false

Voorwaarden iPhone actie

Voor de iPhone actie gelden afwijkende en specifieke voorwaarden:

Voorwaarden retourneren

• Je hebt na het ontvangen van de bestelling recht op 14 dagen bedenktijd. Tijdens deze periode heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden. Om je bestelling te herroepen neem je contact op met de klantenservice. Kijk voor meer informatie op www.trekpleister.nl/herroepen.

• Het is niet mogelijk om de iPhone te ruilen of in de winkel terug te brengen.

• Binnen 14 dagen na ontvangst (of binnen 14 dagen na herroeping) dien je het betreffende product te retourneren. Zie ‘Retourprocedure’.

• Tijdens de herroepingsperiode dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.

• Je zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Eventuele beschermende (display) folie mag bijvoorbeeld ook niet verwijderd worden.

• Data dragende producten zoals smartphones, tablets, camera’s of computers dienen niet in gebruik te zijn genomen (o.a. wijziging van instellingen).

• Indien je gaat retourneren, zal je het product met alle geleverde toebehoren én - indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Trekpleister retourneren, conform de door Trekpleister verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

• Trekpleister behoudt zich het recht voor om kosten in rekening te brengen, of uit te sluiten voor retourname en/of terugbetaling van (een deel van) het aankoopbedrag, indien het product beschadigd is, gebruikerssporen heeft (waaronder het verwijderen van de display folie) of anderszins niet voldaan is aan de voorwaarden.

Retourprocedure

Wil je de iPhone retourneren? Meld je retourzending binnen 14 dagen aan op www.myrepair.nl/trekpleister en vul het formulier volledig in. Onze service partner stuurt een bevestiging per e-mail zodra het formulier gecontroleerd is en verstrekt verdere instructies over de retourprocedure. Na ontvangst van de retourzending wordt een controle uitgevoerd. Wanneer voldaan is aan de retourvoorwaarden wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen aan jou terugbetaald door Trekpleister.

Let op: deze retourprocedure is alleen van toepassing voor de iPhone. Heb je nog andere producten besteld die je wilt retourneren, ga dan naar de winkel of kijk op www.trekpleister.nl/retourneren.

Garantievoorwaarden Remanufactured iPhones

De Remanufactured iPhones zijn voorzien van een garantie van 24 maanden. Bekijk hier de uitgebreide garantievoorwaarden. Is je toestel kapot en valt dit binnen de garantie? Bekijk dan hier de garantie procedure.

Garantievoorwaarden nieuwe iPhones

Heb je bij de vorige actie een nieuwe iPhone gekocht? Hiervoor gelden andere garantievoorwaarden. Apple biedt standaard één jaar beperkte garantie op nieuwe toestellen. Dus óók op de nieuwe iPhones die verkocht zijn via Trekpleister.nl. De garantievoorwaarden van Apple vind je hier.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de Klantenservice via telefoonnummer 0318 798 566 of via het mailformulier. 
 
Trekpleister logo

back to top