false
Bional Granufink Femina Capsules
120 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Vrouw
  5. Bional Granufink Femina Capsules

Bional Granufink Femina Capsules

120 stuks

Productinformatie

Plasproblemen kunnen je dagelijkse leven sterk beïnvloeden. Plotseling urine verliezen kan voor vervelende en gênante situaties zorgen en tast je zelfvertrouwen aan. Gebruik daarom Bional Granufink Femina Capsules.

Ongewenst urineverlies komt vaak voor en is niet alleen een ongemak van oudere vrouwen. Ook jonge vrouwen, vaak na de zwangerschap en mannen van alle leeftijden kunnen er last van hebben. Blijf niet rondlopen met je plasproblemen maar gebruik deze capsules. 

EAN code: 8710537042542

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

GRANUFINK® femina is een traditioneel kruidengeneesmiddel toegepast ter vermindering van plasproblemen bij vrouwen zoals lekkende urine, abnormale mictiedrang en frequente urinelozingen.

Wettelijke benaming

kruidengeneesmiddel

Ingrediëntendeclaratie

Bevat ook: sojaolie en glucose. Lees de bijsluiter voor meer informatie.

Gebruiksaanwijzing

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25 ̊C. Bewaren in de originele verpakking.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op langdurig gebruikservaring en niet op klinisch bewijs.

Doseringrestrictie

Dosering: Volwassenen en ouderen: Neem 3 maal daags 1 capsule met voldoende water, bij voorkeur voor de maaltijd.

Gebruiksbeperkingen

Niet aanbevolen bij kinderen en jongeren tot 18 jaar of bij vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Gebruik dit middel niet als u allergisch bent voor één van de ingrediënten of voor een ander lid van de komkommerfamilie (Cucurbitaceae), zoals watermeloen, courgette, etc., of voor een ander lid van de Anacardiaceae familie of de Cannabaceae familie of als u allergisch bent voor pinda’s of soja.

Samenstelling

Ingrediënten: 1 capsule bevat de werkzame stoffen: 227,3 mg olie van de zaden van Cucurbita pepo L. convar. citrullina I. Greb. var. styriaca I. Greb (pompoen), 56 mg droog extract van de bast van Rhus aromatica Aiton (aromatische sumak) (DER 5-7 : 1), extractievloeistof water, 18 mg droog extract van de bloem van Humulus lupulus L. (hop) (DER 5,5-6,5 : 1), extractievloeistof water.

Toedieningsvorm

Capsule

Contactinformatie

Contactnaam

Omega Pharma Nederland B.V.

Communicatieadres

Kralingseweg 201, Rotterdam

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Vrouw
  5. Bional Granufink Femina Capsules
Trekpleister logo

back to top