false
Braun Series 5 51-B1000 Scheerapparaat
  1. Home
  2. Beauty en Verzorging
  3. Scheren en Ontharen
  4. Elektrische scheerapparaten
  5. Braun Series 5 51-B1000 Scheerapparaat

Braun Series 5 51-B1000 Scheerapparaat

Productinformatie

Het Braun Series 5 51-B1000 Scheerapparaat voor mannen maakt het scheren gemakkelijk met drie flexibele mesjes die zich aan je gezichtscontouren aanpassen. Het scheerapparaat is 100% waterbestendig voor nat en droog gebruik.

Het EasyClean-systeem reinigt snel en eenvoudig zonder dat je de scheerkop moet verwijderen. Compatibel met EasyClick om je scheerapparaat te upgraden.

Met de Li-Ionbatterij scheer je je tot drie weken lang en hoef je het elektrische scheerapparaat maar vijf minuten op te laden voor één scheerbeurt.

De doos bevat:
Een Series 5 elektrisch scheerapparaat, een beschermkapje, een smart plug voor automatische aanpassing aan 100-240 voltage en een reinigingsborsteltje.

Specificaties van het Braun Series 5 510B1000 Scheerapparaat:
• Een eenvoudige, gladde scheerbeurt: de drie flexibele mesjes van passen zich aan je gezichtscontouren aan
• Efficiënt, ook bij lastige baarden: AutoSense-technologie leest de dichtheid van je baard en past zich eraan aan, zodat je bij elke scheerbeurt meer haar verwijdert
• EasyClean-systeem: maakt snelle en eenvoudige reiniging mogelijk, zonder dat je de scheerkop moet verwijderen
• Li-ionbatterij voor tot drie weken scheren (50 min) en vijf minuten snel opladen voor één volledige scheerbeurt
• 100% waterbestendig elektrisch scheerapparaat voor nat en droog gebruik

EAN code: 4210201432197

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Gebruiksbeperkingen

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIESBij gebruik van een elektrisch apparaat moeten de basisvoorzorgsmaatregelen altijd worden gevolgd,waaronder de volgende:Lees alle instructies voordat je dit apparaat gebruikt.Wanneer het apparaat is losgekoppeld, kan het in bad of de douche worden gebruikt. Om veiligheidsredenen kan het alleen draadloos worden bediend.GEVAAROm het risico op elektrische schokken te beperken:1. De oplader mag niet in water ondergedompeld of in de douche gebruikt worden.2. Raak een oplader niet aan als die in het water is gevallen. Haal de stekker onmiddellijk uit het stopcontact.3. Plaats, bewaar of laad het apparaat niet waar het kan vallen of in een bad of gootsteen kan worden getrokken. Plaats het niet of laat het niet vallen in water of een andere vloeistof.4. Behalve bij het opladen, moet je dit apparaat altijd onmiddellijk na gebruik uit het stopcontact halen.5. Dit apparaat is voorzien van een speciale snoerset met een geïntegreerde veilige, extra lage spanning. Vervang of verwijder geen enkel onderdeel.6. Gebruik geen verlengsnoer met dit apparaat.7. Koppel dit apparaat los voordat je het reinigt.WAARSCHUWINGOm het risico op brandwonden, brand, een elektrische schok of letsel te voorkomen:1. Dit apparaat is niet geschikt voor gebruik door mensen (waaronder kinderen) met beperkte fysieke, zintuiglijke of mentale vermogens of een gebrek aan ervaring of kennis, tenzij ze onder toezicht staan van iemand die voor hun veiligheid verantwoordelijk is. Laat kinderen niet met het apparaat spelen.2. Gebruik dit apparaat uitsluitend zoals in de handleiding is voorgeschreven. Gebruik geen opzetstukken die niet door de fabrikant aanbevolen zijn.3. Gebruik het apparaat nooit als het een beschadigd snoer of beschadigde stekker heeft, als het niet goed werkt, gevallen of beschadigd is, of als het stroomsnoer in het water is gevallen. Breng het apparaat terug naar het servicecentrum voor onderzoek en reparatie.4. Houd het snoer weg bij verhitte oppervlakken.5. Laat voorwerpen niet vallen en steek geen objecten in een opening van het apparaat.6. Gebruik het niet buiten of op plekken waar spuitbussen (sprays) worden gebruiktof waar zuurstof wordt toegediend.7. Gebruik het apparaat niet met een beschadigd of defect scheerblad om het risico op letsel te voorkomen.8. Verbind de stekker altijd eerst met het apparaat en daarna pas met het stopcontact. Zet alle knoppen uit en haal dan pas de stekker uit het stopcontact.9. Gebruik een stekkeradapter voor een s

Richtlijnen

CE

Contactinformatie

Contactnaam

Procter & Gamble Nederland B.V.

Communicatieadres

Postbus 1345, 3000 BH Rotterdam

Contact type

Licentiehouder

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Beauty en Verzorging
  3. Scheren en Ontharen
  4. Elektrische scheerapparaten
  5. Braun Series 5 51-B1000 Scheerapparaat
Trekpleister logo

back to top