/m 30 december 2018. Je kunt jouw activatiecode t/m 7 januari hieronder invullen. De winnaar wordt persoonlijk geïnformeerd vóór 21 januari 2019.

Beauty Special

Heb je alle beauty acties al gezien? Haal bijvoorbeeld alle Nivea gezichtsverzorging met 1+1 gratis of haal luxe crèmes van Biotherm, Clarins en Clinique met superveel korting. Of ga voor knallende korting op mascara's en make-upkwasten.

Bekijk alle beauty acties van deze week.

Bekijk de folder

Of besteedt 10.- aan andere favorieten. Haal bijvoorbeeld speelgoed met 25% EXTRA korting of ga voor een voordelig flanellen dekbed óf een voorraad aan Senseo koffiepads! Je vindt het allemaal in de folder.

Bekijk alle acties in de folder.
Trekpleister logo

back to top