false
Bisolvon Neusspray
10ml
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Luchtwegen
  5. Bisolvon Neusspray

Bisolvon Neusspray

10ml

Productinformatie

Wordt toegepast bij de behandeling van een verstopte neus. Bij een verstopte neus , wordt ademhalen moeilijk, en dit kan vervelend zijn. Het werkt snel, zodat je weer vrij kunt ademen de eucalyptus verzacht de neusholtes.RVG-UAD 22332

Toepassingsvorm
spray

EAN code: 8712172864282, 8711642010235

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Bij de behandeling van een verstopte neus ten gevolge van neusverkoudheid.

Dosering
1 a 2 verstuivingen per neusgat, afhankelijk leeftijd

Maximale dosering
6x per dag 2 verstuivingen per neusgat

Leeftijd
vanaf 6 jaar

Gebruiksadvies
neusopeningen vrijmaken door snuiten, hoofd rechtop, doseerflacon indrukken en gelijktijdig door neus inademen, uitademen door mond herhalen bij andere neusgat

Contra-indicatie
Rhinitis sicca, na hersenoperatie via neusholte, verhoogde oogboldruk en kinderen onder de 6 jaar.

Gebruik tijdens zwangerschap
Nee

Gebruik tijdens borstvoeding
Nee

Niet te gebruiken bij

Beperkt gebruik ouderen en bij verhoogde bloeddruk. Niet i.c.m. bepaalde andere geneesmiddelen. Hoge bloeddruk, hartziektes, verhoogde schildklierwerking, bijniertumor, diabetes, poryferie of vergrote prostaat. Voorzichtig bij besturen voertuigen en bedienen machines. Niet langer dan 7 dagen gebruiken.

Risicowaarschuwing
Niet langer dan 7 dagen achter elkaar gebruiken. Niet gebruiken bij hoge bloeddruk, hartziekten, glaucoom, verhoogde schildklierwerking, vergrote prostaat, zwangerschap , borstvoeding of kinderen jonger dan 6 jaar.

Actief bestanddeel

Tramazoline 1,18 mg

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Als de klachten na twee weken nog even erg zijn als in het begin. Als een kind jonger dan 18 jaar voor het eerst klachten krijgt die op allergie lijken.Als de klachten uitsluitend aan één kant van de neus optreden.Als er al lange tijd dagelijks neusspraynodig is of wordt gebruikt.

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan een van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-8758000 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

bij neusverkoudheid # Dit geneesmiddel is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar bij de behandeling van een verstopte neus ten gevolge van neusverkoudheid.

Ingrediëntendeclaratie

Hulpstoffen: benzalkoniumchloride, eucalyptol, levomenthol, kamfer, citroenzuur (E330), natriumhydroxide, hydroxypropylmethyl cellulose (HPMC), polyvidon, glycerol, magnesiumsulfaat (E518), magnesiumchloride, calciumchloride (E509), natriumwaterstofcarbonaat, natriumchloride en gezuiverd water

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Dit geneesmiddel is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Voor verstuiving in de neusopening.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaar: Bewaren beneden 25°C.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor het gebruik de bijsluiter. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Doseringrestrictie

Drie- of viermaal per dag één- of tweemaal verstuiven in elke neusopening. Maximaal zes keer per dag tweemaal verstuiven. Werkt meerdere uren.

Gebruiksbeperkingen

Niet gebruiken: Als u allergisch (overgevoelig) bent voor tramazolinehydrochloride of voor één van de andere stoffen in dit geneesmiddel; bij rhinitis sicca (= ontstoken, maar niet gezwollen neusslijmvlies); als u last heeft van verhoogde oogboldruk (nauwe kamerhoekglaucoom); na een operatie aan de hersenen die via de neusholte is uitgevoerd. Bisolnasal met eucalyptus is niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar. Niet innemen.

Samenstelling

Samenstelling: tramazolinehydrochloride 1,18 mg/ml

Toedieningsvorm

Neusspray

Contactinformatie

Contactnaam

sanofi-aventis Netherlands B.V.

Communicatieadres

Paasheuvelweg 25 - 1105 BP AMSTERDAM

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Luchtwegen
  5. Bisolvon Neusspray
Trekpleister logo

back to top