false
Betadine Oplossing
30ml
  1. Home
  2. Wondverzorging
  3. Wondontsmetting
  4. Betadine Oplossing

Betadine Oplossing

30ml

Productinformatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.

De oplossing desinfecteert de huid bij snij-, schaaf- en brandwonden.

RVG-AV 1331

Toepassingsvorm
oplossing

EAN code: 8712207037612

Medische informatie

Te gebruiken bij

Desinfectie van snij-, brand- en schaafwonden.

Dosering
op aangedane huid

Gebruiksadvies
dun op de wond aanbrengen evt. afdekken met verband,werkt zolang bruine kleur zichtbaar

Contra-indicatie
Niet op grote huidoppervlakken bij overmatige werking of afwijkingen aan schildklier. Voor of na schildkliergerelateerde onderzoeken. Bij te vroeg geboren baby's en baby's tot 1 maand. Bij kinderen indien behandeling van meer dan 1% van de huid.

Gebruik tijdens zwangerschap
Overleg arts

Gebruik tijdens borstvoeding
Overleg arts

Niet te gebruiken bij

Bij schildklierafwijkingen,pasgeborenen en jonge kinderen, huidirritatie en overgevoeligheid behandeling staken. Niet gebruiken ter voorkoming tetanus. Licht ontvlambaar, niet bij open vuur. Niet i.c.m. andere wondbehandelingmiddelen, kwik, zilver, waterstofperoxide en taurolidine . Uitsluitend uitwendig gebruik. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.

Risicowaarschuwing
Niet gebruiken als u allergisch bent voor jodium. Niet op grote huidoppervlakken gebruiken als u een schildklieraandoening heeft. Tijdens de zwangerschap en borstvoeding alleen gebruiken in overleg met de huisarts.

Actief bestanddeel

Betadine oplossing bevat Povidonjodium. Betadine Oplossing is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Download de bijsluiter

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan een van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-8758000 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 20:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 20:00 uur Woensdag
Woensdag voor 20:00 uur Donderdag
Donderdag voor 20:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 20:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel..

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Wondverzorging
  3. Wondontsmetting
  4. Betadine Oplossing
Trekpleister logo
back to top