background image
Actie Beauty Baby Verzorging Gezondheid Foto Elektronica Huishouden Mode Eigen merk Gratis verzenden Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Excilor Kalknagel Kwastje 3,3ml 3348332 3348332 Excilor /medias/sys_master/prd-images/h64/he5/28548413292574/prd-front-3348332-1_600x600/prd-front-3348332-1-600x600.jpg 22.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Excilor Kalknagel Kwastje

3,3ml

22
.
99

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of bij diverse actieproducten

Bestelling gratis afhalen in alle winkels

Gratis retourneren in de winkel. Meer informatie

Elke week voordeel waar je blij van wordt

Product Informatie

Product Informatie

Behandel je kalknagel effectief met dit Excilor Kalknagel Kwastje. De formule dringt je nagel binnen en werkt snel om verdere groei van de schimmelinfectie te voorkomen. Vijlen is niet nodig. Zichtbaar resultaat vanaf 2 weken.

De formule helpt ook om de aangetaste nagelstructuur te herstellen. Dit verbetert de cosmetische uitstraling van je nagel én biedt een barrière tegen schimmelinfecties.

Over Excilor Kalknagel Kwastje:
• Effectieve behandeling en klinisch bewezen
• Zichtbaar resultaat vanaf 2 weken
• Makkelijk in gebruik en vijlen niet nodig
• 1 minuut per dag

Hoe gebruik je het Excilor Kalknagel Kwastje?
• Reinig de kalknagel en verwijder eventuele nagellak volledig voordat je Excilor gebruikt.
• Gebruik het kwastje om de hele kalknagel en de onderkant van de nagelrand te behandelen.
• Breng Excilor twee keer per dag royaal aan (‘s ochtends en ‘s avonds). Voor een goed resultaat is een behandeling van minstens 3 maanden noodzakelijk. Het is aan te raden de behandeling voort te zetten tot de nagel volledig hersteld is.
• Laat even drogen (1 à 2 minuten) voordat je sokken of schoenen aantrekt.
• Gebruik een nagelschaartje om nagels te knippen zodra de nagel aangroeit.

EAN code:5410765001955,5410765001726

Functionele Naam
kalknagelbehandeling

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

P-zinnen
P101: P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: P102:Buiten het bereik van kinderen houden. P210: P210:Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P240: P240:Opslag- en opvangreservoir aarden. P261: P261:Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. P271: P271:Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P280: P280:Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. P305+P351+P338: P305+P351+P338:Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P310: P310:Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.

H-zinnen
H226: H226:Ontvlambare vloeistof en damp. H318: H318:Veroorzaakt ernstig oogletsel. H335: H335:Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.

Volledige Omschrijving
Excilor kalknagelbehandeling solution 3,3 ml

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Inhoud (Netto)
3.3 ml

Registratie Nummer
1030741

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Algemene informatie

Gezondheidsclaim

Effectief werkingsmechanisme: Excilor® verandert de pH waarde van de nagel, zodat een vijandige omgeving wordt gecreëerd voor de nagel schimmels (dermatofyten). Dit voorkomt verdere groei van de schimmel en aantasting van de nagel. Optimale en volledige penetratie: Excilor® bereikt de schimmel (dermatofyten) onmiddellijk. Daarna volgt direct een gezonde aangroei van de nagel. De vloeistof penetreert binnen seconden zonder een zichtbaar laagje achter te laten.

Wettelijke naam

Wettelijke benaming

kalknagelbehandeling

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

Buiten het zicht en het bereik van kinderen bewaren.

Doseringrestrictie

Effectieve behandeling vereist het volgend behandelingsschema: 1x in de ochtend en 1x in de avond, in totaal 1 minuut per dag.

Gebruikersbeperkingen

Diabetici met voet problemen worden geadviseerd om naar de huisarts te gaan voordat begonnen wordt met de behandeling van Excilor®.

Samenstelling

Ingrediënten: Verrijkt met glycerol, nagel lipiden en biotine. Ethyllactaat, azijnzuur, penetratie bevorderaar, filmvormende agenten, water, glycerol, polysorbaat 80, cetyl acetaat, geacetylateerde lanoline alcoholen, biotine en conserveermiddel (bevat geen parabenen).

Toedieningsvorm

vloeistof in flesje + kwastje

Richtlijnen

CE

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Alleen voor uitwendig gebruik. Volg de instructies op de bijgesloten gebruiksaanwijzing. Effectieve behandeling vereist het volgend behandelingsschema: 1x in de ochtend en 1x in de avond, in totaal 1 minuut per dag.

Contactinformatie

Contactnaam

Vemedia B.V.

Communicatieadres

Verrijn Stuartweg 60, 1112 AX Diemen

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

info@excilor.com

Type communicatiekanaal

E-mail

Bestel- & Bezorginformatie

Bestel- & Bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen.

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en Zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren.