false
Lucovitaal Colon Regelmatige Stoelgang Capsules
100 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Spijsvertering & Detox
  5. Lucovitaal Colon Regelmatige Stoelgang Capsules

Lucovitaal Colon Regelmatige Stoelgang Capsules

100 stuks

Productinformatie

Lucovitaal Colon Regelmatige Stoelgang Capsules zijn de oplossing bij obstipatie en aambeien. Het verzacht de ontlasting en werkt laxerend.

Colon Regelmatige Stoelgang capsules bevatten de oplosbare vezel Cos-64: een natuurlijke bulk-vormende laxerende vezel. Het wordt niet verteerd in je lichaam. Het heeft een buitengewoon hoog waterhoudend vermogen en vormt zeer visceuze oplossingen in water. Het werkt door het absorberen van water in het maagdarmkanaal en het veroorzaakt verzachting van de ontlasting. Cos-64 vergroot de ontlasting, die voortstuwende bewegingen stimuleert in het maagdarmkanaal en stimuleert de passage van de ontlasting.

Colon Regelmatige Stoelgang van Lucovitaal helpt tevens bij aambeien (vaak veroorzaakt door harde ontlasting).

EAN code: 8713713023335

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke benaming

medisch hulpmiddel klasse lla conform de medische hulpmiddel richtlijn 93/42/EEC.

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: Het product is gebaseerd op plantaardige ingrediënten: Cos-64®, Amylum Solani, Hypromellose (E464), Oleum Helianthus, Titaniumdioxide (E171).

Gebruiksaanwijzing

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Belangrijk

Doseringrestrictie

Lucovitaal® Stoelgang Stimuleren dient niet langer dan 30 dagen in 1 behandelingsperiode te worden gebruikt. Na 4 dagen kan de behandeling worden hervat. De capsules in zijn geheel innemen. Volwassenen: 3 x daags 2 capsules 1 uur voor de maaltijd innemen met 1 glas water (250 ml). Kinderen vanaf 10 jaar: 2 - 3 x daags 2 capsules 1 uur voor de maaltijd innemen met 1 glas water (250 ml). Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Maximale dagelijkse dosering voor kinderen vanaf 10 jaar: 100 mg Cos-64®/kg lichaamsgewicht per dag. 1 Capsule bevat 500 mg Cos-64®.

Gebruiksbeperkingen

Gebruik in combinatie met geneesmiddelen: Lucovitaal® Stoelgang Stimuleren verlaagt de bloedsuikerspiegel. Gebruik in combinatie met geneesmiddelen die een vergelijkbaar bloedsuikerverlagend effect hebben wordt daarom niet aanbevolen. Orale medicatie moet 1 uur voor of 4 uur na inname van Lucovitaal® Stoelgang Stimuleren worden ingenomen.Zwangerschap en/of borstvoeding: Raadpleeg een arts voor gebruik van Lucovitaal® Stoelgang Stimuleren bij zwangerschap en/of borstvoeding.Mogelijke bijwerkingen: Lucovitaal® Stoelgang Stimuleren wordt goed verdragen, maar kan enkele bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen deze bijwerkingen krijgt. In het begin kunnen milde maag- en darmklachten optreden zoals dunne of losse ontlasting, lichte diarree, oprispingen en gasvorming of constipatie. Meestal verdwijnen deze bijwerkingen na een aantal dagen.Waarschuwingen: Lucovitaal® Stoelgang Stimuleren dient niet langer dan 30 dagen in 1 behandelingsperiode te worden gebruikt. Na 4 dagen kan de behandeling worden hervat.

Lucovitaal® Stoelgang Stimuleren dient niet te worden gebruikt bij:

• overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen,

• gastro-intestinale stoornissen,

• slokdarm stenose of reeds bestaande darm afwijkingen,

• bij twijfel of u Lucovitaal® Stoelgang Stimuleren mag gebruiken en/of in combinatie met een geneesmiddel mag gebruiken raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Gebruik van Lucovitaal® Stoelgang Stimuleren door kinderen, uitsluitend onder toezicht van een volwassene.

Samenstelling

Het product is gebaseerd op plantaardige ingrediënten#

Cos-64®#

Amylum Solani#

Hypromellose (E464)#

Oleum Helianthus#

Titaniumdioxide (E171)#

Toedieningsvorm

capsule

Contactinformatie

Contactnaam

PK Benelux BV

Communicatieadres

Postbus 748, 5400 AS Uden, NL

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

0900-5826848

Type communicatiekanaal

Telefoon

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Spijsvertering & Detox
  5. Lucovitaal Colon Regelmatige Stoelgang Capsules
Trekpleister logo

back to top