false
Bisolvon Chocolade/Kers Hoestdrank Voor Kinderen
125ml
  1. Home
  2. Babyverzorging
  3. Kindergeneesmiddelen
  4. Bisolvon Chocolade/Kers Hoestdrank Voor Kinderen

Bisolvon Chocolade/Kers Hoestdrank Voor Kinderen

125ml

Productinformatie

Speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar. Het heeft een aangename, kind vriendelijke chocolade/kers smaak, waardoor het kind het makkelijk in kan nemen. Te gebruiken bij vastzittende hoest door taai slijm.

RVG-AV 6053

Toepassingsvorm
siroop

EAN code: 8711642000007

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Bij vastzittende hoest, om het ophoesten van slijm in de luchtwegen te vergemakkelijken wanneer dat ophoesten door taai slijm wordt bemoeilijkt.

Dosering
2,5-10 ml, afhankelijk leeftijd

Maximale dosering
7,5-30 ml per dag, afhankelijk leeftijd

Leeftijd
2-10 jaar

Gebruiksadvies
niet te snel stoppen met gebruik, optimaal effect duurt enkele dagen

Contra-indicatie
Kinderen onder de 2 jaar.

Gebruik tijdens zwangerschap
Nee

Gebruik tijdens borstvoeding
Nee

Niet te gebruiken bij

Intolerantie bepaalde suikers. Kan duizeligheid veroorzaken. Gebruik antibiotica overleg arts. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.

Risicowaarschuwing
Niet gebruiken bij kinderen onder de 2 jaar. Niet gebruiken als u borstvoeding geeft. Niet gebruiken als u een maagzweer heeft of heeft gehad.

Actief bestanddeel

Broomhexine 4mg/5ml

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Bij hoest die al langer dan 3 weken bestaat. Bij het ophoesten van bloederig slijm. Bij benauwdheid of piepende ademhaling. Als u bloeddrukverlagers slikt die hoest als bijwerking hebben (zie bijsluiter van de bloeddrukverlager).

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan een van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-8758000 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 21:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 21:00 uur Woensdag
Woensdag voor 21:00 uur Donderdag
Donderdag voor 21:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 21:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel..

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Babyverzorging
  3. Kindergeneesmiddelen
  4. Bisolvon Chocolade/Kers Hoestdrank Voor Kinderen
Trekpleister logo
back to top