false
LEGO Ninjago 70667 Zwaardmotor van Kai & Sneeuwscooter van Zane
  1. Home
  2. Baby en Kind
  3. Speelgoed
  4. Speelgoed
  5. LEGO Ninjago 70667 Zwaardmotor van Kai & Sneeuwscooter van Zane

LEGO Ninjago 70667 Zwaardmotor van Kai & Sneeuwscooter van Zane

Productinformatie

Scheur de strijd tegemoet met de LEGO Ninjago 70667 Zwaardmotor van Kai & Sneeuwscooter van Zane en herover het Zwaard van het Vuur dat de Serpenten hebben gestolen!

De motor van Kai, de Ninja van het Vuur, heeft uitklapbare zwaarden en grote wielen. De elementsneeuwscooter van Zane heeft twee noppenschieters en het Gouden Wapen van Zane: de Shurikens van het IJs.

Deze Ninjago ninjavoertuigen zijn inclusief een bouwbare hinderlaag met dynamiet, een Gouden Wapen om te verzamelen (het Zwaard van het Vuur met een van stenen gebouwde basis) en een Spinjitzu strijdtoneel. Dit ninjaspeelgoed bevat ook vier minifiguren om rollenspellen mee te spelen en klassieke ninjaduels uit het eerste seizoen van de NINJAGO Masters of Spinjitzu tv-serie mee na te spelen.

Kenmerken van LEGO Ninjago 70667 Zwaardmotor van Kai & Sneeuwscooter van Zane:
• Inclusief 4 LEGO Ninjago minifiguren: Kai, Zane, Lasha en Spitta.
• De zwaardmotor van Kai heeft een zitplaats voor een minifiguur, uitklapbare goudkleurige zwaarden en grote wielen met rubberen banden.
• De elementsneeuwscooter van Zane heeft een zitplaats voor een minifiguur, 2 noppenschieters en het Gouden Wapen van Zane, de Shurikens van het IJs.
• De scène met de hinderlaag omvat een bouwbare lantaarnpaal met een lantaarn-element en een uithangbord, een bouwbare doos met dynamiet en een ketting.
• Dit LEGO Ninjago speelgoed bevat het Gouden Wapen van Kai, het Zwaard van het Vuur, met een bouwbare basis en een Spinjitzu-strijdtoneel.
• Plaats een minifiguur op het strijdtoneel en draai aan de hendel om het strijdtoneel te draaien en de tornadovechtstijl van de LEGO Ninjago ninja's na te bootsen.
• Wapens: de korte Serpentendolk van Lasha en de lange Serpentendolk van Spitta.
• De zwaardmotor van Kai is circa 5 centimeter hoog, 17 centimeter lang en 7 centimeter breed.
• De elementsneeuwscooter van Zane is circa 5 centimeter hoog, 18 centimeter lang en 6 centimeter breed.
• De set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

EAN code: 5702016367478

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Baby en Kind
  3. Speelgoed
  4. Speelgoed
  5. LEGO Ninjago 70667 Zwaardmotor van Kai & Sneeuwscooter van Zane
Trekpleister logo

back to top