false
Blue Wonder Desinfectie Reiniger Spray
750ml
  1. Home
  2. Huis en Schoonmaak
  3. Wassen en Schoonmaken
  4. Schoonmaken
  5. Blue Wonder Desinfectie Reiniger Spray

Blue Wonder Desinfectie Reiniger Spray

Productinformatie

Blue Wonder Desinfectie Reiniger Spray verwijdert ziektekiemen van oppervlakken voor optimale hygiëne. De spray laat geen schadelijke chemische resten achter.

Overal zijn schadelijke ziektekiemen zoals bacteriën, virussen en schimmels. Denk hierbij aan salmonella, E-coli en vele andere ziekteverwekkers. Blue Wonder Desinfectie Reiniger is uniek omdat de spray reinigt en desinfecteert in één.

De spray is geschikt voor dagelijks gebruik op je aanrecht, toilet, deurklinken, kranen, tafels, werkbladen, meubilair, vloeren, telefoons, koelkast, speelgoed en nog veel meer. De spray bevat geen chloor en alcohol.

Hoe gebruik je Blue Wonder Desinfectie Reiniger Spray?
Dit middel is gebruiksklaar. Besproei het te desinfecteren oppervlak zo dat het volledig is bevochtigd. Gebruik voldoende vloeistof om het oppervlak gedurende de inwerktijd nat te houden (ongeveer 20ml per vierkante meter). De minimale inwerktijd is vijf minuten. Laat het daarna opdrogen of wrijf het droog met een (microvezel of papieren) doek. De gebruikte doek kan worden gewassen of met het afval worden verwijderd.

Let op: test het product eerst op een doek op een onopvallende plaats. Gebruik deze reiniger niet op oxidatiegevoelige materialen zoals natuursteen, koper, brons, messing, nikkel en aluminium.

EAN code: 8712038000892, 8719179793638

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Huis en Schoonmaak
  3. Wassen en Schoonmaken
  4. Schoonmaken
  5. Blue Wonder Desinfectie Reiniger Spray
Trekpleister logo

back to top