false
Audispray Junior Oorhygiëne Oorspray
25ml
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Geneesmiddelen
  4. Oor & Mond
  5. Audispray Junior Oorhygiëne Oorspray

Audispray Junior Oorhygiëne Oorspray

25ml

Productinformatie

Audispray Junior Oorhygiëne Oorspray is een combinatie van zoutoplossing en glycerol, wat het mogelijk maakt dat de vette deeltjes die oorsmeer aanmaken worden ontbonden, waardoor het oorsmeer op natuurlijke wijze oplost.

Audispray Junior is een oorspray die speciaal is ontworpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Een reiniging waarbij het risico van overdruk op het trommelvlies beperkt wordt, dankzij de gepatenteerd dop. Het product bestaat uit microbiologisch gecontroleerd zeewater en glycerol. Dit bestanddeel verzacht de huid van de gehoorgang en beschermt de kwetsbare oren van kinderen.

De oplossing is aangepast aan de gevoeligheid van de gehoorgang van kinderen dankzij de aanwezigheid van glycerol in het product. Bij regelmatig gebruik waarborgt Audispray Junior een perfecte oorhygiëne en voorkomt het de vorming van oorsmeerproppen. De oorspray is een goed alternatief voor wattenstaafjes.

De voordelen van Audispray Junior Oorhygiëne Oorspray:
• Voor een goede oorhygiene en reiniging van het oor
• Verwijdert overtollig oorsmeer en stofdeeltjes
• Voor dagelijks gebruik
• Geschikt voor dragers van hoortoestellen

Deze spray is geschikt voor kinderen die ouder zijn dan 3 jaar.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar, in geval van oorontsteking, pijn, vreemde voorwerpen in het oor, bij trommelvliesperforatie, bij dragers van trommelvliesbuisjes en bij personen die chirurgische ingrepen hebben ondergaan in het oor.

EAN code: 7640107850622

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Geneesmiddelen
  4. Oor & Mond
  5. Audispray Junior Oorhygiëne Oorspray
Trekpleister logo

back to top