false
Lucovitaal Zuur Base Druppels
30ml
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Spijsvertering & Detox
  5. Lucovitaal Zuur Base Druppels

Productinformatie

Lucovitaal Zuur Base Druppels zijn druppels op basis van kaliumhydroxide, natriumhydroxide en zink.

Zink draagt bij aan de ondersteuning van een gezond zuur base evenwicht. Basische druppels verhogen de pH-waarde van water, wanneer je de druppels hieraan toevoegt. Hierdoor ontstaat basisch water met zink. Een gezonde zuur base balans is essentieel voor het behoud van een goede gezondheid.

Wat is zuur base balans?
Het zuur base evenwicht is de balans tussen zure en basische stoffen in je lichaam. De zuurgraad van je lichaam wordt aangeduid met een pH-waarde. Deze kan variëren van 0 tot 14, waarbij 0 de sterkste zuurgraad en 14 de hoogste basische (alkalische) reactie vertegenwoordigt. Een pH-waarde van 7 is neutraal en weerspiegelt een goede zuur base balans. Je kunt je zuurgraad meten met de bijgeleverde pH-teststrips.

Ben je te zuur en heb je dus een lagere pH-waarde (minder dan 7)? Deze basische druppels met zink dragen bij tot een normaal zuur base metabolisme.

Hoe gebruik je de Lucovitaal Zuur Base Druppels?
Meng de basische druppels met water om de pH-waarde van het water te verhogen. Door het toevoegen van de druppels ontstaat basisch water. Het drinken van basisch water ondersteunt het ontzuringproces in je lichaam.

Het advies is om vijf keer per dag een glas water met drie druppels te drinken. Doe dit voor het beste resultaat op een zo leeg mogelijke maag. Voeg de druppels altijd toe aan water en gebruik deze nooit onverdund. Druppel ze nooit direct in je mond.

EAN code: 8713713039114

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Evenwichtige zuurgraad is essentieel voor behoud van goede gezondheid.

Wettelijke benaming

Voedingssupplement: Mineralenpreparaat

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: Gedestilleerd water, Kaliumhydroxide, Natriumhydroxide, Zinkchloride (1,5 mg zink per dagdosering van 15 druppels = 15% Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid).

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde voeding.

Doseringrestrictie

Voeg 3 druppels toe aan een glas met drinkwater (200ml - 250ml). Even roeren en daarna opdrinken. Doe dit 5 maal per dag.

Gebruiksbeperkingen

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Niet te gebruiken door personen die maagwand beschermers gebruiken. Bij gebruik in combinatie met diuretica eerst uw arts raadplegen. Let op! Voeg de druppels altijd toe aan water. Niet onverdund gebruiken

Toedieningsvorm

druppels

Contactinformatie

Contactnaam

PK Benelux BV

Communicatieadres

Postbus 748, 5400 AS Uden, NL

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

0900-5826848

Type communicatiekanaal

Telefoon

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Spijsvertering & Detox
  5. Lucovitaal Zuur Base Druppels
Trekpleister logo

back to top