false
Alecto BC-19BW Babythermometer
  1. Home
  2. Elektronica en Media
  3. Overige
  4. Overige
  5. Alecto BC-19BW Babythermometer

Alecto BC-19BW Babythermometer

Productinformatie

De Alecto BC-19BW Babythermometer is een snelle, accurate koortsthermometer met een duidelijke display met grote lcd-cijfers die makkelijk af te lezen zijn. De thermometer geeft je de temperatuur binnen 10 seconden.

Bij deze thermometer kun je erop vertrouwen dat de afgelezen temperatuur exact klopt. De koortsthermometer is uitgebreid getest. De temperatuur die je afleest heeft nooit een grotere afwijking dan 0,1 graden Celsius.

De voordelen van de Alecto BC-19BW Babythermometer:
• Snelle meting binnen 10 seconden
• Precieze temperatuurmeting
• Duidelijk afleesbaar en groot display
• Flexibele tip

De thermometer is voorzien van een koortsalarm. Deze functie vertelt je door middel van een afwijkend signaal dat de temperatuur hoger dan 37,8 graden is. Ook handig: de thermometer onthoudt de laatste temperatuur in zijn geheugen. Dat is fijn op het moment dat je het koortsverloop in de gaten wilt houden. De thermometer schakelt zich na gebruik vanzelf uit. Zo spaar je de batterij. Mocht deze onverhoopt toch leeg raken dan is de batterij eenvoudig te vervangen.

Waarom je voor een thermometer van Alecto Baby kiest:
De slogan van Alecto Baby is niet voor niets ‘Kies met een gerust hart’. Elk product is veilig, vertrouwd en betaalbaar. Met Alecto Baby kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

EAN code: 8712412582266

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Elektronica en Media
  3. Overige
  4. Overige
  5. Alecto BC-19BW Babythermometer
Trekpleister logo

back to top