false
Gillette Venus Swirl Extra Glad Scheermesjes
3 stuks
 1. Home
 2. Beauty en Verzorging
 3. Scheren en Ontharen
 4. Scheermesjes
 5. Gillette Venus Swirl Extra Glad Scheermesjes

Gillette Venus Swirl Extra Glad Scheermesjes

3 stuks

Productinformatie

Deze Gillette Venus Swirl Extra Glad Scheermesjes hebben vijf mesjes met diamantachtige coating. Ze zijn perfect gebalanceerd en glijden moeiteloos over je huid.

De Gillette Venus Swirl mesjes zijn onze beste mesjes, ze zijn 6x
flexibeler dan de Classic Venus-scheermesjes. Werken het best in
combinatie met het Venus Swirl scheersysteem met FlexiBalltechnologie

EAN code: 7702018401321

Allergeen Informatie Verstrekt
false

Houdbaarheid Na Opening
999

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Not Applicable

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Not Applicable

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Doseringrestrictie

1x per dag, 1 mesje per 4 weken

Toedieningsvorm

apparaat & mesje gecombineerd

Contactinformatie

Communicatieadres

Procter & Gamble UK, Weybridge, Surrey KT13 OXP

Communicatiekanaalgegevens

0800 4455388

Type communicatiekanaal

Telefoon

Reviews

Gillette Venus Swirl Extra Glad Scheermesjes heeft als beoordeling 4.6 van de 5 door 173.
Rated 5 van de 5 door uit Super Super fijne mesjes! Het zijn hele dunne mesjes die zorgen voor een super glad resultaat. Ze glijden echt over je benen heen als je jezelf scheert. Ik gebruik ze nu een aantal weken en ga niet snel meer overstappen. Ik heb kennis gemaakt met dit product doordat ik het mocht testen, maar ik blijf nu meteen hangen bij dit fijne scheersysteem met deze fijne mesjes.
Datum plaatsing: 2020-05-14
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig Ik gebruik dit product nu enkele weken. Echt een hele verbetering met wat ik had. Het scheersysteem bestaat uit meerdere smalle mesjes. Het resultaat is dat het gemakkelijk over de plekken heen gaat die je wil scheren met vervolgens een heel glad resultaat. Ik was gewend meerdere malen over een plek te gaan om de haren te verwijderen, maar dit systeem is het verleden tijd. Enige punt is dat ik een hangertje mis om hem in te hangen in de badkamer. Gelukkig past hij in mijn oude hanger. Ik had een test product, wellicht dat die er daarom niet bij zat.
Datum plaatsing: 2020-05-14
Rated 5 van de 5 door uit Super zacht resultaat Ik heb de mesjes nu een aantal weken in gebruik en heb deze mogen testen. Het is een heel fijn mesje en het geeft echt een super glad resultaat. Het mesje glijdt over de huid heen als vanzelf. Een klein aandachtspuntje / minpuntje is, dat de zachte gel aan de rand van het mesje blijft plakken aan de ondergrond als je het mesje bijvoorbeeld op de wastafel neerlegt.
Datum plaatsing: 2020-05-14
Rated 5 van de 5 door uit Super fijne mesjes! Ik heb dit scheermes nu een aantal weken in gebruik. Het is een heel fijn mesje wat zeer glad resultaat geeft. De gel/zachte rand om het mesje heen, maakt dat het mesje over de huid heen glijdt. Erg aangenaam. Ligt prettig in de hand. Wel vind ik het een nadeel dat als je het mesje ergens neerlegt, dat de gel dan aan de ondergrond blijft plakken en hierdoor wat beschadigd. Dat is echter het enige minpunt.
Datum plaatsing: 2020-05-14
Rated 5 van de 5 door uit Goede scheermesjes Ik gebruik het scheermesje Gilette Venus Swirl extra glad al een aantal weken en dit beviel mij erg goed. Hierdoor heb ik nieuwe mesjes erbij besteld. Ik vind het namelijk erg fijn om scheermesjes van een goed merk te gebruiken en ook de mesjes erbij te die bij het originele scheermes horen. Ze glijden erg makkelijk over de huid heen en blijven lang scherp!
Datum plaatsing: 2020-05-11
Rated 5 van de 5 door uit Erg goed product! Ik gebruik dit product al enkele weken en dit bevalt mij erg goed. Ik heb dit product mogen testen. Het is een erg fijn scheersysteem, omdat u het mesje alleen over uw been hoeft te laten glijden en dat dan de haartjes vanzelf zonder pijn verdwijnen. Ook het mesje is na 1 maand nog scherp waardoor het scheren dus nog gemakkelijk gaat. Ik raad dit product zeker aan!
Datum plaatsing: 2020-05-11
Rated 5 van de 5 door uit Na twee weken nog scherp Mesjes zien er dun en scherp uit. Ik begin met de corona/winternacht op mijn onderbenen. Moeiteloos en in slechts één haal worden alle haartjes verwijderd. Ik doe wel kleine stroken tegelijk omdat de mesjes heel dicht op elkaar zitten en de lange haartjes daardoor wat lastig uit te spoelen zijn. Wat in het bijzonder opvalt is dat je geen druk hoeft te zetten maar gewoon het mesje er overheen laten glijden is voldoende. Bij het scheren van de oksels en mijn bikinilijn toont het systeem nog duidelijker zijn verborgen kracht: de flexiball maakt het apparaat heel wendbaar waardoor je gemakkelijk de rondingen van je lichaam kunt volgen. De korte haartjes verdwijnen eenvoudig, pijnloos en met een glad resultaat. Het daarna bijhouden van de kleine haartjes na de eerste scheerbeurt is een fluitje van een cent. Na 2 weken intensief testen is het mesje nog steeds scherp. Ik ben dus zeer content met de me sjees bij mijn nieuwe Venus scheersysteem.
Datum plaatsing: 2020-05-08
Rated 4 van de 5 door uit Zeer tevreden Altijd leuk om  weer eens in aanmerking te komen om een product testen. Het paarse scheersysteem Venus Extra Smooth Swirl TMR voelt stevig en degelijk aan. Mesjes zien er dun en scherp uit. Ik begin met de corona/winternacht op mijn onderbenen. Moeiteloos en in slechts één haal worden alle haartjes verwijderd. Ik doe wel kleine stroken tegelijk omdat de mesjes heel dicht op elkaar zitten en de lange haartjes daardoor wat lastig uit te spoelen zijn. Wat in het bijzonder opvalt is dat je geen druk hoeft te zetten maar gewoon het mesje er overheen laten glijden is voldoende. Bij het scheren van de oksels en mijn bikinilijn toont het systeem no duidelijker zijn verborgen kracht: de flexiball maakt het apparaat heel wendbaar waardoor je gemakkelijk de rondingen van je lichaam kunt volgen. De korte haartjes verdwijnen eenvoudig, pijnloos en met een glad resultaat. Het daarna bijhouden van de kleine haartjes na de eerste scheerbeurt is een fluitje van een cent. Na 2 weken intensief testen is het mesje nog steeds scherp. Ik ben dus zeer content met dit nieuwe Venus scheersysteem.
Datum plaatsing: 2020-05-08
Rated 4 van de 5 door uit Goed scheerresultaat! Ik heb dit scheermesje mogen testen en het was alweer lang geleden dat ik een mesje van Gillette Venus had gebruikt. Ik was aangenaam verrast! Het is een gemakkelijk te gebruiken mesje en het resultaat is naar verwachting. Door de gel om de mesjes heen lijkt het alsof je helemaal geen scheerschuim hoeft te gebruiken, maar ik zou aanraden dit toch wel een klein beetje te doen. Zonder scheerschuim had ik achteraf een geïrriteerde huid. Dat viel wat tegen.
Datum plaatsing: 2020-05-05
Rated 4 van de 5 door uit Fijn scheermesje! Ik heb dit scheermesje mogen testen en het was alweer lang geleden dat ik een mesje van Gillette Venus had gebruikt. Ik was aangenaam verrast! Het is een gemakkelijk te gebruiken mesje en het resultaat is naar verwachting. Door de gel om de mesjes heen lijkt het alsof je helemaal geen scheerschuim hoeft te gebruiken, maar ik zou aanraden dit toch wel een klein beetje te doen. Zonder scheerschuim had ik achteraf een geïrriteerde huid. Dat viel wat tegen.
Datum plaatsing: 2020-05-05
Rated 5 van de 5 door uit Zeer glad resultaat Ik had al in geen jaren een product van Venus gebruikt en ik ben aangenaam verrast door dit scheersysteem. Door het 'bolletje'tussen het mes en het handvat glijdt het mes soepel over benen,enkels en knieën. Het gelkussentje maakt dat scheerschuim niet nodig. Wat me het meest verbaasde is hoe lang mijn benen glad blijven, echt heel fijn!
Datum plaatsing: 2020-05-03
Rated 5 van de 5 door uit Soepel en fijn scheersysteem Nu het langzaamaan steeds weer mooier weer wordt en ik weer met blote benen naar buiten toe kan, houd ik mij weer meer bezig met het vinden van een fijn scheermes. Toen ik de kans kreeg om deze variant uit te proberen, was ik dan ook heel benieuwd! Het scheermesje is fijn in gebruik. Door het gelkussentje dat om het mesje heen zit, heb je eigenlijk geen scheergel nodig; hij glijdt alsnog erg soepel over de huid. Ook kan je hem gemakkelijk heen en weer bewegen door de flexibele bal. Ik ben zeer tevreden: een aanrader!
Datum plaatsing: 2020-04-27
Rated 5 van de 5 door uit Fijne en soepele mesjes! Als het gaat om scheermesjes vind ik het altijd fijn om de originele mesjes bij het scheersysteem te gebruiken. Deze mesjes zijn erg soepel: ze glijden makkelijk over de huid, zonder dat je scheergel nodig hebt. Ook bewegen ze flexibel mee met het scheersysteem. Hele fijne mesjes!
Datum plaatsing: 2020-04-27
Rated 4 van de 5 door uit Super fijn product, maakt de huid zacht Ik vind dit product super fijn. Ik heb een gevoelige huid en dit product maakt mijn huid juist super zacht na het scheren. Scheert makkelijk en heel soepel.
Datum plaatsing: 2020-04-25
Rated 4 van de 5 door uit scheert echt glad Ik kreeg de mogelijkheid om dit product te testen. Dit heb ik de afgelopen weken gedaan. Ik scheer mij altijd 2 keer per week en scheer mij onder de douche zonder scheerschuim. Normaliter gebruik ik de wegwerpmesjes van Venus. Ik moet zeggen dat dit een totaal andere beleving was met scheren. Waar ik mezelf regelmatig open snijdt op lastige plekken, daar heb ik met deze mesjes totaal geen last van. Ook hoef ik niet meerdere malen over dezelfde plek te scheren, omdat dit mesje blijkbaar meer haartjes wegscheert. Het voelt echt zachter en gladder aan na het scheren. Ik heb zelf een hele gevoelige reactieve huid, maar ik vond deze mesjes dus erg fijn scheren. Het enige nadeel is dat het scheermes niet in een soort 'standaard' zit en de losse mesjes geen beschermkap hebben .Hierdoor liggen de mesjes altijd open, en met een kleine in huis vind ik dat geen veilig idee.
Datum plaatsing: 2020-04-24
Rated 5 van de 5 door uit Scheert alles heel mooi glad Afgelopen weken heb ik de mesjes van de Gilette Venus Swirl getest, en ik ben zeer tevreden! Waar andere scheermesjes vaak nog een 'waas' achterlaten, scheren deze scheermesjes juist alles helemaal glad. Ook heb ik veel minder last van ingegroeide haartjes en rode bultjes wat super fijn is. De mesjes gaan ook langer mee dan de mesjes die ik hiervoor gebruikte, waardoor ik nu ook minder vaak mesjes hoef te komen. Daarnaast hoef ik niet veel over hetzelfde stuk heen, omdat hij vaak alle haartjes al pakt.
Datum plaatsing: 2020-04-23
Rated 5 van de 5 door uit Werkt super fijn! Ik heb dit scheermesje nu enkele weken getest, en ik ben zeer verrast! Het flexi ball systeem werkt ontzettend goed op de plekken waar de huid niet helemaal glad is. Dit zijn plekje waar ik voorheen altijd scheersneetjes had, daar heb ik nu dus niet meer last van. Ook gaan de mesjes veel langer mee, en scheert hij alles echt helemaal weg. Het ligt makkelijk in de hand, en je hebt veel grip wat erg fijn is.
Datum plaatsing: 2020-04-23
Rated 5 van de 5 door uit Heel fijn product Ik mocht dit artikel testen en ik ben erg tevreden over het resultaat. Normaal gebruik ik simpele wegwerp scheermesjes. Ze voelen fijn aan en bewegen goed mee met je lichaam en daarna is je huid super zacht!
Datum plaatsing: 2020-04-23
Rated 5 van de 5 door uit Heel fijn product Ik mocht dit product testen en ben er erg tevreden over. Normaal gebruik ik simpele wegwerp scheermesjes. Het apparaatje ligt heel fijn in de hand en beweegt/vormt goed mee op het lichaam. Het resultaat is een super gladde huid. Ik ga deze zeker vaker gebruiken!
Datum plaatsing: 2020-04-23
Rated 5 van de 5 door uit Erg prettig! Ik mocht dit apparaat testen en voor de context: ik gebruik mijn scheerapparaat altijd onder de douche. Het scheermesje glijdt heel gemakkelijk onder mijn oksels en over mijn benen, je voelt haast niet dat je de haartjes scheert. Het gedeelte van de mesjes is wel vrij groot, dit vond ik wel even wennen want het lijkt dan minder wendbaar, maar niets is wat het lijkt. Het is een heel fijn systeem met een goed resultaat!
Datum plaatsing: 2020-04-22
Rated 5 van de 5 door uit Erg prettig! Ik mocht dit apparaat testen en voor de context: ik gebruik mijn scheerapparaat altijd onder de douche. Het scheermesje glijdt heel gemakkelijk onder mijn oksels en over mijn benen, je voelt haast niet dat je de haartjes scheert. Het gedeelte van de mesjes is wel vrij groot, dit vond ik wel even wennen want het lijkt dan minder wendbaar, maar niets is wat het lijkt. Het is een heel fijn systeem met een goed resultaat!
Datum plaatsing: 2020-04-22
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig scheermes! Super goed scheermes! Ik ben gewend om te scheren zonder scheerschuim en was er een beetje bang voor dat dat met dit mesje niet zou lukken. Nadat ik dit product heb mogen testen kwam ik er achter dat je ook zonder scheerschuim hier heel goed mee kan scheren. Huid is heel erg glad na die tijd. Daarnaast ligt hij super fijn in de hand en beweegt heel gemakkelijk mee. Zou het zeker aanbevelen !
Datum plaatsing: 2020-04-21
Rated 5 van de 5 door uit Super mesjes Eerste keer dat ik deze mesjes heb gebruikt en ze werken echt top. Het scheer systeem zorgt ervoor dat het goed met het lichaam mee vormt. Het scheren zelf voelt super zacht en is bijna gevoelloos. Achteraf voelt de huis super glad aan!
Datum plaatsing: 2020-04-21
Rated 5 van de 5 door uit Super product Ik was opzoek naar een goed scheermesje en ben hier helemaal tevreden mee! Beweegt goed mee met je lichaam en het scheren zelf is bijna gevoelloos. Achteraf voelt de huid super glad aan.
Datum plaatsing: 2020-04-21
Rated 4 van de 5 door uit Fijn product Ik vind het fijne mesjes, ze zijn lekker groot met verzachtende gel. Het enige nadeel vind ik dat je de mesjes niet heel makkelijk kan schoonspoelen.
Datum plaatsing: 2020-04-20
Rated 4 van de 5 door uit Fijn product Ik mocht de venus swirl extra smooth testen en ben aangenaam verrast. Hij ligt lekker in de hand, scheert soepel en beweegt goed mee met je lichaam. Ik gebruik hem zelf zonder scheerschuim of iets en dat heb je niet eens in de gaten. Ook vind ik de swirls erg mooi.
Datum plaatsing: 2020-04-20
Rated 5 van de 5 door uit Uitstekend! Heel handig scheersysteem. Gemakkelijk in de hand en ook gemakkelijk om het mesje te vervangen.
Datum plaatsing: 2020-02-05
Rated 5 van de 5 door uit Uitstekend! Super makkelijk in gebruik erg scherp en beweegt lekker mee
Datum plaatsing: 2019-12-20
Rated 5 van de 5 door uit Fijne mesjes! Ze scheren goed, lang te gebruiken. De prijs zeker waard!
Datum plaatsing: 2019-09-29
Rated 4 van de 5 door uit Fantastisch! Handig mesje. Scheert goed, maar moet wel regelmatig vervangen worden, en niet laten vallen best... (bij mij viel het na tijdje uit elkaar). Toch opnieuw gekocht en voorlopig geen problemen. Ligt goed in de hand, flexibel, vind ik het grootste voordeel.
Datum plaatsing: 2019-06-24
 • y_2020, m_12, d_1, h_16
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.12
 • cp_2, bvpage2n
 • co_hasreviews, tv_0, tr_173
 • loc_nl_NL, sid_3706676, prod, sort_[SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_trekpleister
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
 • CLOUD, getContent, 158ms
 • REVIEWS, PRODUCT

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is op dit moment niet mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Wel kun je je bestelling thuis laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
 1. Home
 2. Beauty en Verzorging
 3. Scheren en Ontharen
 4. Scheermesjes
 5. Gillette Venus Swirl Extra Glad Scheermesjes
Trekpleister logo

back to top