false
Corega Anti-bacterie Dagelijkse Reiniger Tabletten
66 stuks
  1. Home
  2. Beauty en Verzorging
  3. Mondverzorging
  4. Kunstgebitverzorging
  5. Corega Anti-bacterie Dagelijkse Reiniger Tabletten

Corega Anti-bacterie Dagelijkse Reiniger Tabletten

66 stuks

Productinformatie

Corega Anti-bacterie Dagelijkse Reiniger Tabletten doden 99,9% van de bacteriën die een slechte adem veroorzaken* en reinigen je kunstgebit.

Als je op zoek bent naar een grondige reiniger, maar je gebitsprothese liever niet 's nachts laat weken, dan is Corega Anti-Bacterie precies wat je zoekt. De reinigingstabletten helpen, bij gebruik zoals aangegeven, vlekken te verwijderen en tandplak te reduceren. Dit geeft je een schoner kunstgebit, zodat je dichterbij de mensen waar je het meeste om geeft kunt komen.

Anders dan sommige tandpasta's hebben de reinigingstabletten een niet-schurende formule, waardoor ze reinigen zonder krassen te maken en minder plaatsen creëren waar ongewenste bacteriën en andere micro-organismen kunnen groeien. De tabletten doden meer bacteriën dan tandpasta.

De voordelen van de Corega Anti-bacterie Dagelijkse Reiniger Tabletten:
• Reinigen diep en helpen zo de originele kleur van je kunstgebit te herstellen, indien gebruikt zoals aangegeven
• De tabletten doden, in laboratoriumtests, 99,9% van de bacteriën die een slechte adem veroorzaken*
• Helpen tandplak te reduceren en verwijderen hardnekkige vlekken, indien gebruikt zoals aangegeven
• Zijn zacht voor je kunstgebit.

*alleen indien ondergedompeld, in laboratoriumtests.

Hoe gebruik je de Corega Anti-bacterie Dagelijkse Reiniger Tabletten?
Los één tablet op in een glas met warm water. Dompel je kunstgebit er direct volledig in. Na ongeveer 15 minuten is je prothese schoon. Spoel je kunstgebit af onder stromend water. Je kan je kunstgebit ook zonder gevaar een hele nacht in de oplossing laten liggen.

EAN code: 8710464120191

Functionele Naam
bruistabletten voor kunstgebit

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P261: P261:Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden.
P264: P264:Na het werken met dit product handen grondig wassen.
P304+P340: P304+P340:Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt.
P305+P351+P338: P305+P351+P338:Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.
P312: P312:Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.
P337+P313: P337+P313:Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.
P338: P338:Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen.

H-Zinnen
H319: H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
H332: H332:Schadelijk bij inademing.

Product omschrijving
Corega® anti bacterie tabs 66stuks

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Inhoud (Netto)
66 stuks

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingrediëntendeclaratie

Ingredients: Sodium bicarbonate, Citric acid, Potassium caroate (Potassium monopersulfate), Sodium carbonate, Sodium carbonate peroxide, TAED, Sodium benzoate, PEG-180, Sodium lauryl sulfate, VP/VA copolymer, Aroma, Subtilisin, Cellulose gum, CI 42090, CI 73015, CI 19140

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Was de handen grondig na gebruik van het product. 1. Leg den Corega Anti-Bacterie tablet in voldoende zeer warm (niet heet) water zodat uw volledige of gedeelteliike gebitsprothese, of uitneembare brug volledig bedekt is. 2. Na 15 minuten weken, de gebitsprothese met de oplossing en een zachte tandenborstel afborstelen. 3. Spoel de gebitsprothese grondig of onder stromend water. Gooi de resterende oplossing onmiddellifk na gebruik weg.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Buiten het bereik van kinderen houden en personen die risico !open op het onopzettelijk doorslikken van tablet of oplossing.

Gebruiksbeperkingen

Veroorzaakt ernstige oogirritatie. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig uitspoelen met water gedurende enkele minuten. Indien u contactlenzen draagt, deze verwijderen als dit eenvoudig is. Spoel de ogen verder uit. Wanneer de oogirritatie blijft: raadpleeg een arts. Kan een allergische reactie veroorzaken. BIJ INSLIKKEN: een antigifcentrum of arts raadplegen. Bij irritatie, stop met het gebruik en raadpleeg een arts. Tabletten of de oplossing niet in de mond nemen. Niet gebruiken als u gevoelig bent voor één van de bestandsdelen. De reinigingsoplossing niet drinken of als mondspoelmiddel gebruiken. Raak de mond of de ogen niet aan na gebruik van de tabletten of oplossing.

Samenstelling

Bevat pepermunt olie, subtilisnine.

Contactinformatie

Contactnaam

Stafford-Miller (Ireland) Limited

Communicatieadres

Clocherane, Youghal Road, Dungarvan, Co. Waterford, Ireland

Contact type

Licentiehouder

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Beauty en Verzorging
  3. Mondverzorging
  4. Kunstgebitverzorging
  5. Corega Anti-bacterie Dagelijkse Reiniger Tabletten
Trekpleister logo

back to top