false
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Vaginale schimmel
  5. Canesten Gyno Test

Productinformatie

Canesten Gyno Test is een zelftest voor vaginale infecties. Het laat betrouwbaar zien of je last hebt van een vaginale schimmelinfectie of bacteriele vaginose.

• Zelftest om vaginale infecties vast te stellen en de juiste behandeling te vinden
• Het laat betrouwbaar zien of je last hebt van een vaginale schimmel of bacteriële vaginose
• Test in 1 stap met een duidelijk resultaat binnen 10 seconden
• Makkelijk in gebruik

Canesten Gyno Test is een zelftest om een vaginale infectie vast te stellen en de juiste behandeling te vinden. Het laat betrouwbaar zien of je last hebt van een vaginale schimmelinfectie of bacteriële vaginose. De zelftest geeft een snel en duidelijk resultaat binnen 10 seconden en is makkelijk in gebruik in je eigen vertrouwde omgeving.

EAN code: 8713091038730

Medische informatie

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Helpt om veelvoorkomende vaginale infecties vast te stellen en de juiste behandeling te vinden.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Behandelmogelijkheden: raadpleeg uw arts voor een recept. Geel wattenstaafje (normale vaginale pH). Symptomen: afscheiding: dik, klonterig, wit / Geur: geen of niet-onaangenaam / Jeuk, irritatie, branderig gevoel: hevig jeukend, branderig / Pijn bij het plassen: nee. Vermoedelijke medische aandoening: vaginale schimmelinfectie / Behandelmogelijkheden: raadpleeg uw drogist, apotheker of arts vooradvies over het gebruik van vrij verkrijgbare middelen voor vaginale schimmel. Geel wattenstaafje (normale vaginale pH). Symptomen: afscheiding: dun, helder, vlokkerig, wit / Geur: geen / Jeuk, irritatie, branderig gevoel: geen / Pijn bij het plassen: nee. Vermoedelijke medische aandoening: normaal / Behandelmogelijkheden: geen.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren op een droge plaats bij kamertemperatuur. Bewaartemperatuur tussen de 2ºC en 40ºC

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Buiten het bereik van kinderen houden. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing.

Gebruiksbeperkingen

Neem geen medisch relevante beslissingen zonder overleg met uw arts; Sommige vrouwen in of na de menopauze hebben mogelijk een verhoogde vaginale pH en kunnen daarom deze test niet gebruiken.

Toedieningsvorm

wattenstaafje

Richtlijnen

Ce

Contactinformatie

Contactnaam

Bayer B.V. Consumer Health Division

Communicatieadres

Postbus 80, 3640 AB Mijdrecht

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

www.canesten.nl

Type communicatiekanaal

Website

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Vaginale schimmel
  5. Canesten Gyno Test
Trekpleister logo

back to top