false
LEGO TIE 75347 Bomber Starfighter
  1. Home
  2. Baby en Kind
  3. Speelgoed
  4. Speelgoed
  5. LEGO TIE 75347 Bomber Starfighter

LEGO TIE 75347 Bomber Starfighter

Productinformatie

Fans van Star Wars: The Empire Strikes Back spelen namens het Keizerrijk missies na met deze LEGO TIE 75347 Bomber Starfighter.

Werk samen met Darth Vader en Vice Admiral Sloane om een TIE Bomber missie uit te voeren. Laad de torpedo's van het karretje in de laadruimte. Spring in de cockpit met de TIE Bomber Pilot en stijg op. Vuur de noppenschieters af op starfighters van de Rebellen en laat torpedo's vallen op strategische doelen. Moge de duistere kant van de Kracht bij je zijn!

Wat zit er in de LEGO set?
Het model voor Star Wars fans vanaf 9 jaar heeft een cockpit die open kan met ruimte voor een minifiguur, een torpedowerpfunctie en twee noppenschieters. Deze bouwbare speelset vol actie bevat LEGO Darth Vader, Vice Admiral Sloane en TIE Bomber Pilot minifiguren met wapens, plus een Gonk Droid LEGO figuur en een karretje om torpedo's te vervoeren naar de TIE Bomber.

LEGO Builder app
Download de LEGO Builder app voor een nog leukere bouwervaring. Er zijn stapsgewijze bouwinstructies, intuïtieve zoom- en draaifuncties om kinderen te helpen het model te visualiseren tijdens het bouwen en meer.

Specificaties van de LEGO TIE 75347 Bomber Starfighter:
• LEGO Star Wars speelgoed boordevol actie. Fans beleven spannende scènes uit Star Wars: The Empire Strikes Back opnieuw met deze speelset van LEGO stenen.
• Inclusief drie LEGO Star Wars minifiguren en een Gonk Droid. Darth Vader met een lichtzwaard, Vice Admiral Sloane en een TIE Bomber Pilot, elk met een blasterpistool, plus een LEGO Gonk Droid figuur.
• Gebouwd voor de strijd. De TIE Bomber heeft een cockpit die open kan om een minifiguur te plaatsen, een laadruimte met torpedowerpfunctie voor vier torpedo's (de set is inclusief zes bouwbare torpedo's) en twee noppenschieters.
• Karretje om torpedo's te vervoeren naar de TIE Bomber. Het karretje heeft ruimte voor een LEGO minifiguur als bestuurder en voor twee torpedo's achterin.
• Leuk cadeau voor kinderen vanaf 9 jaar. Geef dit 625-delige bouwspeelgoed cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een speciale gelegenheid aan fans en verzamelaars van de klassieke Star Wars saga.
• Bouwen, spelen en neerzetten. Deze TIE Bomber van LEGO stenen is ongeveer 10 cm hoog, 16 cm lang en 20 cm breed.
• Ontdek een nieuwe manier van bouwen. De LEGO Builder app is een interactieve digitale mentor voor kinderen tijdens de bouwervaring op hun tablet of smartphone.
• Leuk bouwspeelgoed voor alle leeftijden. Met LEGO Star Wars sets bouwen kinderen en volwassen Star Wars fans beroemde scènes na, spelen hun eigen creatieve verhalen na en zetten de bouwbare modellen op een mooi plekje neer.
• Hoge kwaliteit. LEGO onderdelen voldoen aan hoge industrienormen, waardoor ze elke keer weer eenvoudig en stevig op elkaar passen.
• Veiligheid voor alles. LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en zorgvuldig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen..

EAN code: 5702017421322

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Baby en Kind
  3. Speelgoed
  4. Speelgoed
  5. LEGO TIE 75347 Bomber Starfighter
Trekpleister logo

back to top