false
Dagravit Vitaal 50+ Vitamine D + Omega-3 Visolie Capsules
90 stuks - Vitamine D Visolie
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Multivitaminen
  5. Dagravit Vitaal 50+ Vitamine D + Omega-3 Visolie Capsules

Dagravit Vitaal 50+ Vitamine D + Omega-3 Visolie Capsules

90 stuks - Vitamine D Visolie

Productinformatie

Dagravit Vitaal 50+ Vitamine D + Omega-3 Visolie Capsules bevatten hooggedoseerde vitamine D ter ondersteuning en behoud van sterke botten en Omega-3 visolie met EPA en DHA voor het hart en DHA voor de hersenfunctie.

Waarvoor gebruik je Dagravit Vitaal 50+ Vitamine D + Omega-3 Visolie Capsules?
Dagravit Vitaal 50+ Vitamine D + Omega-3 Visolie is een voedingssupplement ter ondersteuning van sterke botten, het hart en de hersenen en bevat onder andere hoog gedoseerde vitamine D en Omega-3 visolie met essentiële vetzuren EPA en DHA als aanvulling op de dagelijkse voeding.

EPA en DHA uit de Omega-3 visolie hebben een gunstige invloed op de normale werking van het hart, daarnaast is DHA ook een belangrijke bouwsteen voor de hersenen. Vitamine D draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. De Dagravit Vitaal 50+ Vitamine D + Omega-3 Visolie parelcapsules met citroensmaak zijn speciaal samengesteld voor de 50-plusser.

Als je ouder wordt, verandert je behoefte aan voedingsstoffen. Het is daarom belangrijk dagelijks de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen via je voeding binnen te krijgen. De ene dag lukt dat beter dan de andere dag. Een aanvulling kan dan wenselijk zijn. Met Dagravit Vitaal 50+ Vitamine D + Omega-3 Visolie ben je verzekerd van een optimale aanvulling.

Voordelen van Dagravit Vitaal 50+ Vitamine D + Omega-3 Visolie Capsules:
• Goed voor het hart: EPA en DHA hebben een gunstige invloed op de normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA
• Goed voor de hersenen: DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA
• Ondersteunt het behoud van sterke botten: vitamine D draagt bij aan de instandhouding van sterke botten
• Bevat geen conserveermiddelen

Hoe gebruik je Dagravit Vitaal 50+ Vitamine D + Omega-3 Visolie Capsules?
1 capsule per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na de maaltijd met water. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. De Gezondheidsraad adviseert ouderen om dagelijks de volgende hoeveelheid extra vitamine D in te nemen:
vrouwen vanaf 50 jaar: 10 ?g.
Voor mensen die weinig buiten komen of mensen met een donkere huid: vrouwen en mannen tot 70 jaar: 10 ?g.
Vrouwen en mannen vanaf 70 jaar: 20 ?g.

voedingssupplement is niet geschikt voor gebruik door kinderen jonger dan 18 jaar. Dagravit Vitaal 50+ Vitamine D + Omega-3 visolie is een voedingssupplement op basis van vitaminen en visolie. Dagravit Vitaal 50+ Vitamine D + Omega-3 visolie bevat géén conserveermiddelen.

EAN code: 8711744048037

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

EPA en DHA hebben een gunstige invloed op de normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

Wettelijke benaming

voedingssupplement op basis van vitaminen en visolie

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: VISolie, rundergelatine, geleermiddel (glycerol), water, natuurlijk aroma, cholecalciferol.

Gebruiksaanwijzing

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Droog, donker en bij kamertemperatuur bewaren (15-25°C).

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Contactinformatie

Contactnaam

Vemedia BV, t.a.v. Consumentenservice

Communicatieadres

Verrijn Stuartweg 60, 1112 AX Diemen

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

0900 2333666

Type communicatiekanaal

Telefoon

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Multivitaminen
  5. Dagravit Vitaal 50+ Vitamine D + Omega-3 Visolie Capsules
Trekpleister logo

back to top