false
Davitamon Multi + Probiotica Tabletten
30 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Multivitaminen
  5. Davitamon Multi + Probiotica Tabletten

Davitamon Multi + Probiotica Tabletten

30 stuks

Productinformatie

Davitamon Multi + Probiotica Tabletten combineren veertien essentiële vitaminen en mineralen en 15 miljard melkzuurbacteriën in één tablet per dag.

Je lichaam heeft elke dag, het hele jaar door, vitaminen en mineralen nodig om goed te blijven functioneren en een goede gezondheid in stand te houden. Gezond en gevarieerd eten is de basis om voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Het lukt niet iedereen altijd om elke dag volgens de adviezen van de Schijf van Vijf te eten. Dan kan een aanvulling in de vorm van een voedingssupplement raadzaam zijn.

Davitamon Multi + Probiotica combineert veertien essentiële vitaminen en mineralen en 15 miljard melkzuurbacteriën in één tablet per dag. Davitamon Multi + Probiotica is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse aanvulling van vitaminen en mineralen, voor zowel man als vrouw. Het is een multivitamine met veertien essentiële vitamines en mineralen in een goede dosering (tot 100% van de referentie-inname).

Wat zit er allemaal in Davitamon Multi + Probiotica Tabletten?
• Davitamon Multi + Probiotica bevat vitamine A, B6, B12, C en D3, en de mineralen koper, selenium en zink die het immuunsysteem ondersteunen. Vitamine B1, B3, B6, B8, B12, C en koper activeren de natuurlijke energie van het lichaam. Vitamine B8 (Biotine) en zink zijn goed voor de huid en het haar.
• De tabletten bevatten bij productie 15 miljard bacteriën van 3 verschillende probiotica stammen: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei en Lactobacillus rhamnosus.

Davitamon Multi + Probiotica is goed voor:
• De weerstand (vitamine A,B6,B12,C,D,koper, selenium en zink)
• Het energieniveau (vitamine B1,B3,B6,B8,B12,C en koper)
• De werking van de spieren (vitamine D3)
• Behoud van sterke botten (vitamine D3 en zink)
• Behoud van gezonde celen en weefsels (vitamine C, E, koper, selenium en zink)
• De conditie van de bloedvaten (vitamine C)
• Het geheugen en concentratievermogen (vitamine B1,B3,B6,B8,B12 en C)
• De huid en het haar (vitamine B8 en zink)

Ontdek de voordelen van Davitamon Multi + Probiotica Tabletten:
• Gelatinevrij
• Glutenvrij
• Lactosevrij
• Bevat geen conserveermiddel

Hoe gebruik je Davitamon Multi + Probiotica Tabletten?
Aanbevolen gebruik per dag is voor volwassenen 1 tablet per dag, bij voorkeur na de maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden, overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Aanvulling op je dagelijkse voeding. Je lichaam heeft dagelijks vitaminen en mineralen nodig om goed te blijven functioneren en een goede gezondheid in stand te houden. Gezond en gevarieerd eten is de basis om voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Maar soms kan aanvulling in de vorm van een voedingssupplement, zoals Davitamon Multi + Probiotica, raadzaam zijn.

Met Davitamon kies je al sinds 1928 voor een betrouwbaar voedingssupplement van de hoogste kwaliteit.

Davitamon, sinds 1928
Om goed te kunnen blijven functioneren heeft ons lichaam elke dag vitaminen en mineralen nodig. Daarom heeft Davitamon voor iedereen, in elke levensfase, een ander product. Zo krijg je de juiste aanvulling op je voeding. Davitamon biedt al sinds 1928 betrouwbare voedingssupplementen aan van de hoogste kwaliteit.

Davitamon Multi + Probiotica is een voedingssupplement. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar.

EAN code: 8710537044416

Functionele Naam
Voedingssupplement

Volledige Omschrijving
Davitamon Multi + Probiotica 30 tabletten

Inhoud (Netto)
30 stuks

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Goed voor de weerstand Vitamine A, B6, B12, C, D3, koper, selenium en zink
Goed voor het energieniveau Vitamine B1, B3, B6, B8, B12, C en koper
Goed voor de werking van de spieren Vitamine D3
Behoud van sterke botten Vitamine D3 en zink
Behoud van gezonde cellen en weefsels Vitamine C, E, koper, selenium en zink
Goed voor de conditie van de bloedvaten Vitamine C
Goed voor het geheugen en concentratievermogen Vitamine B1, B3, B6, B8, B12 en C
Goed voor de huid en het haar Vitamine B8 en zink

Wettelijke benaming

Voedingssupplement

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: vulstoffen: microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, hydroxypropylcellulose, polyvinylpyrrolidon, vitamines, bacteriestammen: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, antiklontermiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren, magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide, kleurstof: ijzeroxide, maïszetmeel, mineralen.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Geschikt voor volwassenen.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bij kamertemperatuur (15-25 °C) op een droge en donkere plaats (in de originele verpakking) bewaren.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Doseringrestrictie

1 tablet per dag. De tablet met voldoende water innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. De tablet niet stukkauwen, maar in zijn geheel of in tweeën gebroken doorslikken. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Gebruiksbeperkingen

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar.

Samenstelling

Samenstelling: Davitamon Multi + Probiotica bevat per dagdosering van 1 tablet:#Vitamines;RI*#A;800:µg;100%#B1;1,1;mg;100%#B3;16;mg;100%#B6;1,4;mg;100%#B8;50;µg;100%#B12;2,5;µg;100%#C;40;mg;50%#D3;10;µg;200%#E;12;mg;100%#K;75;µg;100%#Mineralen;RI*#Jodium;150;µg;100%#Koper;1;mg;100%#Selenium;55;µg;100%#Zink;10;mg;100%#Probiotica#3 melkzuurbacteriestammen:;15 miljard KVE**#lactobacillus plantarum#lactobacillus paracasei#lactobacillus rhamnosus#
*RI = Referentie Inname volgens de Gezondheidsraad.
**KVE = Kolonievormende eenheden bij productie.

Toedieningsvorm

tablet

Contactinformatie

Contactnaam

Omega Pharma Nederland BV, t.a.v. Consumentenservice

Communicatieadres

Postbus 6612, 3002 AP Rotterdam

Contact type

Consumentenservice

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Multivitaminen
  5. Davitamon Multi + Probiotica Tabletten
Trekpleister logo

back to top