false
BlaseCare Utipro Plus Capsules
15 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Blaas
  5. BlaseCare Utipro Plus Capsules

BlaseCare Utipro Plus Capsules

15 stuks

Productinformatie

BlaseCare Utipro Plus Capsules zijn speciaal ontwikkeld voor het bedwingen en voorkomen van een blaasontsteking veroorzaakt door E. Coli en andere ziekteverwekkers die vaak betrokken zijn bij blaasontsteking.

Urineweginfecties ontstaan meestal doordat bacteriën via de urinebuis terechtkomen in de blaas. Daar raakt de blaaswand geïrriteerd en soms zelfs ontstoken. Meestal gaat het om de darmbacterie E.coli. Vrouwen hebben een kortere plasbuis dan mannen en lopen daardoor meer risico. BlaseCare Utipro Plus helpt bij een vervelende blaasontsteking.

De voordelen van BlaseCare Utipro Plus Capsules:
• Bedwingen en voorkomen van een blaasontsteking
• Kuur van 5 dagen

Hoe gebruik je de BlaseCare Utipro Plus Capsules?
Dosering: zodra de eerste symptomen van urinair ongemak optreden, moet BlaseCare Utipro Plus oraal met water worden ingenomen in een dosering van 2 capsules per dag (1 capsule elke 12 uur) gedurende 5 dagen. Voor het voorkomen van herhaling moet 1 capsule per dag worden ingenomen gedurende minimaal 15 opeenvolgende dagen. Zo nodig kan de behandeling worden herhaald.

BlaseCare Utipro Plus is een medisch hulpmiddel. BlaseCare Utipro Plus mag niet worden gebruikt bij patiënten met een bekende overgevoeligheid voor xyloglucaan, gelatine of de andere bestanddelen van dit product.

EAN code: 8713304953089

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Blaas
  5. BlaseCare Utipro Plus Capsules
Trekpleister logo

back to top