background image
Actie Beauty Baby Verzorging Gezondheid Foto Elektronica Huishouden Mode Eigen merk Gratis verzenden Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Finish Powerball Ultimate All In 1 Vaatwastabletten 126 stuks 5733309 5733309 Finish /medias/prd-front-5733309-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NjM0MTJ8aW1hZ2UvanBlZ3xoYWMvaDFkLzE3MDc4MTIzOTIxNDM4L3ByZC1mcm9udC01NzMzMzA5LTFfNjAweDYwMHxlM2ZjNGMyOTY4ODdkNWYzMzE5NDE1ZWFhODIwMTczZTlmYmZkOTczOWFjNzVhNWZkODgwOTg1ODhmNzNiY2E2 24.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Finish Powerball Ultimate All In 1 Vaatwastabletten

126 stuks

Adviesprijs
59
.
97
24
.
99

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of bij diverse actieproducten

Bestelling gratis afhalen in alle winkels

Gratis retourneren in de winkel. Meer informatie

Elke week voordeel waar je blij van wordt

Product Informatie

Product Informatie

Met Finish Powerball Ultimate All In 1 Vaatwastabletten krijg je bij elke wasbeurt vanaf de eerste keer ultieme glans en uitzonderlijke reiniging. De capsules beschermen en verzorgen je vaat en behouden hun glans.

De Activelift-technologie is effectief tegen alle soorten voedselresten, zelfs hardnekkige vlekken, en dat zonder voorspoelen.

Kenmerken van de Finish Powerball Ultimate All In 1 Vaatwastabletten:
• Verwijderen hardnekkige vlekken
• Ultieme glans
• Beschermen je glas en zilverwerk
• Ook geschikt voor korte cycli

EAN code:8720065006435

Functionele Naam
Vaatwastablet

Specificatie van de inhoud
3x42 tabs

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P302+P352: Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

H-zinnen
EUH208: Bevat Subtilisin. Kan een allergische reactie veroorzaken. H315: Veroorzaakt huidirritatie. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Volledige Omschrijving
Finish Ultimate Regular All in One vaatwastabletten - 42 stuks

Inhoud (Netto)
126 stuks

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke naam

Wettelijke benaming

Vaatwastablet

Belangrijk

Samenstelling

Ingrediënten: www.rbeuroinfo.com. 15-<30 % niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, 5 – <15% zuurstofbleekmiddelen, 5 - <15% polycarboxylaten. 5-<15 % fosfonaten. Enzymen (Subtilisine, Amylase). Parfums (BENZYL BENZOATE, GERANIOL).

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Enkel met droge handen vastpakken. Niet doorboren, breken of doorsnijden. De capsule niet openen. Lost volledig op tijdens de wasbeurt. Plaats bij elke wasbeurt een capsule in het doseerbakje van de vaatwasmachine. Niet in de bestekmand plaatsen. Gebruik voor de beste resultaten het auto-vaatwasprogramma of op 50/55°C. De geïntegreerde zoutfunctie is doeltreffend in zacht tot zeer hard water lager dan 26°e/21°dH. Als uw water extreem hard is, gebruik dan Finish Zout. Sluit na gebruik steeds de verpakking en bescherm deze tegen warmte en vocht om de kwaliteit van de Finish Ultimate All in 1 capsules te behouden. We raden Finish glansspoelmiddel aan voor de beste droogresultaten. Deze verpakking is van recyclebaar plastic, sorteer hem in de juiste afvalbak. Verpakking alleen recyclen wanneer leeg, en volgens de lokale sorteerregels.

Contactinformatie

Contactnaam

RB Hygiene Home Netherlands

Communicatieadres

Siriusdreef 14, 2132 WT Hoofddorp

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & Bezorginformatie

Bestel- & Bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen.

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en Zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren.

Reviews

Reviews