false

Date inspiratie voor Valentijnsdag. Voor iedere fase van een relatie

Wil je Valentijnsdag dit jaar extra bijzonder maken maar weet je nog niet precies hoe? Wij hebben heel hard zitten nadenken om jou leuke ideeën te geven voor Valentijnsdag, gebaseerd op hoelang jouw partner en jij al samen zijn. Zo heb je op deze dag toch net een beetje extra aandacht voor elkaar.

1. Net begonnen met daten: ga naar een bijzondere bar of restaurant


Wat dacht je van een ijsbar om het ijs te breken? En er zijn nog veel meer leuke bars voor jou en je date! Als je op internet naar eenunieke bar zoekt, levert dat duizenden resultaten op. Je date zal zeker onder de indruk zijn.

2. Zes maanden verkering: een wijn- of bierproeverij


Boek geen tafel in een restaurant, maar ga voor iets origineels... zoals een wijn- of bierproeverij. Er worden allerlei proeverijen georganiseerd, soms inclusief hapjes. Bepaal wat je budget is en ga ervoor!

3. Alweer bijna een jaar bij elkaar: ga een dagje naar de sauna


Als je al bijna een jaar bij elkaar bent, vind je het natuurlijk helemaal niet erg meer dat je partner je in een ochtendjas en zonder make-up ziet. Dus waarom zouden jullie je niet een dagje laten verwennen in een mooi saunacomplex? Er zijn allerlei arrangementen voor koppels. Ontspannen en net dat beetje extra aandacht, wat wil je nog meer…

4. Al jaren bij elkaar: doe jullie eerste afspraakje over


Doe een stap terug in de tijd en herinner je geliefde eraan hoe het was toen jullie net verkering kregen. Reserveer een tafel in het restaurant van jullie eerste diner samen of ga terug naar de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet. Een goede manier om niet te vergeten hoe leuk jullie elkaar toen vonden. En nog steeds vinden!

5. Verloofd/getrouwd/of kids thuis: kook samen een romantisch driegangendiner


Relax lekker samen thuis. Want hoe vaak komt het nou voor dat jullie helemaal alleen zijn? Pak jullie favoriete kookboeken erbij en kies een voor-, hoofd- en nagerecht. Daarna is het tijd om de taken te verdelen. Samen koken is leuk, interactief en goedkoop.


En nog een paar cadeau ideeën!

Trekpleister logo

back to top