false
Lyher Covid-19 Antigeen Zelftest
5 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelftesten
  4. Zelftesten
  5. Lyher Covid-19 Antigeen Zelftest

Productinformatie

De Lyher Covid-19 Antigeen Zelftest is een diagnostische zelftest voor het coronavirus (COVID-19). Het wattenstaafje gaat 2-4 centimeter je neus in en is daardoor eenvoudig zelf af te nemen. Binnen 15 minuten heb je thuis de uitslag van de test.

Let op: doe in de volgende gevallen geen thuistest, maar maak een afspraak bij een GGD testlocatie:
• Je hebt coronaklachten
• Je hebt contact gehad met een besmet persoon
• Je bent de afgelopen 10 dagen teruggekomen uit een oranje gebied

Wat krijg je bij de Lyher Covid-19 Antigeen Zelftest?
• Teststrip
• Verpakkingszakje en droogmiddel
• Buisje met testvloeistof en druppelaardop
• Flaconhouder
• Steriel wattenstaafje
• Handleiding

Hoe gebruik je de Lyher Covid-19 Antigeen Zelftest?
Voor het gebruik van de test raden we je aan je neus te snuiten om het neusslijm naar voren te halen. Was je handen met water en zeep of een desinfecterende handgel.

Zo doe je stap voor stap de coronatest:
Stap 1: open het testvloeistof buisje door aan het lipje te trekken en de folie te verwijderen. Houd het buisje in je hand, of plaats deze in de flaconhouder. Haal het wattenstaafje uit de verpakking. Zorg ervoor dat je het wattenstaafje alleen bij de handgreep aanraakt, niet bij de punt met het watje.

Stap 2: kantel je hoofd een beetje achterover. Steek het wattenstaafje eerst in een neusgat met het watje aan de voorzijde. Duw het wattenstaafje langzaam ongeveer 2-4 centimeter naar voren (parallel aan je gehemelte, richting je keelholte, niet omhoog) totdat je weerstand voelt. Oefen daarbij geen druk uit.

Stap 3: draai het wattenstaafje 5 keer [ongeveer 15 seconden in totaal) tegen de binnenkant van je neus en verwijder het dan uit je neus.

Stap 4: herhaal stap 2 en 3 met hetzelfde wattenstaafje in het andere neusgat.

Stap 5: plaats het wattenstaafje in een buisje met testvloeistof. Knijp in de onderkant van het buisje en draai het wattenstaafje meer dan 10 keer heen en weer. Blijf in de zijkanten van het buisje knijpen terwijl je het wattenstaafje verwijdert om alle testvloeistof uit het wattenstaafje te persen. Sluit het buisje goed af met de druppelaardop.

Stap 6: leg de teststrip op een vlakke ondergrond. Houd het buisje verticaal boven het ronde, gemarkeerde veld. Plaats precies 3 druppels op het testvlak. Knijp hiervoor zo nodig voorzichtig in het buisje. Schakel een stopwatch in en lees het testresultaat na 15 minuten af.

Het resultaat: wanneer er twee streepjes zichtbaar zijn, ben je helaas positief. Wanneer er alleen een lijn bovenaan verschijnt. ben je negatief. De test is mislukt wanneer er geen lijn bovenaan zichtbaar is.

Gooi de tester na gebruik in een chemobox.

Wat betekent de uitslag van de Lyher antigeen COVID-19 Zelftest?
De testuitslag is positief. Dit betekent dat je waarschijnlijk corona hebt. Ga in isolatie en maak direct een afspraak voor een hertest bij de GGD. Een zelftest is minder betrouwbaar dan de test op de GGD testlocatie. Hierdoor is er kans dat je positieve uitslag vals alarm is.

De testuitslag is negatief. Dit betekent dat je waarschijnlijk geen corona hebt. Let op! Een negatieve uitslag van een zelftest is niet 100% betrouwbaar. Blijf dus voorzichtig en blijf altijd de coronaregels volgen.

Is de testuitslag niet duidelijk? De test is dan niet geldig, doe een nieuwe test.

Meer weten over het (zelf)testen op corona?
Kijk op www.rijksoverheid.nl/coronatest.

EAN code: 6972412610389

Medische informatie

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelftesten
  4. Zelftesten
  5. Lyher Covid-19 Antigeen Zelftest
Trekpleister logo

back to top