false
LEGO DUPLO 10933 Torenkraan en Bouwterrein
  1. Home
  2. Baby en Kind
  3. Speelgoed
  4. Speelgoed
  5. LEGO DUPLO 10933 Torenkraan en Bouwterrein

LEGO DUPLO 10933 Torenkraan en Bouwterrein

Productinformatie

Kleine bouwvakkers kunnen dagenlang aan de slag met alle activiteiten en functies op deze bouwplaats. Beleef het met LEGO DUPLO 10933 Torenkraan en Bouwterrein.

Met een grote bulldozer, een minibulldozer, een kiepwagen, een graafmachine en een kraan kunnen peuters en ouders samen materialen aanvoeren, een toren bouwen en het puin van de straat vegen. En wanneer het tijd is om te schaften, kunnen de bouwvakkers zelfs even langs de hotdogkraam op de bouwplaats!

Drukke bouwplaats boordevol activiteiten
Deze drukke bouwplaats boordevol fantastische voertuigen, geweldige activiteiten en diverse personages biedt volop inspiratie voor allerlei rollenspellen en de ontwikkeling van vaardigheden.

De set stimuleert, vermaakt en inspireert jonge kinderen met vijf moderne personages van een vrouwelijke schilder en kraanmachiniste, twee mannelijke bouwvakkers en een mannelijke hotdogverkoper plus een heleboel coole functies, zoals licht- en geluidsstenen en de bulldozer met Duwen en rijden-frictiemotor, die vanzelf vooruit rijdt als je hem duwt en weer loslaat.

Kenmerken van LEGO DUPLO 10933 Torenkraan en Bouwterrein:
• De LEGO DUPLO speelset bevat een drukke bouwplaats boordevol leuke voertuigen, spannende activiteiten en diverse personages: volop inspiratie voor allerlei rollenspellen en de ontwikkeling van vaardigheden.
• Inclusief 5 moderne figuren en 4 voertuigen: een grote bulldozer, een minibulldozer, een kiepwagen, een graafmachine en een kraan met een heleboel coole functies, zoals een bulldozer met Duwen en rijden-frictiemotor die vanzelf vooruit rijdt als je hem duwt en weer loslaat, geluiden, lichten en een werkende lier.
• De lichten en geluiden brengen de drukke bouwplaats tot leven wanneer kinderen het toiletgebouw op zijn plaatsen tillen met de kraan, materialen aanvoeren en het puin van de straat ruimen. En wanneer het tijd is om te schaften, komt de hotdogkraam goed van pas!
• Het hoofdgebouw met de kraan erop is circa 40 centimeter hoog, 20 centimeter breed en 25 centimeter diep. Perfect voor fantasierijk speelplezier op grote schaal, met onderdelen die de ideale afmetingen hebben om te worden opgepakt en geplaatst door kleine handjes.
• Het spel wordt gevoed door de fantasie van kinderen; de lichten en geluiden worden gevoed door 3 LR41-knoopcelbatterijen en 3 LR44-knoopcelbatterijen, die allemaal zijn inbegrepen in de set.
• Dankzij de duidelijke en eenvoudige instructies kunnen ouders en kinderen optimaal gebruikmaken van alle functies van deze veelzijdige speelset vanaf het moment dat ze de doos openen.
• De LEGO DUPLO speelset is ontworpen om peuters eindeloos te vermaken, stimuleren en inspireren met herkenbare omgevingen, leuke personages en peutervriendelijke onderdelen.
• De LEGO DUPLO bouwset kan gemakkelijk door kleine vingertjes worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald, omdat ze voldoen aan de hoogste industrienormen, en dat is al zo sinds 1969.
• De LEGO Groep gooit, verhit, plet, draait en analyseert de stenen en onderdelen van de LEGO DUPLO speelset om er zeker van te zijn dat al het speelgoed voor jonge bouwers voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.
• De set is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

EAN code: 5702016618228

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is op dit moment niet mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Wel kun je je bestelling thuis laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Baby en Kind
  3. Speelgoed
  4. Speelgoed
  5. LEGO DUPLO 10933 Torenkraan en Bouwterrein
Trekpleister logo

back to top