false
Daktarin Voetschimmel Strooipoeder
20g
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Voet
  4. Voetschimmel
  5. Daktarin Voetschimmel Strooipoeder

Daktarin Voetschimmel Strooipoeder

20g

Productinformatie

Daktarin Voetschimmel Strooipoeder behandelt voetschimmel, maar is ook praktisch om je schoenen en sokken schimmelvrij te maken.

Daktarin Voetschimmel Strooipoeder is een geneesmiddel dat wordt gebruikt om huidinfecties te behandelen die voorkomen op handen, voeten en huidplooien (zoals bijvoorbeeld in de lies en onder de borst).

Het poeder bevat miconazolnitraat dat vrijwel alle schimmels en bepaalde bacteriën doodt die je huid kunnen infecteren. Daktarin Poeder 2% helpt je huid te drogen om zo het letsel doeltreffend te behandelen. Daktarin Poeder is geschikt voor gebruik bij volwassenen en kinderen van alle leeftijden. De behandeling varieert van 2 tot 6 weken. De behandeling dient te worden voortgezet tot minimaal een week na het verdwijnen van alle tekens en symptomen.

EAN code: 3574661412689, 8713074171157, 3574661284521

Functionele Naam
STROOIPOEDER

Specificatie van de inhoud
20 GRAM

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Mogelijk

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Mogelijk

Product omschrijving
DAKTARIN POWDER 2% 20 GRAM

Inhoud (Netto)
20 g

Registratie Nummer
06195

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Schimmelinfecties van de huid.

Dosering
een beetje op aangedane plek

Maximale dosering
2 keer

Leeftijd


Gebruiksadvies
geïnfecteerde delen dagelijks wassen en behandelen evt. ook in kousen en schoenen strooien behandeling ononderbroken voortzetten huidafwijking is verdwenen.

Contra-indicatie
Allergie voor één van de stoffen in dit geneesmiddel.

Gebruik tijdens zwangerschap
Mogelijk, zie bijsluiter.

Gebruik tijdens borstvoeding
Mogelijk, zie bijsluiter.

Niet te gebruiken bij

Niet op slijmvliezen en grote of afgesloten huidoppervlakken. Overgevoelig antischimmelmiddelen. Voorzichtigheid geboden bij gebruik bloedverdunners en medicatie suikerziekte of fenytoïne. Bij geen verbetering niet langer dan 14 dagen gebruiken.

Risicowaarschuwing
Mensen die bij trombosedienst lopen, mogen dit middel niet gebruiken. Vermijd inademen en contact met de ogen.

Actief bestanddeel

Miconazol

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Als de gebruiker diabetes heeft. Indien de behandeling, uitgevoerd volgens gebruikinstructies bijsluiter en hygiënische maatregelen zijn toegepast en na 2-4 weken niet heeft geleid tot vermindering klachten. Als de schimmel de nagels heeft aangetast en klachten geeft.

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 565 (tegen lokaal tarief) Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en feestdagen van 9.00 tot 18.00. Livechat is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.30 beschikbaar. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

bij schimmelinfecties van de huid#te gebruiken bij: schimmelinfecties van de huid.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Bij de behandeling van infecties van de voeten is het aan te bevelen tegelijkertijd en als nabehandeling dagelijks een weinig poeder op het letsel te strooien, vooral tussen de tenen, en eventueel ook in de kousen en schoenen. Indien het poeder gecombineerd wordt met de crème, wordt aanbevolen beide formuleringen eenmaal daags aan te brengen. De behandelingsduur varieert van 2 tot 6 weken

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren beneden 25°C. De uiterste houdbaarheidsdatum geldt ook als de verpakking is geopend.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor het gebruik de bijsluiter. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Gebruiksbeperkingen

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Samenstelling

MICONAZOLNITRAAT, SILICIUMDIOXIDE (E 551), TALK (E 553 B), ZINKOXIDE. Een gram strooipoeder bevat 20 mg miconazolnitraat als actief bestanddeel.

Toedieningsvorm

strooipoeder

Contactinformatie

Contactnaam

Johnson & Johnson Consumer B.V.

Communicatieadres

Computerweg 14
3821 AB Amersfoort

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Voet
  4. Voetschimmel
  5. Daktarin Voetschimmel Strooipoeder
Trekpleister logo

back to top