false
Dagravit Becoforte Dragees
100 stuks - Vitamine B
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Enkelvoudige vitaminen
  5. Dagravit Becoforte Dragees

Dagravit Becoforte Dragees

100 stuks - Vitamine B

Productinformatie

Dagravit Becoforte Dragees bevatten een hoge dosering B-vitaminen die helpen om vermoeidheid te verminderen en goed zijn voor je huid, haar en energiestofwisseling. Ook geschikt voor zwangere vrouwen.

Waarvoor gebruik je Dagravit Becoforte Dragees?
Dagravit Vitamine B Becoforte bevat een hoge dosering B-vitaminen van 300% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. Vitamine B3, B5, B6, B11 en B12 helpen om vermoeidheid te verminderen, Vitamine B1, B2, B3, B5 en B6 helpen energie vrij te maken uitvoeding en vitamine B2, B3 en B8 helpen je huid gezond te houden en zijn goed voor je haar.

Het is belangrijk om gezond en bewust te eten, voldoende te beweging en goed te slapen. De ene dag lukt dat beter dan de andere dag. Met Dagravit Vitamine B Becoforte ben je verzekerd van een optimale aanvulling B-vitaminen op je dagelijkse voeding. Hoe je dag er ook uitziet. Als aanvulling op onze dagelijkse voeding bevat Dagravit Becoforte een hoge dosering van B1, B2, B3, B5, B6, B8 met 300% van de referentie-inname.

Voordelen van Dagravit Becoforte Dragees:
• Tegen vermoeidheid: vitamine B3, B5, B6, B11 en B12 helpen om vermoeidheid te verminderen
• Dagelijkse energiestofwisseling: vitamine B1, B2, B3, B5 en B6 helpen energie vrij te maken uit de voeding
• Gezonde huid en goed voor je haar: vitamine B2, B3 en B8 helpen bij het gezond houden van de huid en daarnaast is vitamine B8 goed voor het haar
• Bevat geen conserveermiddelen, geur- en smaakstoffen, gluten en lactose
• Geschikt voor zwangere en vrouwen die borstvoeding geven.

Hoe gebruik je Dagravit Becoforte Dragees?
Dagravit Becoforte is een voedingssupplement in de vorm van dragees. Voor volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar: 1 dragee per dag. Bij voorkeur innemen met water tijdens de maaltijd.

Dagravit Vitamine B Becoforte is een voedingssupplement op basis van vitaminen en andere stoffen. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Dagravit Vitamine B Becoforte bevat geen conserveermiddelen, geur- en smaakstoffen.

EAN code: 8712207012459, 8712207124503, 8711744025670

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Voedingswaardeclaim

nvt

Gezondheidsclaim

Vitaminen B3, B5, B6, B11 en B12 helpen om vermoeidheid en moeheid te

Wettelijke benaming

Voedingssupplement

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

nvt

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Droog, donker en bij kamertemperatuur (15 tot 25 °C) bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Wat u ook nog weten moet Dagravit Becoforte is een voedingssupplement op basis van nutriënten. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Doseringrestrictie

Voor volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar: 1 dragee per dag. Bij voorkeur innemen tijdens de maaltijd.

Contactinformatie

Contactnaam

Vemedia BV

Communicatieadres

Verrijn Stuartweg 60, 1112 AX Diemen

Communicatiekanaalgegevens

www.dagravit.nl

Type communicatiekanaal

Website

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Enkelvoudige vitaminen
  5. Dagravit Becoforte Dragees
Trekpleister logo

back to top