false
LEGO Friends 41368 Andrea's Talentenjacht
  1. Home
  2. Baby en Kind
  3. Speelgoed
  4. Speelgoed
  5. LEGO Friends 41368 Andrea's Talentenjacht

LEGO Friends 41368 Andrea's Talentenjacht

Productinformatie

De show kan beginnen met LEGO Friends 41368 Andrea's Talentenjacht! Deze set bevat drie verschillende draaiende podia voor urenlang creatief spelen met optredens van Andrea met haar vele talenten.

Bereid haar voor in de kleedkamer en dan op het podium, help haar zingen, drummen of goocheltrucs uitvoeren. Draai aan de knop op de slimme doos om een konijn te laten verschijnen! De twee luidsprekers aan de zijkanten van het podium kunnen draaien en worden dan schermen.

Maak het spel nog leuker door je mobiele telefoon in de houder te plaatsen en speel een video of muzieknummer af als achtergrond voor Andrea. Met de twee gele clips achter het podium zet je je telefoon vast.

Help Chloe de rode en groene knop op de jurytafel te bedienen om te laten zien wat zij van de optredens van de talentenjacht vindt en laat de vlaggen boven het podium naar beneden om haar reactie te laten zien. Gebruik vervolgens de vuurwerkfuncties om de uitslag van de LEGO talentenjacht te vieren.

Kenmerken van LEGO Friends 41368 Andrea's Talentenjacht:
• Inclusief 2 minipoppetjes: Andrea en LEGO Friends Chloe, plus een konijnenfiguur.
• De set bestaat uit een hoofdpodium met draaiende luidsprekers plus 3 losse draaiende minipodia, 2 backstagegedeelten, een jurytafel met vlagfuncties en stemknop, een houder voor een mobiele telefoon, een vuurwerkfunctie en een goocheldoos.
• Accessoire-elementen: een speelgoedmicrofoon, een goochelset, een camera, een haarborstel, lippenstift, een kop, een houder voor een mobiele telefoon en een stoffen rok voor Andrea om aan te trekken.
• Goochelaccessoire-elementen: een goochelaarscape, een goochelkaart, een hoed, een toverstok en een speelgoedkonijn.
• Verwissel de draaiende podia zodat Andrea kan zingen, goochelen en op haar speelgoeddrumstel kan spelen, waardoor ze haar vele verschillende talenten kan laten zien.
• Neem Andrea mee backstage om haar voor te bereiden op de grote avond en trek haar de stoffen rok of goochelaarscape aan.
• Laat de vlaggen tevoorschijn komen om een duim omhoog te geven en steek vervolgens het vuurwerk af.
• Plaats je mobiele telefoon achter het podium voor een geweldige achtergrond of muziek.
• De LEGO Friends set stimuleert creatief spel en maakt bouwen fantasierijk en leuk.
• Afmetingen: circa 21 centimeter hoog, 25 centimeter breed en 14 centimeter diep.
• De set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

EAN code: 5702016369434

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Baby en Kind
  3. Speelgoed
  4. Speelgoed
  5. LEGO Friends 41368 Andrea's Talentenjacht
Trekpleister logo

back to top