false
Always Ultra Night Maandverband Met Vleugels Duopak
20 stuks
 1. Home
 2. Gezond en Intiem
 3. Persoonlijke hygiëne
 4. Maandverband
 5. Always Ultra Night Maandverband Met Vleugels Duopak

Always Ultra Night Maandverband Met Vleugels Duopak

20 stuks

Productinformatie

Dit maandverband is speciaal ontworpen om je de hele nacht te beschermen. Always Ultra Night Maandverband Met Vleugels geeft je een bijzonder fris gevoel, waarop je kan vertrouwen.

Tot 100% bescherming tegen lekken.

Slaap zacht met Always Ultra Night …perfect mogelijk wanneer je Always Ultra Night Maandverband Met Vleugels gebruikt. Speciaal ontworpen voor bescherming gedurende de nacht, Always Night maandverbanden bieden je ‘s nachts extra bescherming tegen lekjes, ongeacht hoe vaak je ook zou draaien of woelen. Ze zijn super absorberend, de kern sluit het vocht op en voorkomt zo lekjes langs de randen. Ze hebben bovendien een Geurneutraliserende technologie zodat je s morgens fris en zorgeloos ontwaakt. Always Ultra Night maandverbanden zijn 3mm dun, maar toch bieden ze tot 100% bescherming gedurende de nacht voor een ongelooflijk comfortabel gevoel.

Voordelen en kenmerken van Always Ultra Night Maandverband Met Vleugels Duopak:
• 40% langer dan Ultra Normal voor extra bescherming tegen lekjes gedurende de nacht
• Sluit aan bij je lichaamsvorm en heeft vleugels om het maandverband op zijn plaats te houden, zelfs wanneer je 's nachts beweegt
• Met een vocht absorberende gel en gel lekt niet
• De Geurneutraliserende technologie sluit geurtjes op, en camoufleert ze niet alleen
• Katoen* aanvoelend toplaagje voor een super zacht gevoel op de huid. * dit product bevat geen katoen
• Dermatolisch getest. Zacht voor de huid

EAN code: 8001841217963, 4015400348696, 4015400121510

Allergeen Informatie Verstrekt
true

Houdbaarheid Na Opening
12

Specificatie van de inhoud
20

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke benaming

ALWAYS ULTRA NIGHT BIG 20CT

Ingrediëntendeclaratie

Samenstelling: Top- en buitenlaag gemaakt van synthetische materialen. Cellulose en absorberende gelparels. De geurneutraliserende technologie bevat een subtiel parfum. Lijm

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Niet doorspoelen in de wc.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Op een koele droge plaats bewaren.

Belangrijk

Doseringrestrictie

n/a

Toedieningsvorm

Pad

Contactinformatie

Contactnaam

Procter & Gamble

Communicatieadres

Procter & Gamble DCE bvba/sprl
Consumentendienst/Service du Consommateur
Belgium Distribution Division PB/BP 81, 1090 Brussel/Bruxelles, Belgium

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

0800 99003
(nr universel 00800 77 63 44 34)

Type communicatiekanaal

Telefoon

Reviews

Always Ultra Night Maandverband Met Vleugels Duopak heeft als beoordeling 4.5 van de 5 door 743.
Rated 5 van de 5 door uit Droog de nacht door Ik vind deze maandverband heel erg fijn. Het blijft goed op zijn plek zitten door de vleugels en het helpt me de hele nacht te beschermen. 'S nachts verlies ik veel bloed en bij andere merken had ik wel eens last van doorlekken, echt gênant. Ik ben blij dat ik op deze maandverband kan vertrouwen. Nu voel ik me fijner wanneer ik ergens anders slaap bijvoorbeeld op vakantie tijdens mijn menstruatie.
Datum plaatsing: 2020-02-03
Rated 4 van de 5 door uit Goed product, wel prijzig Het Always Ultra Night maandverband met vleugels voelde voor mij zeer comfortabel aan dankzij de vleugels. Zo was ik zeker dat het de hele tijd goed bleef zitten en voorkwam het ongemakken. Het was zeer goed van opname, dus geen onhandige lekken meer. De lekkere geur is ook mooi meegenomen in tegenstelling tot andere producten in het gamma maandverband. Ik heb dit product gekregen om te testen en ik ben er zeker tevreden over, maar het komt wel met een hogere prijs...
Datum plaatsing: 2020-02-02
Rated 4 van de 5 door uit Goed maandverband Ik heb besloten dit product eens te proberen en ben er in het algemeen tevreden over, zeker omdat dit een parfumerend effect heeft waardoor er geen vieze geurtjes zijn, maar indien het bloedverlies te hevig zou zijn vrees ik dat deze te klein kunnen zijn
Datum plaatsing: 2020-02-02
Rated 4 van de 5 door uit goed nachtverband Het product heeft een aangename geur en kan heel wat opvangen. Het is een goed nachtverband met vleugels. Het product is wel lang waardoor de achterkant wel wat kan draaien of verschuiven. Ik mocht het product gratis testen.
Datum plaatsing: 2020-02-02
Rated 4 van de 5 door uit Extra zekerheid Dit product werkt prima. Het is handig in gebruik. Zo blijft hij door de vleugels goed op z’n plek zitten en hoef je niet bang te zijn dat hij gaat schuiven. Daarbij is hij groot genoeg om de nacht mee door te komen. Ik heb dit product gekregen om te testen en zou het zeker aanbevelen!
Datum plaatsing: 2020-02-01
Rated 4 van de 5 door uit Prima product Na verschillende maandverbanden uitgeprobeerd te hebben ben ik bij Always ultra night uitgekomen, deze zijn perfect en erg comfortabel voor in de nacht. Het formaat is precies goed en het blijft goed zitten door de vleugels. Het absorbeert heel goed, geen doorlekken meer. Ik zou deze zeker aanraden!
Datum plaatsing: 2020-01-30
Rated 4 van de 5 door uit goed product. Het is een comfortabel product dat dankzij de vleugels ook goed blijft zitten. Geen onnodige of ellendige lekkage opgemerkt. Geen vieze plastic geur, maar gewoon aangenaam. Heb dit product gekregen om te testen. Ben er erg tevreden over, maar moet wel eerlijk zeggen dat ik de prijs wel aan de hoge kant vind. Kan hierdoor niet zeggen of ik het vaker zou aanschaffen of voor een goedkoper merk zou gaan.
Datum plaatsing: 2020-01-24
Rated 5 van de 5 door uit Fijn maandverband! Sinds ik dit maandverband gebruik lek ik s ’nachts niet meer door. Dit komt mede door de speciale SecureGuard beschermrandjes met vochtabsorberende gel, en het flex & fit systeem wat het maandverband op zijn plek houdt. De verpakking is ook handig waardoor je het maandverband na gebruik netjes weg kunt gooien. Ik heb dit maandverband gratis ontvangen om te testen.
Datum plaatsing: 2020-01-23
Rated 4 van de 5 door uit Top product Kwalitatieve maandverbanden. Blijft goed kleven zelf de vleugels. Dringt snel in en houd je droog de hele nacht. Doordat deze langer zijn heb je ook geen lekken als je neerligt zelfs bij veel bloedverlies.
Datum plaatsing: 2020-01-22
Rated 2 van de 5 door uit Erg last van irritatie De maandverband en zijn erg dun én lang, waardoor je niet bang moet zijn voor lekjes. Dankzij de lijm blijven ze erg goed kleven aan je ondergoed. Jammergenoeg verdraag ik de verbanden helemaal niet. Ik heb het enkele keren geprobeerd, maar krijg heel erg snel last van irritatie. Voor mij dus zeker geen parfum en synthetische stoffen meer. Ik ga het product echt niet meer gebruiken.
Datum plaatsing: 2020-01-22
Rated 4 van de 5 door uit Top product Ik zelf heb de eerste paar dagen heel veel last van mijn regels waardoor ik heel hard doorbloed. De always ultra night is hier ideaal voor! Ik draag dit ook gedurende de dag waardoor ik zeker kan zijn dat er geen lek gaat zijn. Ik ben veel comfortabeler hierdoor omdat ik niet constant moet checken of mijn broek niet vuil is. Een echte aanrader!
Datum plaatsing: 2020-01-20
Rated 5 van de 5 door uit Fijn Allerfijnste maandverband die ik tot nu toe geprobeerd heb. Door de vleugels hoef je je niet onzeker te voelen dat je lekt aan de zijkant. Het verband heeft een aangename geur. Het schuurt niet. De grootte is erg fijn en stoort niet. Ik gebruik hem zelfs voor overdag omdat ik hem zo fijn vind. Ik heb hem gratis mogen proberen en zal het blijven gebruiken. Ik ben dus erg onder de indruk. Het doet echt wat het belooft!
Datum plaatsing: 2020-01-19
Rated 3 van de 5 door uit Dun en zacht maandverband Het maandverband voelt fijn aan, doordat het heel dun is en het materiaal aanvoelt als zacht katoen. Het is wel erg lang voor medium en behoorlijk aan de prijs.
Datum plaatsing: 2020-01-17
Rated 4 van de 5 door uit Fijn maandverband! Dit maandverband is perfect voor ‘s nachts. Het is lekker groot, zit comfortabel, en door de vleugels blijft het ook goed zitten. Verder absorbeert het maandverband goed en lek je niet door. Nadelen vind ik dat de geur best wel sterk is, dat hoeft voor mij niet echt. Ook is dit maandverband wel wat aan de dure kant.
Datum plaatsing: 2020-01-16
Rated 5 van de 5 door uit Uitstekend! Mijn gewone maandverband verschoof al eens s nachts, deze blijft lekker op zijn plaats.
Datum plaatsing: 2019-09-28
Rated 4 van de 5 door uit Fantastisch! 1 van de aangenaamste maandverbanden die ik gebruik.
Datum plaatsing: 2019-09-19
Rated 4 van de 5 door uit Fantastisch! Je kan met een gerust gevoel gaan slapen zonder risico op lekjes
Datum plaatsing: 2019-08-19
Rated 4 van de 5 door uit Fantastisch! Comfortabel! Ik moet niet 's nachts opstaan om mijn maandverband te vervangen
Datum plaatsing: 2019-08-04
Rated 5 van de 5 door uit Uitstekend! ultra dun en zeer comfortabel en handig in gebruik
Datum plaatsing: 2019-06-26
Rated 5 van de 5 door uit Uitstekend! Super goed maandverband, sinds ik die gebruik heb ik geen likjes meer en nu is mijn dochter ook al overtuigd
Datum plaatsing: 2019-05-30
Rated 5 van de 5 door uit Uitstekend! Blijft heel goed zitten en je bent beschermd de hele nacht lang. Ook als je het overdag gebruikt blijft het goed zitten en is het heel comfortabel.
Datum plaatsing: 2019-03-25
Rated 5 van de 5 door uit Uitstekend! heb deze geprobeerd en inderdaad blijft goed zitten en veilig in de nacht zowel overdag ook
Datum plaatsing: 2019-02-02
Rated 5 van de 5 door uit Uitstekend! Je moet geen zorgen meer maken en je kan gerust slapen.
Datum plaatsing: 2018-10-28
Rated 5 van de 5 door uit Uitstekend! Dames een niet te missen product in de badkamerkast... houd je heel de nacht veilig
Datum plaatsing: 2018-10-10
Rated 3 van de 5 door uit Goed! Het heet een lekker geur het zit altijd op zijn plaats omdat ik al een mama ben van 5 kinderen heb ik in de nacht always ultra securenight nodig maar mijn dochter van 12 gebruikt always ultra avec ailettes
Datum plaatsing: 2018-09-22
Rated 5 van de 5 door uit Uitstekend! Jammer dat die niet zo goed blijft zitten met de plakkertjes
Datum plaatsing: 2018-08-08
Rated 5 van de 5 door uit mevr ik gebruik dit al van de 1ste dag dat dit verband bestaat ik ben heel tevreden
Datum plaatsing: 2018-07-15
Rated 4 van de 5 door uit VVero Zelf heb ik altijd always gebruikt Is zacht, confortabel en beschermt goed Zelfs min dochter gebruikt Met always ben ik op mijn gemak
Datum plaatsing: 2018-04-05
Rated 5 van de 5 door uit always night geeft een vertrouwd gevoel tijdens de nacht. voelt comfortabel aan!!
Datum plaatsing: 2017-11-14
Rated 5 van de 5 door uit NACHTBESCHERMING met de zijvleugeltjes sowiezo veilig 's nachts. Een aanrader.
Datum plaatsing: 2017-11-02
 • y_2021, m_1, d_16, h_17
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.12
 • cp_2, bvpage2n
 • co_hasreviews, tv_0, tr_743
 • loc_nl_NL, sid_1411481, prod, sort_[SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_trekpleister
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
 • CLOUD, getContent, 177ms
 • REVIEWS, PRODUCT

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is op dit moment niet mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Wel kun je je bestelling thuis laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
 1. Home
 2. Gezond en Intiem
 3. Persoonlijke hygiëne
 4. Maandverband
 5. Always Ultra Night Maandverband Met Vleugels Duopak
Trekpleister logo

back to top