false
Glorix Extended Power Original Bleek
750ml
  1. Home
  2. Huis en Schoonmaak
  3. Wassen en Schoonmaken
  4. Schoonmaken
  5. Glorix Extended Power Original Bleek

Glorix Extended Power Original Bleek

750ml

Productinformatie

Glorix Extended Power Original Bleek garandeert een langdurige, actieve bescherming tegen kalkaanslag en onhygiënisch vuil.

Glorix Original Bleek is het ideale schoonmaakmiddel voor je toilet en ander sanitair. Het bleekmiddel maakt alles 100% hygiënisch schoon.

Glorix Extended Power bevat anti-kalk ingrediënten, die zelfs onder water actief zijn. De formule verwijdert vlekken en gaat kalkaanslag tot drie keer langer tegen. Het bleekmiddel hecht optimaal, voor actieve bescherming van je toilet. Je kunt Glorix Original Bleek dagelijks gebruiken, voor voortdurende hygiëne.

De verpakking is handig in gebruik, waardoor je elke keer snel een schoon en hygiënisch toilet hebt.

De voordelen van Glorix Extended Power Original Bleek:
• Voor een 100% hygiënische reiniging
• Met anti-kalk, tot 3 keer langere bescherming tegen kalkaanslag
• De formule beschermt je toilet actief, zelfs na het doorspoelen
• Biedt langdurige, actieve bescherming tegen onhygiënisch vuil
• Het ideale schoonmaakmiddel voor de wc en ander sanitair

Hoe gebruik je Glorix Extended Power Original Bleek?
Onverdund:Spuit Glorix Original Bleek dagelijks onder je toiletrand en laat het product 15 minuten inwerken om onhygiënisch vuil en vlekken te verwijderen. Spuit het product in de afvoer van de keuken/badkamer om het schoon te maken en nare geurtjes tegen te gaan. Laat het 2-3 minuten inwerken, daarna goed naspoelen met water.
Verdund: voor het schoonmaken van het sanitair in je badkamer en je toilet, gebruik 60 milliliter Glorix Original Bleek op 5 liter water (1 dop = 15 ml). Enkele ogenblikken laten inwerken en daarna naspoelen. Gebruik altijd een plastic emmer. Geschikt voor gebruik in septische putten (20 ml).

Let op: niet gebruiken op email, chroom of goud. Niet op vloeren gebruiken. Niet morsen op textiel, meubelen of tapijt. Gemorste vloeistof verwijderen en grondig spoelen met schoon water. Na gebruik je handen wassen.

Over Glorix
Goede hygiëne in huis is erg belangrijk. Glorix is al bijna 100 jaar een expert op het gebied van hygiëne. Overal ligt er vuil op de loer en je hebt lang niet altijd zin om dit tegen te gaan. Toch moet je de zichtbare en onzichtbare vijand van hygiëne krachtig bestrijden. Het verwaarlozen van sanitair zal ertoe leiden dat deze vol bacteriën, vlekken en onaangename geuren komt te zitten. Als een expert op het gebied van hygiëne staat Glorix altijd voor je paraat om dit te voorkomen.

EAN code: 8714100141106, 8711700838689, 8711600396494

Functionele Naam
glorix-bleach-oxford-regular-750ml-

Variant
Original

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

UN Code-3266

P-zinnen
P102: Buiten het bereik van kinderen houden
P234: Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren
P260: Stof/ rook/ gas/ nevel/ damp/ spuitnevel niet inademen
P273: Voorkom lozing in het milieu
P280: Beschermende handschoenen/ beschermende kleding/ oogbescherming/ gelaatsbscherming dragen
P301+P310: NA INSLIKKEN: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen
P303+P361+P353: BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken Huid met water afspoelen/ afdouchen
P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen
P330: De mond spoelen
P331: GEEN braken opwekken
P391: Gelekte/ gemorste stof opruimen
P501: Inhoud/ verpakking afvoeren naar ...

H-Zinnen
EUH206: Let op Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen DANGERlijke gassen (chloor) vrijkomen.
H290: Kan bijtend zijn voor metalen.
H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.
H400: Zeer giftig voor in het water levende organismen.
H411: Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Volledige Omschrijving
Glorix Bleek Original 750ML 15x

Inhoud (Netto)
750 ml

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke benaming

BLEEK

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Kindveilige sluiting • Om de fles te openen: dop samendrukken en drukzones aan beide kanten van de dop en tegen de wijzers van de klok indraaien. • Na gebruik: de fles goed hersluiten tot een klik hoorbaar is. Onverdund: Toiletpot - spuit Glorix Original Bleek dagelijks onder de toiletrand en laat het product 15 minuten inwerken om onhygiënisch vuil en vlekken te verwijderen. Keuken/Badkamer afvoerputje - spuit het product in de afvoer om schoon te maken en nare geurtjes tegen te gaan. Laat het 2-3 minuten inwerken, daarna goed naspoelen met water. Verdund: voor het schoonmaken van uw sanitair in badkamer en toilet, gebruikt u 60 ml Glorix op 5L water. Enkele ogenblikken laten inwerken en daarna naspoelen. Gebruik altijd een plastic emmer. Geschikt voor gebruik in septische putten (20ml). 1 dop = 15ml.

Belangrijk

Samenstelling

Ingrediënten: <5%: chloorbleekmiddelen (natriumhypochloriet), niet-ionogene chloorbleekmiddelen, zeep, parfum, Bevat 4,5% actieve chloor.

Contactinformatie

Contactnaam

Unilever Nederland B.V. Consumentenservice

Communicatieadres

Postbus 160 3000 AD Rotterdam

Contact type

Licentiehouder

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Huis en Schoonmaak
  3. Wassen en Schoonmaken
  4. Schoonmaken
  5. Glorix Extended Power Original Bleek
Trekpleister logo

back to top