false
LEGO Disney 41154 Assepoesters Droomkasteel
  1. Home
  2. LEGO Disney 41154 Assepoesters Droomkasteel

LEGO Disney 41154 Assepoesters Droomkasteel

Productinformatie

Dineer en dans met Assepoester in haar droomkasteel! Laat Assepoester en de knappe prins samen dineren en ga daarna naar de draaiende dansvloer op het balkon. Het kan allemaal in LEGO Disney 41154 Assepoesters Droomkasteel.

Het kasteel bevat een eetzaal met tafels en stoelen, een slaapkamer met een geheim vak in het bed dat open kan, een draaiende open haard met een verborgen verstopplek, een balkon met een draaiende dansvloer, een keuken, een kleedruimte met kaptafel en een loungegedeelte met chaise longue. Speel beroemde scènes uit Disney's Assepoester na met de geliefde personages of bedenk zelf nieuwe verhalen.

Laat Assepoester en de knappe prins de hele nacht dansen op de draaiende dansvloer en ga daarna naar de keuken om de afwas te doen. Verzorg het veulen en bevestig hem aan de wagen om de hem voort te trekken! Pas de set aan door onderdelen te verplaatsen, te verwijderen of toe te voegen, zoals de troon, het fornuis, de kaptafel en het bankje. Verplaats kamers en deel ze opnieuw in om elke keer in een ander kasteel te kunnen spelen.

Inclusief minipoppetjes van Assepoester en haar droomprins, plus een veulenfiguur en twee muisfiguren.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

EAN code: 5702016111682

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel..

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. LEGO Disney 41154 Assepoesters Droomkasteel
Trekpleister logo

back to top