false
Davitamon Melatonine 5mg Tabletten
30 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Melatonine
  5. Davitamon Melatonine 5mg Tabletten

Davitamon Melatonine 5mg Tabletten

30 stuks

Productinformatie

De werkzame stof in deze Davitamon Melatonine 5mg Tabletten is melatonine. Melatonine wordt onder andere gebruikt voor de behandeling van een jetlag bij volwassenen.

Melatonine is een hormoon dat van nature ook door je lichaam zelf wordt geproduceerd. Ieder lichaam heeft zijn eigen interne klok die je natuurlijke cyclus van slapen en waken controleert. Je interne klok regelt hoeveel melatonine je lichaam aanmaakt.

Wanneer gebruik je Davitamon Melatonine 5mg Tabletten?
Melatonine wordt gebruikt voor de behandeling van een jetlag bij volwassenen. Een jetlag is een stoornis van het slaap-waakritme die kan optreden na het passeren van meerdere tijdzones door een vliegreis.

Hoe gebruik je Davitamon Melatonine 5mg Tabletten?
Neem 1 tot 5 mg in vlak voor de gewenste slaaptijd gedurende 3 tot 6 dagen.

Let op! Geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Niet te gebruiken bij: Kinderen en jongeren tot 18 jaar. Geef dit geneesmiddel niet aan kinderen. Wanneer je zwanger bent, zwanger denkt te zijn, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft, is het beter dit middel niet te gebruiken.

Ingrediënten:
De werkzame stof in dit middel is melatonine. De andere stoffen (hulpstoffen) in dit middel zijn gesilificeerde microkristallijne cellulose, lactosemonohydraat, natriumzetmeel glycolaat type A, talk en magnesiumstearaat.

Allergie-informatie:
Davitamon Melatonine bevat lactose. Een Davitamon Melatonine 5 mg tablet bevat 63,3 mg lactosemonohydraat. Als je weet dat je bepaalde suikers niet verdraagt, neem dan contact op met je arts voordat je dit geneesmiddel inneemt.

EAN code: 8710537043167

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Melatonine wordt gebruikt voor de behandeling van jetlag bij volwassenen.
Jetlag is een stoornis van het slaap-waakritme, die kan optreden na het passeren van meerdere tijdzones door een vliegreis.

Dosering:
1 tot 5 mg in te nemen vlak voor de gewenste slaaptijd gedurende 3 tot 6 dagen

Geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Niet te gebruiken bij

Geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Kinderen en jongeren tot 18 jaar
Geef dit geneesmiddel niet aan kinderen.

Zwangerschap en borstvoeding
Wanneer u zwanger bent, zwanger denkt te zijn, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft, is het beter dit middel niet te gebruiken.

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan een van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-8758000 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Melatonine
  5. Davitamon Melatonine 5mg Tabletten
Trekpleister logo

back to top