false
Lucovitaal Super Curcumine X-tra Krachtig Capsules
30 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Weerstand
  5. Lucovitaal Super Curcumine X-tra Krachtig Capsules

Lucovitaal Super Curcumine X-tra Krachtig Capsules

30 stuks

Productinformatie

Lucovitaal Super Curcumine X-tra Krachtig Capsules zijn 185 keer beter opneembaar dan onbewerkt kurkuma-extract. De curcumine is ingekapseld door micellen en wordt hierdoor beter door je lichaam opgenomen.

Het innemen van één capsule met 40 mg curcumine in micellen staat daardoor gelijk aan 7400 mg curcumine longa, niet ingekapseld in micellen.

Curcumine is een antioxidant en bevordert het natuurlijke afweersysteem. Het heeft een beschermende invloed op gezonde cellen en weefsels én ondersteunt de leverreiniging.

De voordelen van Lucovitaal Super Curcumine X-tra Krachtig Capsules:
• 185 keer beter opneembaar dan onbewerkt kurkuma-extract
• Ondersteunen het immuunsysteem
• Bevatten vitamine C en D3

Curcumine capsules met vitamine C en D3
Aan deze curcumine capsules is vitamine C en D3 toegevoegd. Vitamine C zorgt mede voor het behoud van gezond kraakbeen en sterke botten en speelt een belangrijke rol in het functioneren van de zenuwen. Vitamine D3 verhoogt de opname van kalk in de botten en zorgt mede voor het behoud van sterke botten. Daarnaast is Vitamine D3 goed voor de werking van de spieren.

Wat is curcumine?
Curcumine is één van de werkzame stoffen uit de kurkuma longa plant. De kurkuma longa plant (of curcuma longa) komt uit Zuid-Azië en wordt vooral veel verbouwd in India. Je vindt het veel terug in curry’s en kerriegerechten. Ook wordt kurkuma longa in Azië al eeuwenlang gebruikt in de geneeskunde. In Nederland is kurkuma vooral bekend van het kurkuma kruidenmengsel die bij veel mensen in het keukenkastje staat.

Wat is het verschil tussen curcumine en kurkuma capsules?
Veel mensen halen curcumine en kurkuma capsules doorelkaar of denken dat dit hetzelfde is. En dit terwijl er een groot verschil zit tussen kurkuma en curcumine. Curcumine is namelijk een stof die in de plant kurkuma longa zit, het is dus een deel van kurkuma. Het is de curcumine wat de werking aan kurkuma geeft.

Waarom is het eten van gerechten met kurkuma dan niet voldoende voor de positieve effecten op de gezondheid? Dat komt omdat pure curcumine moeilijk wordt opgenomen door het lichaam. Curcumine is namelijk een vetoplosbare stof die niet goed wordt opgelost in het waterige milieu van het maag-darm kanaal. Daarom is een andere toedieningsvorm van curcumine dus belangrijk.

Super Curcumine X-tra krachtig van Lucovitaal bevat curcumine in een speciale toedieningsvorm: micellen. De curcumine is hierbij ‘ingepakt’ in kleine bolletjes, dit leidt tot een veel betere opname van curcumine door je lichaam en veel hogere concentraties in het bloed.

Uit onderzoek blijkt dat curcumine verpakt in micellen 185 keer beter wordt opgenomen dan de standaard vorm. Bij inname van één capsule met 40 mg curcumine verpakt in micellen, komt dit neer op 7400 mg curcumine in zuivere vorm. Uit het onderzoek is gebleken dat een dosering tussen 6000 en 8000 mg curcumine in pure vorm het beste is. Met één capsule van 40 mg curcumine verpakt in micellen, krijg je dus een sterke en zeer relevante dosering curcumine binnen.

Over Lucovitaal
Lucovitaal levert hoge kwaliteit producten. Zo bevatten deze capsules geen zout en zijn er geen suikers toegevoegd. Daarnaast zijn de vegetarische capsules vier keer minder dik dan standaard softgel capsules en lossen daardoor sneller op de juiste plaats op.

EAN code: 8713713040639

Medische informatie

Te gebruiken bij

Voor het behoud van sterke botten, gezond kraakbeen en ter bevordering van het natuurlijke afweersysteem.

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke benaming

Voedingssupplement: Vitaminen-, Mineralen-, Kruidenpreparaat./
Complément alimentaire : Préparation à base des vitamines, de minéraux et d herbes.

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: Polysorbate E433, Curcuma Longa rhizomes extract,
Cholecalciferol, Hypromellose (E464), Ascorbic acid.

Gebruiksaanwijzing

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren in goed gesloten verpakking bij kamertemperatuur (15-25˚C) op een droge donkere plaats. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Vitaminepreparaat. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde voeding.

Doseringrestrictie

Volwassenen: Eenmaal daags 1 capsule, bij voorkeur bij de maaltijd, innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Gebruiksbeperkingen

Raadpleeg uw arts alvorens gebruik bij zwangerschap, lactatie of medicijngebruik. / Consultez votre médecin avant utilisation en cas de grossesse, d'allaitement ou de prise de médicaments.

Samenstelling

Per dosering#
Curcumine (uit 48 mg Curcuminoïden);40;mg#
Vitamine C;12;mg;23%#
Vitamine D3;8.6;ug;172%#

Toedieningsvorm

Capsule

Contactinformatie

Contactnaam

PK Benelux BV

Communicatieadres

Postbus 748, 5400 AS Uden, NL

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

0900-5826848

Type communicatiekanaal

Telefoon

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Weerstand
  5. Lucovitaal Super Curcumine X-tra Krachtig Capsules
Trekpleister logo

back to top