false
Lamisil Voetschimmelspray
15ml
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Voet
  4. Voetschimmel
  5. Lamisil Voetschimmelspray

Lamisil Voetschimmelspray

15ml

Productinformatie

Lamisil Voetschimmelspray doodt voetschimmel snel en effectief met een behandeling van slechts zeven dagen. De spray bestrijdt de infectie en verlicht de symptomen van voetschimmel.

Lamisil voetschimmelspray is een tot twee keer kortere behandeling tegen voetschimmel*. De spray doodt voetschimmel (ook wel zwemmerseczeem of atletenvoet genoemd) snel en effectief met een behandeling van slechts zeven dagen.

Lamisil voetschimelspray is handig in gebruik en hygiënisch aan te brengen zonder de infectie aan te raken. Lamisil voetschimmelspray vermindert de groei van schimmels en verlicht de symptomen van voetschimmel zoals roodheid, jeuk, schilfers, blaarvorming, puisten en korstvorming. De spray werkt verzorgend en verzachtend.

Hoe gebruik je Lamisil Voetschimmelspray?
Spuit Lamisil spray op de ontstoken huid en een stukje daar omheen, zodat de huid goed nat is. je kunt de spray rechtop of ondersteboven houden om gemakkelijk in de getroffen gebieden te komen. Was je handen na het gebruik.

*Vergeleken met miconazol

EAN code: 8713177000729

Leeftijdsindicatie vanaf
18

Functionele Naam
voetschimmel behandeling

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Mogelijk

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Mogelijk

Product omschrijving
Lamisil Spray 1% 15 ml

Inhoud (Netto)
4 g

Registratie Nummer
21006

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Voetschimmel zoals atleetvoet of zwemmerseczeem.

Dosering
1-2 keer

Maximale dosering
1-2x, afhankelijk klacht

Leeftijd
vanaf 18 jaar

Gebruiksadvies
aangedane huid zorgvuldig wassen en drogen, op en rondom aangedane huid sprayen tot goed nat is 7 dagen achtereen gebruiken, onregelmatig gebruik of voortijdig stoppen keren klachten terug

Contra-indicatie
Kinderen en adolescenten jonger dan 18 jaar.

Gebruik tijdens zwangerschap
Nee

Gebruik tijdens borstvoeding
Nee

Niet te gebruiken bij

Alleen uitwendig gebruik. Niet i.c.m. andere geneesmiddelen op behandelde huid. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.

Risicowaarschuwing
Zonder overleg met een arts niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Contact met de ogen vermijden. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 18 jaar. Niet inhaleren.

Actief bestanddeel

De werkzame stof is terbinafine hydrochloride

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Als de gebruiker diabetes heeft. Indien de behandeling, uitgevoerd volgens gebruikinstructies bijsluiter en hygiënische maatregelen zijn toegepast en na 2-4 weken niet heeft geleid tot vermindering klachten. Als de schimmel de nagels heeft aangetast en klachten geeft.

Op thuisarts.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 565 (tegen lokaal tarief) Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en feestdagen van 9.00 tot 18.00. Livechat is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.30 beschikbaar. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

EENMALIGE BEHANDELING VAN VOETSCHIMMEL. De heldere oplossing wordt op beide voeten aangebracht en vormt een film. De film geeft het actieve
ingrediënt op de huid af waar het de oorzaak behandelt en de symptomen van voetschimmel (tinea pedis) verlicht.

Ingrediëntendeclaratie

hulpstoffen : Ethanol (23,5% g/g), propyleenglycol, cetomacrogol 1000, gezuiverd water

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Gebruiksaanwijziging: Gebruik de volledige inhoud van de tube, maar slechts één keer per uitbraak van de voetschimmel. Was beide voeten en behandel ze daarna met de oplossing. Breng de oplossing aan met vingers tussen, onder en over alle tenen en vervolgens op de zolen en zijkanten van elke voet. Zorg ervoor dat voor een behandeling de volledige inhoud van de tube wordt gebruikt. Laat de oplossing drogen. Was de handen na het aanbrengen. Symptomen kunnen enkele dagen aanhouden terwijl de huid geneest. Als u binnen een week na het aanbrengen geen tekenen van verbetering heeft opgemerkt, neem dan contact op met een arts. Uitsluitend voor cutaan gebruik (op de huid).

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren in de oorspronkelijke verpakking, ter bescherming tegen licht. Bewaren beneden 30 °C.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor het gebruik de bijsluiter. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Alleen voor uitwendig gebruik.

Doseringrestrictie

Lamisil once 1% is een eenmalige behandeling

Gebruiksbeperkingen

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor terbinafine of één van de andere stoffen. Kinderen en jongeren onder de 18 jaar. Vermijd contact met de ogen.
Bevat alcohol: vermijd open vuur.

Samenstelling

Samenstelling: Terbinafine 10 mg/g (als hydrochloride). Acrylaat/octylacrylamide copolymeer, hydroxypropylcellulose, medium ketenlengte
triglyceriden, ethanol.

Toedieningsvorm

creme

Contactinformatie

Contactnaam

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare BV

Communicatieadres

Huis ter Heideweg 62
3705 LZ ZEIST
NEDERLAND

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Voet
  4. Voetschimmel
  5. Lamisil Voetschimmelspray
Trekpleister logo

back to top