false
Iberolax bij Obstipatie
10 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Spijsvertering
  5. Iberolax bij Obstipatie

Productinformatie

Het medisch hulpmiddel Iberolax bij Obstipatie verzacht de stoelgang op natuurlijke wijze. Dat wil zeggen zonder krampen, buikpijn of plotselinge aandrang.

Het medisch hulpmiddel Iberolax® is een laxeermiddel dat de stoelgang op natuurlijke wijze* verzacht. Geschikt bij obstipatie (verstopping van de darmen) zoals af en toe optredende onregelmatige of harde stoelgang. -*Zonder krampen, buikpijn of plotselinge aandrang. -Werkt met het water in je lichaam om je stoelgang te verzachten. -De ontlasting komt na 1 tot 2 dagen op natuurlijke wijze op gang. -Ook te gebruiken voor kinderen vanaf 6 maanden. -Geschikt voor diabetici en consumenten die een natriumarm dieet volgen. Glutenvrij.

EAN code: 4057598008846

Functionele Naam
Laxeermiddel

Variant
10g POWD 10 SACH

Volledige Omschrijving
IberoLax Laxeermiddel 10g POWD 10 SACH

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Commerciële Benaming
IberoLax Laxeermiddel 10g POWD 10 SACH

Medische informatie

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Verlicht obstipatie effectief, mild* en op natuurlijke wijze. *Zonder krampen, buikpijn en plotselinge aandrang.

Wettelijke benaming

medisch hulpmiddel

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Kinderen van 6 maanden tot 2 jaar (tot 12 kg): 1 sachet (10g per sachet) per dag. Kinderen van 2 tot 11 jaar (van 12 tot 20 kg): 1-2 sachets (10g elk) per dag. Kinderen ouder dan 11 jaar (of boven 20kg) en volwassenen: 1-3 sachets (10g elk) per dag. Het is mogelijk om de dagelijkse dosering te verdelen over meerdere innamemomenten. Normaal gesproken is het niet nodig meer dan 3 sachets per dag in te nemen.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

max 25 °C.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees zorgvuldig voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Gebruiksbeperkingen

De dosering kan meer of minder zijn afhankelijk van de individuele reactie op de behandeling. We adviseren bij vragen een arts te raadplegen. Gebruik het product bij kinderen alleen na overleg met een arts.

Samenstelling

Samenstelling: Macrogol 3350

Toedieningsvorm

poeder voor drank

Richtlijnen

Ce

Overig

Ethisch kenmerk op etiket/verpakking

Conformité Européenne (CE) – EU Conformance

Contactinformatie

Contactnaam

Bayer BV

Communicatieadres

Consumer Health Division, Postbus 80, 3640 AB MIJDRECHT

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Spijsvertering
  5. Iberolax bij Obstipatie
Trekpleister logo

back to top