false
Air Wick Pure Zachtheid van Katoen Elektrische Geurverspreider Starterset
19ml
 1. Home
 2. Huis en Schoonmaak
 3. Wassen en Schoonmaken
 4. Schoonmaken
 5. Air Wick Pure Zachtheid van Katoen Elektrische Geurverspreider Starterset

Air Wick Pure Zachtheid van Katoen Elektrische Geurverspreider Starterset

19ml

Productinformatie

Geef je huis een onderscheidende geur met de Air Wick Pure Zachtheid van Katoen Elektrische Geurverspreider Starterset. Steek de luchtverfrisser in het stopcontact en geniet tot wel 75 dagen lang van de heerlijk frisse geur.

De Zachtheid van Katoen luchtverfrisser neutraliseert geuren en verspreidt een frisse katoengeur in je huis. Plug de geurverspreider in je stopcontact en kies zelf de gewenste geurintensiteit.

De voordelen van de Air Wick Pure Zachtheid van Katoen Elektrische Geurverspreider Starterset:
• Geeft continu en langdurig geur af in je huis
• Kies zelf uit de verschillende verspreidingsniveaus
• Tot 75 dagen op de laagste stand
• Air Wick Pure Zachtheid van Katoen neutraliseert geuren en verspreidt een frisse katoengeur
• Bevat 1 houder en 1 navulling

EAN code: 5410036303832, 3059943025424

Functionele Naam
Elektrische geurspreider

GHS signaalwoord
Waarschuwing

UN code
1950

P-zinnen
P101: P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
P102: P102:Buiten het bereik van kinderen houden.
P273: P273 - Voorkom lozing in het milieu.
P301+P310: P301+P310 - NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts/… raadplegen.
P302+P352: P302+P352 - BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water/… wassen.
P305+P351+P338: P305+P351+P338 - BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.
P332+P313: P332+P313 - Bij huidirritatie: een arts raadplegen.
P337+P313: P337+P313 - Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.
P501: P501 - Inhoud/verpakking afvoeren

H2.1-zinnen
2.1-H317: Kan een allergische huidreactie veroorzaken
2.1-H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie
2.1-H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen

H2.2-zinnen
EUH208: EUH208:Bevat Hexyl Cinnamal and tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes. Kan een allergische reactie veroorzaken.
H317: H317 - Kan een allergische huidreactie veroorzaken.
H319: H319 - Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
H412: H412 - Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Commerciële Benaming
Airwick luchtverfrisser PURE COTTON 18 gram

Inhoud (Netto)
19 ml

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingrediëntendeclaratie

Dihydromyrcenol, 2-tert-Butylcyclohexyl acetate, Benzyl acetate, Linalool , l-Cyclocitronellene formate, cis-3-Hexenol, 7-Dimethyl-1,6-nonadien-3-ol , Eucalyptol , -tert-Butylcyclohexyl acetate, Piperonal , delta-1-(2,6,6-Trimethyl3-cyclohexen-1-yl)-2-buten-1, 2,4-Dimethyl-3-cyclohexen1-carboxaldehyde, citral, Geraniol, 2-Methyl-3-(p-isopropylphenyl), alpha-iso-Methylionone, alpha-Amylcinnamaldehyde, Limonene, Nerol, Lauric aldehyde, Eugenol
propionaldehyde

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

spuitbussen met aerosolen

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren in de originele verpakking, of in een goedgekeurd alternatief dat is gemaakt van compatibel materiaal; goed gesloten houden wanneer het niet in gebruik is. Lege verpakkingen bevatten restproduct en kunnen gevaarlijk zijn. Vat niet hergebruiken. Bewaren tussen de volgende temperaturen: 5 tot 30°C (41 tot 86°F). Opslaan in overeenstemming met de
plaatselijke regelgeving. Opslaan in oorspronkelijke verpakking, beschermd tegen direct zonlicht, op een droge,
koele, goed geventileerde plaats, verwijderd van materiaal waarmee contact vermeden dient te worden (zie Rubriek
10) en voedsel en drank. Bewaar de verpakking goed afgesloten en verzegeld tot aan gebruik. Geopende
verpakkingen dienen zorgvuldig opnieuw te worden afgesloten en dienen rechtop te worden bewaard om lekkage te
voorkomen. Niet opslaan in verpakkingen zonder etiket. Neem passende maatregelen om verspreiding in het milieu
te voorkomen.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

: Opslag : Verwijdering : Waarschuwing Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Voorkom lozing in het milieu. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water en zeep wassen. Bij huidirritatie: een arts raadplegen. NA INSLIKKEN: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.

Toedieningsvorm

liquid

Contactinformatie

Contactnaam

RB Netherlands

Communicatieadres

Siriusdreef 14
2132 WT Hoofddorp

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

www.airwick.nl

Type communicatiekanaal

Website

Reviews

Air Wick Pure Zachtheid van Katoen Elektrische Geurverspreider Starterset heeft als beoordeling 4.4 van de 5 door 21.
Rated 5 van de 5 door uit Air Wick Pure zachtheid van katoen Lekkere geur, op tijd geleverd. Wel had ik het in de actie i+1 gekocht. Maar omdat ik dacht dat je 1 kocht je automatisch 1 kreeg bij de bestelling. Dat is dus niet zo. Als je zo een actie koopt moet je de een die je gratis krijgt ook vermelden. De kassa doet de rest.
Datum plaatsing: 2021-06-24
Rated 5 van de 5 door uit Top produkt! Heerlijk geurend; makkelijk in gebruik en het produkt is langer dan het aangegeven tijdsbestek te gebruiken.
Datum plaatsing: 2021-06-08
Rated 5 van de 5 door uit Aanrader Makkelijk te installeren en doordat het zo klein is dat het ook nergens in de weg. Ik vind het een aangename geur die doet waarvoor die bedoeld is. Ga hier zeker nog navullingen van kopen.
Datum plaatsing: 2019-08-18
Rated 5 van de 5 door uit Heerlijke Geur verspreider Deze Airwick pure Geur verspreider heeft een verpakking waar een heldere uitleg op vermeld staat. Deze uitleg is met plaatjes uitgelegd en is daardoor laagdrempelig voor in gebruik name. Maw, volwassenen vriendelijk en tegelijk met een veilige sluiting ook kindvriendelijk, want jonge kinderen krijgen de vloeistof sluiting niet open. Zodra de vloeistof bescherming los gemaakt is, dan is de montage met de verdamper erg gemakkelijk. Het klikt erg gemakkelijk in elkaar. Door de Airwick pure geur verspreider in het stopcontact te plaatsen start het verspreiden van de heerlijke geur. De geur is uiteraard erg persoonlijk maar ik vind het wel lekker. Er zijn 5 doseerstanden waar een keuze uit gemaakt kan worden, waar bij stand 5 de meeste geur verspreid. er moet wel vermeld worden dat in stand 5 en een kleinere ruimte er veel geur per ruimte eenheid wordt vrijgegeven. Liever dus op een lagere stand met een absoluut wenselijke hoeveelheid frisheid. In onze stopcontact blijft deze Airwick pure geur verspreider prima zitten en valt er niet makkelijk uit. Geen vleistof aan de handen en plakt niet. Wordt uiteraard wel opgewarmd maar zeker niet storend warm. Van mij mogen er nog veel meer geuren komen, deze versie is een blijvertje.
Datum plaatsing: 2019-06-03
Rated 5 van de 5 door uit Verfrissende aangename geur in huis De Air Wick Pure Katoen geurverspreider heb ik nu een aantal weken in huis hangen. Heb eigenlijk nog nooit een geurverspreider in huis gehad. En ik moet zeggen dat ik het erg prettig vind. Bij ons hangt hij tussen de keuken en woonkamer. Door de open keuken blijven nog wel eens etensgeuren hangen. Maar nu is dat een stuk minder. Als je de kamer in komt lopen ruik je een subtiele aangename verfrissende geur in huis. De geurverspreider heeft 5 standen. Bij ons is het voldoende op stand 2 om een aangename geur in huis te hebben.
Datum plaatsing: 2019-06-03
Rated 4 van de 5 door uit Fijn thuiskomen In ons huis staat de kattenbak vrij dicht bij de voordeur. Binnenkomen met eventueel onaangename geurtjes is niet lekker. Deze luchtverfrisser is een topper. Je kun verschillende standen aan intensiviteit instellen. Ik vond persoonlijk de meest intensieve erg heftig maar door de lekkere frisse geur van katoen niet vervelend. Ik heb hem nu op stand 2 en vind het heerlijk! Aangenaam thuiskomen!
Datum plaatsing: 2019-06-01
Rated 3 van de 5 door uit Lekkere geur, maar te sterk voor een kleine ruimte In onze gang hangt nog al een muffe lucht, waarschijnlijk vocht vanuit de kruipruimte. Aangezien deze ruimte de eerste indruk geeft van je huis, moet hier dus wat aan veranderen. Deze Air Wick lijkt hiervoor ideaal, dus geen exotische geur, maar deze Pure Katoen als "basic" variant. Hij zit kant en klaar in de verpakking, dus geen gerommel met losse vullingen, maar direct in het stopcontact. De geur was al snel te ruiken, maar de volgende ochtend was de lucht echt overheersend. Nog even gecheckt of de hoeveelheid wel goed stond, maar die stond al op minimaal. Conclusie: makkelijk, lekkere geur, maar te sterk voor een kleine ruimte.
Datum plaatsing: 2019-05-31
Rated 4 van de 5 door uit Doet wat 'ie moet doen! Ik ben gek op fijne geurtjes in huis. In verband met onze dreumes werd de luchtverfrisser in een hoekje in de woonkamer opgehangen. Ik kon hem goed ruiken, maar mijn partner niet. Hij heeft hem na een paar dagen verplaatst naar het midden van de kamer maar ik vind dat niet veilig met de kleine. Dus hij hangt nu weer in de hoek, op een hogere stand. De geur is fris, ietswat zoet maar wel aangenaam. Ik vind het een voordeel dat er geen vochtige nevel is. Het is anderen nog niet opgevallen, maar ik heb zelf zo'n gevoelige neus dat ik hem ook niet hoger wil zetten! Al met al een fijne gebruiksvriendelijke luchtverfrisser met een aangename geur.
Datum plaatsing: 2019-05-31
 • y_2021, m_7, d_27, h_19
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.18
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_21
 • loc_nl_NL, sid_4627876, prod, sort_[SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_trekpleister
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
 • CLOUD, getContent, 155ms
 • REVIEWS, PRODUCT

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
 1. Home
 2. Huis en Schoonmaak
 3. Wassen en Schoonmaken
 4. Schoonmaken
 5. Air Wick Pure Zachtheid van Katoen Elektrische Geurverspreider Starterset
Trekpleister logo

back to top