false
Davitamon Calmanax Positieve Stemming & Emotioneel Balans Capsules
30 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Ontspanning & Nachtrust
  5. Davitamon Calmanax Positieve Stemming & Emotioneel Balans Capsules

Davitamon Calmanax Positieve Stemming & Emotioneel Balans Capsules

30 stuks

Productinformatie

Davitamon Calmanax Positieve Stemming & Emotioneel Balans Capsules helpen bij neerslachtige en sombere momenten1, stemmingswisselingen1 en gejaagde en rusteloze gevoelens1.

Davitamon Calmanax Positieve Stemming & Emotioneel Balans Capsules is een voedingssupplement dat kan worden gebruikt voor ondersteuning tijdens emotionele periodes en bij neerslachtige momenten. Het helpt bij gejaagde, onrustige en/of sombere gevoelens. Ook helpt het bij een onrustig gevoel.

Calmanax biedt niet alleen emotionele ondersteuning, maar ondersteunt ook het fysieke en cognitieve welzijn:
• Saffraanextract¹ ondersteunt de gemoedstoestand en draagt bij aan geestelijke energie*. Goed voor een positieve stemming, emotionele balans en ontspanning*.
• Vitamine B6 en B12 dragen bij aan een normale werking van het zenuwstelsel en aan een gezonde psychologische functie. Ze ondersteunen de gemoedstoestand en zijn goed voor het concentratievermogen.
• Vitamine B5² ondersteunt in stress-situaties en bij spanning. Draagt bij aan mentale prestaties en weerstand tegen stress.
• Magnesium³ ondersteunt het energieniveau. Daarnaast helpt het om moeheid te verminderen, is het goed voor de gemoedstoestand en gunstig voor een goede geestelijke balans.

Calmanax Positieve Stemming & Emotioneel Balans Capsules bevatten een unieke combinatie van actieve ingrediënten, voor een positieve stemming en emotionele balans¹:
• Crosaffryl: een uniek nutricomplex dat een hoge kwaliteit gestandaardiseerd saffraanextract combineert met goed opneembaar magnesiumcitraat en verschillende B-vitamines.
• Affron: een uniek en hoogwaardig saffraanextract. Het is 100% traceerbaar, genetisch gecertificeerd en gestandaardiseerd met behulp van gepatenteerde technologieën.
• Magnesiumcitraat: een vorm van magnesium met hoge biologische beschikbaarheid, wat betekent dat het goed opgenomen wordt door je lichaam.

Actieve ingrediënten:
Saffraanextract, Vitamine B5, Vitamine B6, Vitamine B11 (foliumzuur), Vitamine B12, Magnesium ***RI = Referentie Inname volgens de Gezondheidsraad.

Calmanax Positieve Stemming & Emotioneel Balans Capsules zijn geschikt voor veganisten en diabetici. De capsules zijn lactose- en glutenvrij.

Hoe gebruik je Davitamon Calmanax Positieve Stemming & Emotioneel Balans Capsules?
Neem dagelijks 1 capsule Calmanax 's ochtends tijdens of na het ontbijt met water in. Indien wenselijk kan de dosering worden opgehoogd naar 2 capsules per dag. Geadviseerd wordt om Calmanax minimaal 4 tot 6 weken te gebruiken. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Calmanax is een voedingssupplement. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Niet aanbevolen tijdens zwangerschap of borstvoeding. Allurarood AC kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. Aanbevolen voor kinderen en volwassenen vanaf 12 jaar.

Bij kamertemperatuur (15-25°C), op een droge en donkere plaats (in de originele verpakking) bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating.

EAN code: 8710537044553

Functionele Naam
Voedingssupplement

Volledige Omschrijving
Davitamon Calmanax 30 capsules

Inhoud (Netto)
30 stuks

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Ondersteunt de gemoedstoestand en draagt bij aan geestelijke energie. Goed voor een positieve stemming, emotionele balans en ontspanning*. ¹Saffraanextract
Draagt bij aan een normale werking van het zenuwstelsel en aan een gezonde psychologische functie. Ondersteunt de gemoedstoestand en is goed voor het concentratievermogen. Vitamines B6 en B12
Ondersteunt in stress-situaties en bij spanning. Draagt bij aan mentale prestaties en weerstand tegen stress. ²Vitamine B5
Ondersteunt het energieniveau. Daarnaast helpt het om moeheid te verminderen, is het goed voor de gemoedstoestand en gunstig voor een goede geestelijke balans. ᶟMagnesium
*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Wettelijke benaming

Voedingssupplement

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: magnesiumcitraat, verstevigingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide, Crocus sativa-extract, vitamines, witte rijst-poeder, kleurstoffen: briljantblauw FCF, allurarood AC.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Volwassenen. Kan langdurig gebruikt worden.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bij kamertemperatuur (15-25 graden Celsius), op een droge en donkere plaats (in de originele verpakking) bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.
Allurarood AC kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden.

Doseringrestrictie

Volwassenen dagelijks 1 capsule. Davitamon Calmanax® 's ochtends tijdens of na het ontbijt met water innemen. Indien wenselijk, kan de dosering worden opgehoogd naar 2 capsules per dag. Geadviseerd wordt om Davitamon Calmanax® minimaal 4 tot 6 weken te gebruiken. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Gebruiksbeperkingen

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar.
Niet aanbevolen tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Samenstelling

Samenstelling:# Davitamon Calmanax® bevat per dagdosering van 1-2 capsules:#Samenstelling; RI***# Saffraanextract;30-60;mg# Vitamine B5;3-6;mg;50%-100%# Vitamine B6;1,4-2,8;mg;100%-200%# Vitamine B11 (foliumzuur);100-200;μg;50%-100%# Vitamine B12;1,25-2,5;μg;50%-100%;# Magnesium;85-170;mg;22,5%-45%#
***RI = Referentie Inname volgens de Gezondheidsraad.

Toedieningsvorm

capsule

Contactinformatie

Contactnaam

Omega Pharma Nederland BV, t.a.v. Consumentenservice

Communicatieadres

Postbus 6612, 3002 AP Rotterdam

Contact type

Consumentenservice

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Ontspanning & Nachtrust
  5. Davitamon Calmanax Positieve Stemming & Emotioneel Balans Capsules
Trekpleister logo

back to top