false

A.S. Watson benoemt Roland van den Berg tot General Manager Trekpleister

A.S. Watson heeft Roland van den Berg benoemd tot General Manager van Trekpleister. Hij zal deze functie combineren met zijn bestaande rol van Director eCommerce Benelux. In zijn nieuwe functie wordt Van den Berg ook verantwoordelijk voor de strategie en operationele activiteiten van Trekpleister. Van den Berg treedt in de voetsporen van Bert Verhoef, die is benoemd tot Managing Director van Kruidvat België. In deze functie wordt Verhoef ook verantwoordelijk voor de projectmatige en operationele activiteiten voor Kruidvat in Frankrijk. Verhoef volgt in deze functie Johan Boeijenga op, die A.S. Watson zal verlaten. Beide benoemingen zijn met ingang van 1 maart 2018 van kracht.

Roland van den Berg (43) is vorig jaar aangetreden als Director eCommerce Benelux . “Ik vind het een geweldige uitdaging om samen met onze medewerkers verder te bouwen aan een mooi en sterk merk als Trekpleister. Met 190 winkels is Trekpleister uitgegroeid tot een echte buurtdrogist, waar klanten altijd centraal staan en vakkundige medewerkers het verschil maken”, vertelt Van den Berg. “Om klanten op de juiste manier, op het juiste moment en via de juiste kanalen te bedienen, zetten we in op een omnichannel-aanpak, waarbij onze online kanalen en fysieke winkels elkaar versterken. Nu Trekpleister ook onder mijn verantwoordelijkheid valt, kan ik een waardevolle bijdrage leveren aan de groei van zowel de fysieke Trekpleister winkels als de webshops.”

Over A.S. Watson

A.S. Watson Benelux bestaat uit de drogisterijketens Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL en Prijsmepper. A.S. Watson Benelux is onderdeel van de A.S. Watson Group (ASW). ASW bestaat sinds 1841 en is met inmiddels ruim 14.000 winkels in 24 markten de grootste internationale health & beauty retailer in Azië en Europa. Ieder jaar winkelen zowel in de winkels als online vele miljoenen klanten bij één van de 13 retailmerken van de onderneming. ASW maakt deel uit van CK Hutchison Holdings Limited. Deze multinationale onderneming heeft grote belangen in havens en gerelateerde diensten, retail, infrastructuur, energie en telecommunicatie in meer dan 50 landen.
Trekpleister logo

back to top