false
Clementoni Mechanica Laboratorium 2-in-1 Buggy
  1. Home
  2. Clementoni Mechanica Laboratorium 2-in-1 Buggy

Clementoni Mechanica Laboratorium 2-in-1 Buggy

Productinformatie

Leer op een leuke manier de principes van mechanica en motoren met de Clementoni Mechanica Laboratorium 2-in-1 Buggy.

De uitgebreide en geïllustreerde handleiding leidt je kind in alle veiligheid door alle verschillende stappen van montage. De set bestaat uit meer dan 130 uitwisselbare componenten, waaronder: versnellingsbak, tandwielen, velgen, banden, elastieken, bars, borstels, schoven en pennen. In aanvulling op de montage-instructies bevat de gids ook interessante wetenschappelijke feiten over off-roadvoertuigen en de mechanica van verbrandingsmotoren.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

EAN code: 8005125667918

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel..

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Clementoni Mechanica Laboratorium 2-in-1 Buggy
Trekpleister logo

back to top