false
Becel ProActiv Capsules
42 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Hart & Visolie
  5. Becel ProActiv Capsules

Productinformatie

Becel ProActiv Capsules zijn een voedingssupplement op basis van plantensterolesten. De capsules helpen om je cholesterol effectief te verlagen.

Wat is cholesterol?
Cholesterol is een witte, vetachtige stof. Het speelt een belangrijke rol in het dagelijks functioneren van je lichaam. Je hebt het echt nodig. Er zijn 2 soorten cholesterol in je bloed:
• LDL, het slechte cholesterol - haalt het cholesterol uit de lever en transporteert het naar de lichaamscellen. De cellen nemen het cholesterol op dat ze nodig hebben. Voor een gezond hart is het belangrijk het slechte LDL-cholesterol op een laag niveau te houden.
• HDL, het goede cholesterol, haalt het overtollig cholesterol uit het bloed en brengt het terug naar de lever, waar het via je darmen wordt afgevoerd. Dit is het cholesterol dat het hart gezond helpt te houden. Zorg dat het op een hoog niveau blijft.

Voedingssupplement met plantensterolen
Plantensterolen zitten van nature in plantaardige oliën, noten, zaden, graanproducten, groente en fruit. Maar dan wel in te lage hoeveelheden om het cholesterol te verlagen. Door plantensterolen toe te voegen aan een voedingssupplement kan het cholesterol op een effectieve manier worden verlaagd. In de Becel ProActiv soft-gel capsule is plantensterolester toegevoegd.

Hoeveel heb je nodig om het cholesterol te verlagen?
Het is wetenschappelijk aangetoond dat plantensterolen het LDL-cholesterol significant verlagen bij een dagelijkse inname van 1,5-3 gram per dag als onderdeel van een gezonde voeding met voldoende groente en fruit en een gezonde leefstijl.*

Elk Becel ProActiv voedingssupplement bevat 800 mg plantensterolen (gelijk aan 1365 mg plantsterolesters). Het wordt aanbevolen om 2 supplementen per dag te gebruiken om een inname van 1,6 gran plantensterolen te verkrijgen. Gebruik de supplementen tijdens of direct na de (hoofd)maaltijd. Meer dan 3 gram plantensterolen (meer dan 3 capsules) per dag dient niet geconsumeerd te worden.

Voor wie zijn de Becel ProActiv Capsules geschikt?
Het Becel ProActiv voedingssupplement is bedoeld voor mensen die een verhoogd cholesterolgehalte zelf actief willen verlagen. Gebruik Becel ProActiv als onderdeel van een gezonde voeding met voldoende groente en fruit en een gezonde leefstijl.

Gebruik je cholesterolverlagende medicijnen? Overleg dan met je arts voor je Becel ProActiv gaat gebruiken.

Becel ProActiv is niet bedoeld voor mensen die hun cholesterolgehalte niet onder controle moeten houden. Vanuit voedingsoogpunt is dit product mogelijk niet geschikt voor zwangeren, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen onder de vijf jaar.

EAN code: 8719200200920, 8719200012028

Medische informatie

Te gebruiken bij

het actief verlagen van het cholesterol op een natuurlijke manier

Actief bestanddeel

Plantesterolen

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Hart & Visolie
  5. Becel ProActiv Capsules
Trekpleister logo

back to top