false
LEGO Marvel 76255 The New Guardians Ship
  1. Home
  2. Baby en Kind
  3. Speelgoed
  4. Speelgoed
  5. LEGO Marvel 76255 The New Guardians Ship

LEGO Marvel 76255 The New Guardians Ship

Productinformatie

Stijg op met de LEGO Marvel 76255 The New Guardians Ship. Zet Mantis, Drax en Star-Lord in de cockpit van je ruimteschip van de superhelden. Plaats Nebula in de geheime ruimte eronder en start vervolgens je spannende missie.

Maar kijk uit voor Adam Warlock. Gebruik de twee miniruimteschepen en de wapens in de opslagruimtes van het schip om je te verdedigen. Het schip van de nieuwe Guardians geeft je de ster uit de Marvel Studios film Guardians of the Galaxy Volume 3. Dit indrukwekkende ruimteschip is gemaakt om mee te spelen en neer te zetten. Haal twee kleine ruimteschepen los van het moederschip zodat ze je kunnen helpen het moederschip te bewaken.

LEGO-set
De LEGO-set bevat een ruimteschip met een cockpit die open kan met ruimte voor drie minifiguren, een geheime ruimte voor nog een minifiguur, opbergruimtes voor wapens en accessoires en twee kleine ruimteschepen die kunnen worden losgemaakt van het moederschip. De set is inclusief vijf minifiguren uit de film: Mantis, Drax, Star-Lord, Nebula en Adam Warlock.

Dit bouwbare ruimteschip op standaard is een nauwkeurige replica uit de film en is circa 31 cm hoog, 21 cm lang en 26 cm breed. De set is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

LEGO Builder app
Voor een extra digitale dimensie gebruik je de LEGO Builder app om in te zoomen en modellen in 3D te draaien, sets te bewaren en je voortgang bij te houden.

KWaliteit en veiligheid
LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn. LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

EAN code: 5702017419725

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Baby en Kind
  3. Speelgoed
  4. Speelgoed
  5. LEGO Marvel 76255 The New Guardians Ship
Trekpleister logo

back to top