false
Blue Wonder Desinfectie Reiniger Doekjes
80 stuks
  1. Home
  2. Huis en Schoonmaak
  3. Wassen en Schoonmaken
  4. Schoonmaken
  5. Blue Wonder Desinfectie Reiniger Doekjes

Blue Wonder Desinfectie Reiniger Doekjes

80 stuks

Productinformatie

Blue Wonder Desinfectie Reiniger Doekjes verwijderen ziektekiemen van oppervlakken. Ze laten geen schadelijke chemische resten achter. De doekjes zijn geschikt voor dagelijks gebruik thuis en natuurlijk ook op reis.

Overal zijn schadelijke ziektekiemen zoals bacteriën, virussen en schimmels. Denk hierbij aan salmonella, E-coli en vele andere ziekteverwekkers. Blue Wonder Desinfectie Reiniger Doekjes zijn uniek omdat ze reinigen en desinfecteren in één.

Hoe gebruik je Blue Wonder Desinfectie Reiniger Doekjes?
De doekjes zijn gebruiksklaar. Gebruik een doekje op het te desinfecteren oppervlak. Bevochtig het oppervlak grondig en laat drogen. Sluit de verpakking na gebruik. Voor optimale werking is de minimale inwerktijd vijf minu­ten. Gebruik de doekjes niet na uitdroging. Het doekje kan met het afval worden verwijderd.

Let op: test het product eerst op een onopvallende plaats. Gebruik deze reinigingsdoekjes niet op oxida­tiegevoelige materialen zoals natuursteen, koper, brons, messing, nikkel en aluminium. Spoel de doekjes niet door het toilet.

EAN code: 8712038001707

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Huis en Schoonmaak
  3. Wassen en Schoonmaken
  4. Schoonmaken
  5. Blue Wonder Desinfectie Reiniger Doekjes
Trekpleister logo

back to top